2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa hep beklerim herkesi
Zamanla Civanda aşar bu duyguyu

İçi mi kırmızı geçmiş olsun mikrop mu kaptı acaba asyanın arpacıkların hala minicik kısmı duruyor umarım sıkıntı çıkmaz sizde de

Hoşgeldin evine dilzar özledik valla
ben de özledim kuzum ya, efkardan sıkıntıdan bir derdim var'da takıldım. ozellikle son hafta öyle modum düştü ki. ağlama da değil surekli bağırma eşliğinde ne yemek yedim ne uyudum dogru dürüst. hayaller hayatlar hesabi, umduğumu bulamadan dondum. ama kizlar cok mutluydu, onlar için değdi yani.

Bende diyorum neden göremiyoruz artık burası baya ıssız kaldı bi ara ama dedim ya dışarı çık içeri gir yaz temposu başladı belki bu vesile ile veririz kiloları

Bence normal ilk kelimeleri çıkarıyorsa bile başarı sayıyorum ben Asya da öyle patlıcan pa şapka şa şaka değil ilk öğrendiği kelimeler bunlar ben çok konuşuyorum evde sabah hala böyle
Ama anlaması çok gelişti hasta oluyorum bu duruma deliriyorum yememek için kendimi nasıl tutuyorum var ya

Bizimki de sevmiyor hiçbir bebek sevmez de ben şarkı ile sakinleştiriyorum biraz aşırı müzik seven bir bebek Asya eğer sevdiği bir şey varsa onla azda olsa oyalayamıyor musun

2 kelimeliler mi 2 heceliler mi?
2 kelimeliler 2 yaşında değil miydi? Öyle kalmış aklımda.

Bence geri değil dünürum, asimcik Allah ve bir diyor sadece, bir de horoz taklidi yapıyor dudaklarını uzatıp üüü diye bağırıyor. O da kelime değil ama.

Meme düşkünlüğü damadinda da var. Aman Allah emiyor emiyor, arada da bidir bidir konuşuyor. memeye ne anlatıyor bilmiyorum ama sevgi sözcükleri olduğu kesin ses tonundan oyle anlaşılıyor. Tosbağa kılıklı, aslında bana söylemesi gereken güzel sözleri yanlış nesneye yöneltiyor.

Ya Allah rahmeteylesin dua bekliyor demekki bende geçen annem ve ablamla deprem olduğunu gördüm onlardan ses gelmiyordu çok korktum uyandım atamadım demekki hala üstümden

Yazdın mı oralara ya kıyamam olsun at üstünden o ruh halini artık kendi evindesin hadi özüne dön bizi esprilerine kendimize getir

Bademcik tekrarlıyor ve dikkat gerektiriyor diye biliyorum. Doktoruna sor aydınlatır canim.gecmis olsun

Hayırlısı olsun bakalım Zeynep te bugün uça uça gitti okula çok özledi öğretmenini arkadaşlarını uzaktan eğitim küçükler için daha da zorlayıcı oldu
Evet ya çocuklarla konuşunca görüyorum o kadar bıkmışlar ki iyi oldu onlar için açılması bence, ayşem napıyor minnoş gelinim

Şükür kavuşturana. En yakın zamanda Arel kankamızla da tanışmak dileğiyle...
Çok güzeldi gerçekten rüya gibi gelip gittiler. Doyamadık
Senin adına sevindim canım 1 ay da da Ata iyice rahatlar inş dişler perişan etti kuzuları uykusuzluk huysuzluk bir an önce kolaylıkla çıkarsınlar inş
Şükür kuzum. Atamla bir ay daha beraberiz. Eşim çok yoruluyor tek başına belki yürür normal çalışmaya geçene kadar adamcağız daha rahat bakar.
İnşallah canım. Temmuz sonunda bizde de Karadeniz deyiz. Beklerim Samsun a
Evet nasıldı burdan arkadaş olup buluşmak nasıl duygu buradaki gibi mi hissettiniz tuhaf mı geldi ay kıskandıım
Valla çok güzeldi hiç tuhaf değildi.çokça aşinaydık seninle de herkesle de görüşmeyi çok isterim. Herkes çok düzeyli kaliteli
Hadi gözün aydın canım Ata kuzusuyla daha çok vakit geçirebileceksin böyle böyle büyüyecek sen de rahat rahat kreşe gönderirsin artık
İnşallah Eylül’de okullar açılacakmış o zaman kreşe başlar inşallah
Tam iyileşmedi canım nadirde olsa öksürüyor ama. İyi yine de çok şükür
Siz nasılsınz ayşecik ne yapıyor
Çok geçmiş olsun hanımağama kuzum
Kıyamam civanıma şimdi nasıl oldu kuzum
Zor ki ne zor ilk en buyuk hastaligi oldu oğlumun. Benfe bittim o da bitti resmen ilaci aynen saati saatine veriyorum ateş bitti cok sukur bogaz da var daha sesinden belli ediyor . Cok sagol
Çok geçmiş olsun canım
@Zeyay1420 dün akşam evimize geldik canim, şükür diyorum. bir giderken sevindim bir dönerken. üç cocukla yolculuk da başka evde hayat da zormuş
Hoşgeldin kuzum insanın evi gibi yok
Bizde de alt açmak işkence ne oyunlarla açıyoruz iki kişi zorla
Uykuları aynı kuzum pek parlak değil diş sorunu oluyor sanırım biraz ishal eli ağzında hep . Buralarda yağmur fırtına evde oturuyoruz
Allah alkah yaz geldi buraya
Kafayı yiyecegim kizlar bu ne ya karninda sirtinda bir sürü var kızamık mı cikiyo yoksa
Bilemedim. Değişik bişey yedi mi

Aynen yaa herşeyi anlıyorlar artık çok tatlılar
Bizimki de sevmiyor hiçbir bebek sevmez de ben şarkı ile sakinleştiriyorum biraz aşırı müzik seven bir bebek Asya eğer sevdiği bir şey varsa onla azda olsa oyalayamıyor musun
Hiç görmediği veya daha önce hiç yapmadığı bişey olması lazım ki dikkatini çeksin. Hemen sıkılıyor özellikle kaka alırken hemen kalkarsa çok stres oluyorum ben zorla tutuyorum o da iyice sinirleniyor tabi
Öyle mi diyorsun bazen bir anda artıyor sonra tekrar azalıyor. Gerileme var gibi geliyor o biraz düşündürüyor beni.

Memeyle konuşuyor ha yerim onun dillerini konuşurlaar methiyeler dizerler öyle böyle bir aşk değil onların ki

Yok yemedi pek brsey de yemiyor ki zten cenesine kdar cikiyor ya gotursek mi yarn zten gtirecektok beklesek mi bilemedm korkuyorm da

Yok canım aynı okulda değiliz . Mecburen götüreceğim . Arkadaşlar dan boş olanlar bakarız severiz getir diyorlar da bizim kız kimseye yaklaşmıyor ki son zamanlarda .
Yok canım ben normal yoldan ümidimi keseli çok oldu Gerçi Allah bilir tabi normal de olabilir ama kısmet nasip . Ama şu an hamile olmadığım kesin. İki günüm vardı daha ama erken oldu bu ay .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…