2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım Google de tarifler yazıyor oradan bak
Ben aynı anda kayıyordum az kaynayınca kapatıp soğunca sabah akşam 1 çay kaşığı verdim 2 gün boyunca Evet az az yap
Brde birsey daha soracagm sende antibiyotik icirmissin ya. Doktr kulagi icin olana 6 olcek dedi bogazi icin olana da 3 olcek ilacin icinde de kasiklar oluyor ya ondan var siringa yok icinde ben o olcegi anlayamadim pek o yuzden 6 olcek 3 olcek nedir nasl ayarliyacagm

Hiç bilmiyorum canım bize 1 kaşık dendi sadece

Fitilde bir sıkıntı yok baktın 39 a yaklaştı hemen at bi tane. Acillerdr de verirler fitili. Ama antibiyotiğe başladığın için artık o kadar yükselmez. Yemek yemesi bikaç güne düzelir ısrarcı olma boğazı ağrıyordur. Bikaç gün mamasını içsin vucudu da dinlenir. Yine tavuk suyuna çorba falan yap yiyebilirse ama yemezse mama ağırlıklı gidersin toparlanın a yer inşallah iştahı da gelir. Ateşlenince hiçbir şey örtme düşünce örtersin.

Bak bencede verilmeli fitil ama hastahanede 38.9 a kdar cikti hicbrsey yapamayiz deyip oylece beklettiler snra da tedavi uyguluyoruz suan dediler sordugmda bende gece bska hastahaneye gittm ora da bsy yapamayz dedi evde verdm kendimce fitili. Ikindinden beri atesi yok Allahima cok sukur ki cikmadi bi ara sdece 37 ye yaklasti sdece o kdar. Ama kusmasi oluyor smdi de ne versem agzina bi yer iyilesip baska yerde sorun oluyo corbayi da kustu zirlanicagi bsy vermiyorm da. Abur cbura gelince gayet de yutuyo ama kek yedi bi guzel bigazindan da geciyo resmen corba yi yutamadi ve kustu

S Susam_tanesi gerçekten çok güzeldi. Helinnnnn sanki kırk yıllık arkadaşım gibiydi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Civanım çok tatlıydı. AtaCivanı sevmek istedi ama haşin sevmeye kalktı ilk kez yaşıtı ile biraraya geldi. Ci̇vanım deplasmanda olduğundan oldukça sakindi. Yan yana çok güzeldiler. Birgün biryerde tüm Nisan bebeleri ve anneleriyle buluşmak dileğiyle...

nzh99 Helinnnnn çok güzel yapmışsınız ya bayıldım anlatınsana biraz nasıl geçti kuzular naptılar?
Çok güzeldi. Saolsun Helinnnnn im geldi bizi mutlu etti. Çok eski arkadaşlarımız vardır hani uzun zaman görmeyiz görüşemeyiz ama karşılaşınca kaldığımız yerden devam ederiz ya, o tattda gayet doğal aşina bir buluşmaydı. Çocuklar çok kaynaşamadılarsa da adım atmış oldular. Eminim biraz daha akılları erdiğinde çok güzel arkadaş olacaklar

nzh99 Helinnnnn yaa Çok iyi yapmışsınız Bir arada daha tatlıydınız

Canim üzülme.. benim de keyfine göre yemiyor bazen. Hele bu ara tek istedigi sey meyve..bazen ekmege sarıyor..bazen baska biseye.. ısrarci da olmak istemiyorum.kisacasi hepsi aynı. 2 gün olmus yazalı çıkmıştır da rahatlamişsinizdri insAllah
Rüyamda seni gördüm güya size geliyorum ama kiz kardesin varmış o açıyor kapıyı.ablana soyle herseyi kafasina takmasin diyorum o da diyor ki o da biraz sana benziyor diyor takma desek de dinlemez keçi gibi inatcı laf aramizda tam bi oğlak burcu diyor kiz kardesinin adı da duru mu ne oyle du ile baslayan bi isimdi ya cok komik bir ruya hahahahha burcunu söylüyor kız oğlak mısin yoksam eşinle burclariniz oglak ve ikizler olduunu söylemiştin ama hanginiz oglak bilmiyorum.kafamda kalmış simdi diyeceksin bunu nasıl tuttun kafanda? biz de kocamla oglak ikizler ondan uyumsuzluğun uyumu

Senanin düşünce öyle olmasını tam bilemem de Ali de cok aglar morardı. Hatta kalp doktoruna kadar taşıdım.doktor bisey yok bazi cocukta olur dedi.kiyamam senoşuma.
Düzelir canım o zaman maşallah Ali kuzuma Haydo iyi canım kuzu sevmeye indik bahçeye keyfi yerinde
Oyy yavyuuumm Allahim nasil da mutludur..cok sanslisiniz ya masAllah
Canim ilac kutularının üzerine yazan ne? Resmini atarsan yardımcı olunur diye düşündüm.cunku boyle soyleyince hic bisey anlamdim. Gecmis olsun. Bademcik kötü.ama toksin attiği anlamına geliyor.yemek yemiyorsa da zorlama mama icsin.
Evet ya Ali de temkinliydi..bu kız bodoslama koşuyor.inanir misiniz bazen gözünü kapatıp koşuyor ya duse düşe alısti midir nedir bazen kendini yok yere yırtıyor bazen hic ses yok
Jadesi duse duse buyuyecekelr cancagzim haklisin.
Benim de öyle canım var mı bir gelişme peki?
Eger devam ederse urolojiye görünün.bobrek genislemesi diye birsey var.hamilelikte oluyor.takip gerektiriyor. Ya da kadin dogum doktorununuz bir böbrek ultrasonu istesin bakilsin.ama simdi cok erken size. Daha 7 haftalikmissiniz. Tahlil alinir muhtemelen. Idrar yollari cok dikkat gerektiriyor.Allah bebeginize saglikla sihhatle kavusmak nasip eylesin
Yaa demek buluştunuz eminim cok guzel bir ortamdır
Gecmis olsun damadıma çabucak ve sihhatle çikarsin insAllah inci dislerini.❤❤❤❤❤

iyidir iyi. çok hassas olmak üzer bi yerde dünürüm
yemiyor valla. öyle yoğurt meyve ekmek gibi eline ver kemiresin. icli kofte yemedi ya
Düzelir canım o zaman maşallah Ali kuzuma Haydo iyi canım kuzu sevmeye indik bahçeye keyfi yerinde
çok sevindim iyi olmanıza
Nasılsınız güzel hatunlar bebişler nasıl?
bebeler hırçın isyankar analar yorgun siz nasılsınız gelişmelere devam mii
nzh99 Helinnnnn çok güzel yapmışsınız ya bayıldım anlatınsana biraz nasıl geçti kuzular naptılar?
ya çok enteresan aslında çünkü sanki çok iyi tanıyorsun ama ilk defa görüyorsun valla ben coo rahattım yeşim de sağolsun çok sıcakkanlıydı. atayı görmek beni çok etkiledi. herseyini biliyor gibi hissedip ilk defa gormek ilgincti. civan tam alisti acildi eve dönmem gerekti. ama sukur ki bulustuk
Helinnnnn nzh99 ne güzel yapmışsınız çok güzel görünüyorsunuz. Nasıldı tanışmak?? Oğlanlar güzel anlaştı mı?
sagol kuzum valla kulaginizi çınlattık coo güzeldi. bi gun insallah sizlerle de gorusmek nasip olur

nzh99 , Helinnnnn canlarım ya sizi ve çocukları bir arada görmek ne güzeldi ben burdan heyecanlandım ki sizi düşünemiyorum eminim çok güzel olmuştur darısı hep beraber görüşmelereçocuklar için ne büyük şans akran arkadaş olmaları zamanla alışacakşardır büyüdükçe daha iyi olur arkadaş yoldaş olurlar birbirlerine ve ne kadar değerli anne karnından beri tanışıyor olmak hepimizin yerine sık sık buluşun görüşün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…