2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Senin adına sevindim canım 1 ay da da Ata iyice rahatlar inş dişler perişan etti kuzuları uykusuzluk huysuzluk bir an önce kolaylıkla çıkarsınlar inş

@şekerpare5939 dünürcanım sen nasılsın Erva kızımız nasıl biraz rahatladı mı artık geceleri Alicim ne yapıyor?
misskokulumm ya yerim ben o oğluşunu ne tatlı öyle saçlar kesilip dişler falan çıkınca birden büyüyüverdi maşallah gülen suratt
S Susam_tanesi sen nasılsın canım ipek nasıl
Umudum- sena kuş nasıl sen nasılsın okullar açılıyor bu hafta bile derse katılım azaldı 1 ay ne yapıcaz bakalım
D dilzar canım nerelerdesin dönmesini mi hala eve ne zaman dönüş kızlar nasıl Asım paşa nasıl
O ogretmen61 dünürüm sende yoksun sanki bayadır nasılsın denizim nasıl yarın başlıyor size okul kolaylıklar diliyorum
N Nehir8077 baharcım sende görünmüyorsun sanki suru iyileşti mi umut nasıl
nuriye54 sen nasılsın canım işe başladın mı nasıl alışabildin mi mercan nasıl babaanneyle
Uzun zaman yazmayınca özlemişim S Sonsuzsukurler geldi aklıma o yazardı böyle herkesi tek tek ben onun kadar aklımda tutamasamda

Jadesi bayıldım asyaya geçen gün saçlaru da toplamışsın dişler de baya çıkmış yürüme de hallolmuş maşallah güzel kızıma
ebru_can_ebru biz buraları aynıyız canım sen nasılsın bitti mi gezmeler bizim deplasman tarafındaymışsın ama ben hiç gitmedim o tarafa vaktiniz varsa cideyi de görün bir ya da yazın biz oradayken gelin
Sevgi22884550 siz de nasıl durumlar aynı hareketlilik devam mı. Geçen sen mi yazmıştın ısırıyor heryeri iz mosmor diye dönemsel mi acaba bir ara Ayşe de çok yapıyordu bizimde Canımız yanıp tepki gösterince daha hoşuna gidiyordu cadının

İyiyim dünürüm girip okuyorum konuşmaları da pek yazamadım evet bugün başlıyoruz ben istiyordum açılmasını ya arkadaşları özledim 1 ay sürecek zatrn bakalım nasıl olacak

İyiyiz canım sen napıyorsun gezenti kuş

Çok teşekkür ederim canlarım almilanın diş dönemi şimid de bir geçmeyen değişken ishal hali ile boğuşuyorum. Teyzem biçe dayımla yazlığa geldik almila çok mutlu havalar da az düzelirse gezeriz biraz buralardayım çok seviyorum zaten kardenizi kızların buluşmasına çok sevindim valla ne iyi etmişsiniz inş beraber bir görüşme yapabiliriz sizlerin yeri ayrı bende hepimizin iyi olmasına çok sevindim Rabbim iyilik sağlık versin inş hepimize evlatlarımıza

biz de kocamla oglak ikizler ondan uyumsuzluğun uyumu
Hayrolsun şekerim ablam gelecek bu ara 15 güne inşallah . Erkek kardeşimin düğünü için geliyor Almanya’dan . Kız biz de eşimle ikizler ve oğlak burcuyuz
sena kuş nasıl sen nasılsın okullar açılıyor bu hafta bile derse katılım azaldı 1 ay ne yapıcaz bakalım
Çok şükür iyiyiz canım . Sena huysuz bu ara dişten galiba. Uykuya yine direniyoruz . Tüm gün tek uyku ve yarım saat uyuduğu oluyor . Okul durumunu kaygı bile edemiyorum valla . Kim ne derse desin Sena ile gideceğim mecbur . Bir bakan bulurum elbet orda olmadı idarecilerin odasına salarım dağıtsın kızım ortalığı son bir ay kalmış , konular bazı sınıf kademelerinde bitmiş , sınavlar yapılmış , açılması saçma .aşı da olmadık daha .

Ay senin bu rüyaların beni öldürecek ne minnoş bilinçaltın var bende çok etkilenirsem hatırlıyorum rüyaları yoksa geldiği gibi gidiyor

Hadi gözün aydın canım Ata kuzusuyla daha çok vakit geçirebileceksin böyle böyle büyüyecek sen de rahat rahat kreşe gönderirsin artık

İnşallah canım ne güzel olur

bencede büyük şans. ve şu bulunduğumuz grupta da kısmet ya hep hoş kaliteli insanlar var. dün de yeşimi görünce onu yine anladim. inşallah bir gün hep birlikte görüşmek kısmet olur
Evet nasıldı burdan arkadaş olup buluşmak nasıl duygu buradaki gibi mi hissettiniz tuhaf mı geldi ay kıskandıım
kıskandın miiiii belki izmire de geliriz sen yeter ki iste valla hiç yabancılık çekmedim ben rahattım. en kasılan civandi

kizlarrrrr gece uyumamış sabah 7bucukta uyandırılmış biri olarak areli hazırladım okula bıraktım geldim. civana şükür kahvaltı yaptırdım oyunla felan da olsa 1 yumurta yedi. şimdi uyutuyorum sipayi.
birşey danışacam. dün sabah civan uyandı gözü kırmızı geçer diye düşündüm geçmiyor. ara da ovusturuyor da. başına gelen var mı? hastaneyi aradım hemen getir dedi bu hafta yogunmus. ama imkansızdı açtı ve uykusu geliyordu artık.

Saçlar açık kalmıyor sıcaktan geçen gün hemen pişik oldu ensesi daha Yaz gelmedi
Çok sağol bebeğim Ayşe Zeynep kuzular nasıl hiç göremiyoruz sizi

Alerjik olabilir canım gözlerin kızarıklığı. Görümcemin oğlunun kızarmış gözler polen alerjisi çıkmış.öpleden sonra da sakin olur hastane belki bir götür bakalım ne çıkacak. Civan nasıl alıştı mı okuluna? Benim büyük kız çok ağlamıştı 1 ay zor alıştı 3 yaşındaydı gittiğinde. O yüzden kreş diyince saçlarım diken diken olur hep

Sağol zeyaycım nolsun iş ev arasında mekik dokuyorum. Uzun mesai eve gidince pek vakit olmuyor. İpekle bakıcısı beni dışarda karşılıyor. Eve girmeden biraz park istiyor dolanıyoruz sonra eve gidiyoruz giderken daha meme meme başlıyor kapıdan zor giriyoruz. Ellerimi yıkayana kadar ağlıyor kıyamet kopuyor. Uzun uzun özlem gideriyor emiyor. Ben böyle biraz zor bırakırım memeyi gündüz işteyim diye diye verdim ipleri eline gece de yanımda yatırıyorum. Sonra da işte yemek oyun banyo yatış. Biraz dinlenip uyuyorum ben de.

Sen nasılsın? Ayşecik nasıl zeynep nasıl? Abla kardeş güzel güzel oynuyorlardır

Zor ki ne zor ilk en buyuk hastaligi oldu oğlumun. Benfe bittim o da bitti resmen ilaci aynen saati saatine veriyorum ateş bitti cok sukur bogaz da var daha sesinden belli ediyor . Cok sagol

Bu sekilde yazilmis dktr da 3 olcek eczaneci de ilaci verirken 3 olcek diyerek anlatildi. Bende şırınga var sandm 3 numaraya cekecegm ilaci diye anladm ama kaşık var icerisinde

Eklentiler

• 20210601_100521.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 24
Bu sekilde yazilmis dktr da 3 olcek eczaneci de ilaci verirken 3 olcek diyerek anlatildi. Bende şırınga var sandm 3 numaraya cekecegm ilaci diye anladm ama kaşık var icerisinde
Ml düşükmüş antibiyotiğin 3 ölçek normal canım sen tarif ettikleri gibi devam et. 100 ml mış benim betüş 600 ml lık alırdı hep kesmezdi düşükler bir türlü sökmezdi enfeksiyonu. En son 7 dozluk penisilin vuruldu da o oldu kulak enfeksiyonu bitti şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…