2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben geldim burdayım şekerimparem 🙋‍♀️
Bugün acaip sessizdi buralar... biz de biraz çıktık ama günü evde geçirdim diyebilirim. Gezmissiniz ne iyi olmuş ohh ne guzel enerji depolamissiniz 😊😇🥰
S Susam_tanesi susam canım demek ipek bik bik bik diyor..ya yerim onu kıyamam 🙃😍🤩
ben de buradayım kuzum, sabah oglanla, ikindi vakti kızlarla akşam tekrar oglanla derken elekci gibi disarda gezdik, gittiğimiz bir yer de yok ha, apartmanın etrafında dönüyoruz 😆😆😅
Ben de ayrı ayrı gezeyim diyorum bazen 😄 ikisi bir cok zor oluyor😑😅

atmış bir çok kişi kendini 😊 biz de bugun pikniğe gittik . Sena’nın peşinde koştum hep ama iyi geldi . S Susam_tanesi Sena’ya Kedi yi öğretemedim ben de . Kafasında köpek şeması var ,kediyi benzetiyor herhalde. Mübarek kediler de gördüğümüzde bir miyavlamıyor ki 😁 internetten açtım ama yok her seferinde vav diyor 😁

Umudum- Umudum- bizim.ki de hep hav hov diyor 😄
Saol baharım gerçekten görüşmek iyi geldi. Yakında iade-i ziyaret yapacağız kankalarımıza hepimiz bir yerde görüşelim Birgün inşallah

Geleceğiz yakında canım 🥰

Burası fena halde sıcaktı. Bizde Adana’ya gittik. Gezdik çok iyi geldi bize de. Özlemişiz

Dünürcanımmm gezmelerdeydik kuzum

Ne güzel olmuş dışarda olmak çok güzel

“Elekçi” lafına bayıldım. Biz karı-koca sağlam elekçi performansı gösteriyoruz gün içinde 😂😂

Kesinlikle sokakta hayat var
🥰ohh ohh ne iyi etmişsiniz damadim da eğlenmistir ne guzel olmuş canim🥰

Geçmiş olsun , hiç bilmiyorum alerjide ne rahatlatır ama yemesine içmesine dikkat et inşallah düzelir hemen
Geciyor ama bu seferki cok fzla oldugu icin uzuluyorm gece de agladi aglamazdi hic 😔
Sana çok kızıyorum biliyor musun kv gittidiğinden beri daha düzelmedi tam iyileşti şimdi alerji neden veriyorsun hastaydı çoçuğun izin vermeseydin her şeyden sakınman lazım çoluğunu kv ve eşin de mutlu olsun çoçuğu yine hasta ettiler iş falan yapma gerekirse yemek bile yapma kimse açlıktan ölmez yumurta makarna idare et ama çoçuğunu asla geri planda bırakma eşin de kv görmüşlerdir oğlanı bir daha asla müsade etme yedirmezsinler yada çocuğuna zarar verecek şeylere müsade etme oğlum hasta alerjik de al kucaklarından bu illa kavga gürültü olacak anlamına gelmez ki güzellikle söyle gerekirse otur yanlarına sakince ikna et senle yaşıt sayılırız dost tavsiye olarak algıla bak benim kızıö da bademcikleri şişti 3 gün sabahlara kadar uyumadım çoçuk bizim çocuğumuz kimse anne gibi olmaz saçların teline zarar gelse bizim canımız açıyor çoçuğuna bunu yapmalarına izin verme lütfen haddimi aşıyorum K bakma ama üzüldüm tutamadım kendimi lütfen kendine gel önceliğini oğluna ver kimseyi önemseme tekrar K bakma
Inan neler diyorm ama gizli de olsa verirler oyle pislikler kv kb izellikle de. Hatta dktra sordugmda yememeli alerji yapan seyi dedignde dktora bsy demeyip lb bana asagiya indik bagiriyo etle alakasi yok bilmem ne sen yemiyosn die yedirmek istemiyosn dedi ne alaka hani dedm vs denedm once de basima geldi ama az yedigi icin 1 gunde gecti dedm nasil bagirdi bende patladm baktm kibarlk anlamio onun dilinden knustm kavga ettik bende kaliyolarfi gideceklerdi zten 3 gun durmuslardi gidelm dedi esyalari tplayip gttiler kotu ben oldm anlamamaya hâlâ israr ediyolar emin ol dktor da dese kb yap dediyse yap yani oyle biri
minikbebegim9640 minikbebegim9640 minik canım, kadircik alerjik bünyeli bir çocuk.. domates de kabartmisti.. ek gıdaya gecince anladınız çünkü, anne sütünü yeterince alamadi.eger alabilseydi sütünden gecenlerle neye alerjisi oldugunu anlayabilecektin.ve hafif seyredecekti. Neyse nasip böyleymiş.simdiden sonra Kadiri sıkı takip et. Alerjik bünye denek toksin yüklü bünye demek.toksin demek ilaç demek ve paketli gıda demek. Yani yavruna mecbur kalmadıkça ve doktor tavsiye etmedikçe ilac vermeyeceksin.sık sık su içmesini saglayacaksin..bebek biskuvini evde tereyagi zeytinyagi ile yapacaksin. Kakaodan uzak dur.ciddi toksin iceriyor.oyle meyveli yogurt vs vs vermeyeceksin.evde kendi mayaladigin yogurda meyvesini kat ver. Arada eger dokunmuyorsa limon yedirmeni öneririm. Limonu kestikten 10 15 dk icinde tuketmek gerek o zaman antioksidan özelliği devrede.eger 15 dk gecerse faydasi azalir. Ya da limonlu su verebilirsin.ama sekerle karisitirildiginda iyi gelmiyormus. Abur cuburdan uzak duracaksiniz ailecek. Cocuk hic görmeyecek. Her ne kadar genetik dense de toksin yükü ile alerji arasinda bag olduguna inaniyorum. Yani ne kadar dogal beslenirse o kadar hızlı iyilesir. Paketli gidadan uzak durun bak nasil toparlayacak.

Gelelim et meselesine..sen gecen sefer emin olamamistin.artik emin oldun. Et kadire dokunuyor. Bir sure yedirme. 2 ay sonra minik bir kup seker kadar dene ya da et suyunu 1 cay kasigi dene. Ilk denemede oyle cok verilmez. Belli ki vücudu bu gidayi tanımıyor.aaz az baslayacaksin canim. Her yedirdigin gidadan sonra bi değişiklik oluyor mu diye bak.kaka da sümük veya balgam gibi olabiliyor.
Gecmis olsun.
Cogu seyde alerjisi yok cok sukur hani suana kdar et en buyuk sorunumuz oldu bizim ilac da alerji yapti. Hastahanede kan almislardi alerji icin de alalim dediler bunlar hep cikar mi onda?
Limin reflu azmasin die kullanamiyorm oglumda ki reflu de olmasa asla eksi olan seyi agzina dahi almayan bir cocuk anne baba tatlici olunca xocuk da tatlici direk.

Dktor da aynisini dedi cok az dene o sekilde ver die ki ben bnu 3 4 kere dha denemistim hatta su cicegi gecirdiginden bir gun once kofte yedirmistm yine alerji sandm o yuzden de bilememistm.
Kirmizj ete karsi sorunsal var suyu dahi iyi gelmiyo artk bu kesin var ve bu alerji testinde cikmazsa eger bnu esim vs anlamalari icin baska test nasl yapiliyor ne diye geciyor. Inlar saniyor ki ben yemedigim icin yedirmek istemiyorm saniyolar ve suan o kdar kotu ki vicudu esim bsy olmaz dio gecer dio kendi hatalari ya ailesiyle bu agrima gidiyor.
Ve kasiyor oglum rahatsz ediyor demek ki

Geciyor ama bu seferki cok fzla oldugu icin uzuluyorm gece de agladi aglamazdi hic 😔

Inan neler diyorm ama gizli de olsa verirler oyle pislikler kv kb izellikle de. Hatta dktra sordugmda yememeli alerji yapan seyi dedignde dktora bsy demeyip lb bana asagiya indik bagiriyo etle alakasi yok bilmem ne sen yemiyosn die yedirmek istemiyosn dedi ne alaka hani dedm vs denedm once de basima geldi ama az yedigi icin 1 gunde gecti dedm nasil bagirdi bende patladm baktm kibarlk anlamio onun dilinden knustm kavga ettik bende kaliyolarfi gideceklerdi zten 3 gun durmuslardi gidelm dedi esyalari tplayip gttiler kotu ben oldm anlamamaya hâlâ israr ediyolar emin ol dktor da dese kb yap dediyse yap yani oyle biri

Cogu seyde alerjisi yok cok sukur hani suana kdar et en buyuk sorunumuz oldu bizim ilac da alerji yapti. Hastahanede kan almislardi alerji icin de alalim dediler bunlar hep cikar mi onda?
Limin reflu azmasin die kullanamiyorm oglumda ki reflu de olmasa asla eksi olan seyi agzina dahi almayan bir cocuk anne baba tatlici olunca xocuk da tatlici direk.

Dktor da aynisini dedi cok az dene o sekilde ver die ki ben bnu 3 4 kere dha denemistim hatta su cicegi gecirdiginden bir gun once kofte yedirmistm yine alerji sandm o yuzden de bilememistm.
Kirmizj ete karsi sorunsal var suyu dahi iyi gelmiyo artk bu kesin var ve bu alerji testinde cikmazsa eger bnu esim vs anlamalari icin baska test nasl yapiliyor ne diye geciyor. Inlar saniyor ki ben yemedigim icin yedirmek istemiyorm saniyolar ve suan o kdar kotu ki vicudu esim bsy olmaz dio gecer dio kendi hatalari ya ailesiyle bu agrima gidiyor.
Ve kasiyor oglum rahatsz ediyor demek ki
Eşine de pes ya bir şey olmazı var kaşınır rahat edemez ki çoçuk iyi yapmışsın bence onlarda torun sevgisi falan yok amaç seni zora sokmak ayy keşke küsüp gelmeseler daha sana ama en büyük sıkıntı eşinde o yüzü o veriyor alttan alta sürekli konuş 3ünğzğn aile olduğunu doğru yapması gerekenleri önceliğinin siz olduğu bir yerden sonradan aşina olur doğruya yönelir erkekler geç büyüyor bazen

Bugun doğaya atmış bir çok kişi kendini 😊 biz de bugun pikniğe gittik . Sena’nın peşinde koştum hep ama iyi geldi . S Susam_tanesi Sena’ya Kedi yi öğretemedim ben de . Kafasında köpek şeması var ,kediyi benzetiyor herhalde. Mübarek kediler de gördüğümüzde bir miyavlamıyor ki 😁 internetten açtım ama yok her seferinde vav diyor 😁
Benim ki zürafa görünce bile hav hav diyor😀 parkta zürafa figürü var anlatamadık hav hav olmadığını😀

Bu arada biz dun su çiçeği aşımızı olduk 4 hafta başka asi olmaması lazm dedi.
Menenjit yaptıramadım halen sizdede menenjit yaptıramayan var mi?

@Helinnnnn canim Karya da cok istahsiz hic birsey yemiyor zorla veriyorum sanirim disten ama çıkmamış birseyde :KK43:
Ben yaptırmadım. 1 yaş aşısında doktora sorduk oda yaptırmamış 3 çocuğu var. saydı bir sürü çeşidi var firma firma. kafam karıştı iyice. Yaptırmadık.

Eşine de pes ya bir şey olmazı var kaşınır rahat edemez ki çoçuk iyi yapmışsın bence onlarda torun sevgisi falan yok amaç seni zora sokmak ayy keşke küsüp gelmeseler daha sana ama en büyük sıkıntı eşinde o yüzü o veriyor alttan alta sürekli konuş 3ünğzğn aile olduğunu doğru yapması gerekenleri önceliğinin siz olduğu bir yerden sonradan aşina olur doğruya yönelir erkekler geç büyüyor bazen
Inanmiyordu iste ben et sevmeyen biriyim ya ben yemedigim icin cocugum da yemesin die syledigimi saniyordu suan hepsi anladi yeni yeni kesiyolar seslerini. Yarn kb haatahameye goturecek bizi bi de🤦‍♀️ esimin bu kavgadan haberi yok bsy de diyemedim ona zten yaninda kv olur ki o adami sustursun die yuzune de bakmayacagm kesinlkle knusmam da oyle pis biriyle. Onlar da bna sirmuyolar yine ayni et yemesn die dusundkleri icin ya eşime soruyolar yesn mi die o da yedirin dio sonuc da bu halde cocuk iste. Bndan snra da agzina benden habersz bi su bile veremeyecekler onlar gorur bndan snra. Sesimi de cikartiyorm saygi saygi die susuyodm teter yani onlarin beni dinlemesi icin onlar gbi olmam lazim dimi ama😂 zekai tahire goturecek bakalm yarn alerji testi yapilacak bugn de gittk de devlete

Benim ki zürafa görünce bile hav hav diyor😀 parkta zürafa figürü var anlatamadık hav hav olmadığını😀
Dört ayaklılar ın hepsi vav bizim için şu an 😁
Ben yaptırmadım. 1 yaş aşısında doktora sorduk oda yaptırmamış 3 çocuğu var. saydı bir sürü çeşidi var firma firma. kafam karıştı iyice. Yaptırmadık.
Ben yaptırmayacağım sanırm

Herkes doğa ile buluşmuş bugünümüze şükür ben inat ettim kocama küs olduğum için oturdum gidelim hadi dedi yok dedim aman çıkmadım noldu görümcem ler geldi akşam onlarla parka gittik burda 🙄 vay arkadaş ağız tadı ile trip atamadım 😂😂😂
Yaaaa neden küstün ki canımcım ☺️ Şey gezme söz konusunda az esnek olabiliriz 🤪🤪🤪

SonsuzUmut SonsuzUmut zara kuşum napıyor ya diyete başladın mı ben saldım tatilde 😹😹😹😹
İyiz çok şükür canım görüyorum seni güzel vakit geçiriyorsun. Almila da pek tatlı olmış🧿😍
Ya sorma ilk defa bu kiloları görüyorum ya başladım ip atlıyorum da bugğn 100 tane tek atladım bşr Şey olmaz şimdi tatilin tadını çıkart dönüşte yaparsın yine diyeti 🙂

Günaydın olsun teyzeler 💕 kahve isteyene kahve çay isteyene çay hazırlayacak biri var burda gelin lütfen 😝 pazen pijamamız ve tüm sabah halimizle sizlere pespaye halimizi de gösteriyoruz💜
Bu kız evcilik oynuyor ya 😍😍😍🤤 kahve yapıyor bana ama bir o kadar inat saç bağlatmıyor tokaları çıkarıp atıyor dişler vurdu derken yarı savaş yarı seviş geçiyor günler 🤪🤪🤪 pek sessiz buralar canlandıralım dedik 😂😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20210607_095350.jpg
    IMG_20210607_095350.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın olsun teyzeler 💕 kahve isteyene kahve çay isteyene çay hazırlayacak biri var burda gelin lütfen 😝 pazen pijamamız ve tüm sabah halimizle sizlere pespaye halimizi de gösteriyoruz💜
Bu kız evcilik oynuyor ya 😍😍😍🤤 kahve yapıyor bana ama bir o kadar inat saç bağlatmıyor tokaları çıkarıp atıyor dişler vurdu derken yarı savaş yarı seviş geçiyor günler 🤪🤪🤪 pek sessiz buralar canlandıralım dedik 😂😂😂😂
oyy kurban olurum seni Yaradana, ellerine sağlık şeker kız candy.

yarı yarıyaysa iyi jade, biz dee 2/3 savaş hatta 3/4 savaş bile olabilir, hatta buraya bile yazacaktım, benim sinirlerim mi yıprandı yoksa bu bebelerin artık kızma zamanı mi geldi diye. en olmadık şeyleri en olmadık zamanda isteyip, e haliyle olmayınca böğüre böğüre bağırıyor, kendini yerlere atıyor, kucağıma da alamıyorum, bir tuhaf hareketler. Allahim canını sağ etsin. pek bir değişti

Basmadan donunu sevdiğim çıtır kızz 🥰🥰içmiş kadar oldum ellerine sağlık❤️❤️

X