- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Biz de. Öyleydik sanki sen yazınca farkettim yavaştan düzeldi gibi canım. Ben altını alırken yüz temizleme cihazı var dönüyor başlığı onu veriyorum vızzz vızzz çalışırken onunla ilgileniyor hemen hallediyorum yoksa durmuyor mümkün değil. O cihaz da sadece alt değiştirirken veriliyor eline üstünü genelde kapı önünde değiştiriyorum ayakkabısı asansörde, yelek kapı önündeBi de kızlar ben alt değiştirirken kıyafet değiştirirken gerçekten çok zorlanıyorum yaa. Çok kızıyor ağlıyor. Hiç dara gelemiyor asla sıkıştırılmak istemiyor. Hatta bıraaak diye bağırıyor. Nerden duydu ve doğru yerde kullanıyor bilmiyorum. Ne zaman geçer bu durum yaa. En çok zorlandığım şeylerden biri oldu bu artık bi tek adda gideceğiz derken bir tık giyinmeye ses etmiyor onda da kapı ile odası arasında mekik dokuyor çıkmak için acele ediyor. O şekil giydiriyorum. Ahtapotu giydirmeyi geçti bizim durum artık
Bu arada konuşması hiç geri değil annssi 20 aylıkken 20 kelime diyorlar sanırım. Kelime çıkarmanın ilk basamağı ilk hecesi söylemek zaten merak etme az kalmış dökülür yakında Göktuğ da önce ilk heceleri söylüyordu şimdi tamamen çıkarıyor geçen gün fincan kırdı koştum noldu kırıldı mı dedim kıyıldı dedibir de elini ağzına bastırıp aaaaa diyor sanki başkası yaptı iki kelimelik cümlelere henüz erken daha kurmadı bizimki de. Gitti diyor ama baba gitti demiyor. Vardır vakti konuşacaklar bıdır bıdır yakında
Bademcik sık tekrarlıyor maalesef. Ekstra dikkat gerektiriyor terletmemeye, terleyip soğumamasına dikkat et. Olmaz inşallah bir daha.Ates dustu kendine de geliyor ya sormak istemedim acikcasi ben bir kasik veriyorm her iki antibiyotigi de kendine gelio sukur pzrtesi de kntrole goturecegm zten 3 gunde gecti insallah tekrarlamaz.
Bademcik cikan birinde illaki tekrarlar mi yksa bir seferlj de olabilir mi bende hic cikmadi bilmiylrm o yzden.
Bana ateşten dolayı döküntü olmuş gibi geldi. Ateş düştükten sonra vucutta kırmızı noktalar oluşur kendiliğinden geçer.Kafayı yiyecegim kizlar bu ne ya karninda sirtinda bir sürü var kızamık mı cikiyo yoksa