- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Bugün acaip sessizdi buralar... biz de biraz çıktık ama günü evde geçirdim diyebilirim. Gezmissiniz ne iyi olmuş ohh ne guzel enerji depolamissinizBen geldim burdayım şekerimparem
S Susam_tanesi susam canım demek ipek bik bik bik diyor..ya yerim onu kıyamam
Ben de ayrı ayrı gezeyim diyorum bazen ikisi bir cok zor oluyorben de buradayım kuzum, sabah oglanla, ikindi vakti kızlarla akşam tekrar oglanla derken elekci gibi disarda gezdik, gittiğimiz bir yer de yok ha, apartmanın etrafında dönüyoruz
atmış bir çok kişi kendini biz de bugun pikniğe gittik . Sena’nın peşinde koştum hep ama iyi geldi . S Susam_tanesi Sena’ya Kedi yi öğretemedim ben de . Kafasında köpek şeması var ,kediyi benzetiyor herhalde. Mübarek kediler de gördüğümüzde bir miyavlamıyor ki internetten açtım ama yok her seferinde vav diyor
Umudum- bizim.ki de hep hav hov diyor
ohh ohh ne iyi etmişsiniz damadim da eğlenmistir ne guzel olmuş canimSaol baharım gerçekten görüşmek iyi geldi. Yakında iade-i ziyaret yapacağız kankalarımıza hepimiz bir yerde görüşelim Birgün inşallah
Geleceğiz yakında canım
Burası fena halde sıcaktı. Bizde Adana’ya gittik. Gezdik çok iyi geldi bize de. Özlemişiz
Dünürcanımmm gezmelerdeydik kuzum
Ne güzel olmuş dışarda olmak çok güzel
“Elekçi” lafına bayıldım. Biz karı-koca sağlam elekçi performansı gösteriyoruz gün içinde
Kesinlikle sokakta hayat var