virüs bitmeyecek gibi ya. tek umudum aşının yaygınlaşması. çocukların çocuklara ihtiyacı var. saatlik de olsa götür bencede canjm.
amin şekerparem. çok çaresiz hissettim bu sefer kendimi. cok uzun sürdü. zaten kan degerleri iyi degilken yemeden kesilmesi iyi olmadi. yogurt ve cilek yedi bugun. birqz da ekmek. gerisi hep meme. eskiden gun icinde kisa emerdi simdi yine uzadi.
speedygonzales
iyi pazarlar
Canim üzülme.. benim de keyfine göre yemiyor bazen. Hele bu ara tek istedigi sey meyve..bazen ekmege sarıyor..bazen baska biseye.. ısrarci da olmak istemiyorum.kisacasi hepsi aynı. 2 gün olmus yazalı çıkmıştır da rahatlamişsinizdri insAllah
Kalppare
Helinnnnn
güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar ama o kadar hassas olduğumu düşünmüyorum . Hayat beni kötüleştirdi
Kalppare
çocuklar hep düşüyor zaten ben de bakamadığım hissine kapılıyorum sürekli . Sena yine düştü parkta betona . Kafasını vurdu . Bir de anlık bayılıyor gibi oluyor .öyle korktuk ki . Gözler gitti , sesi kesildi . Ağlayınca sevindim resmen . Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da düşüyorlar . Evde koşturmalı oynadığımız için parkta koşan çocukları hep kendini kovalıyor sanıp heyecanlanıyor ve düşüyor sürekli koşarken . Allah korusun hepsini
Rüyamda seni gördüm
güya size geliyorum ama kiz kardesin varmış o açıyor kapıyı.ablana soyle herseyi kafasina takmasin diyorum
o da diyor ki o da biraz sana benziyor diyor
takma desek de dinlemez keçi gibi inatcı laf aramizda tam bi oğlak burcu diyor
kiz kardesinin adı da duru mu ne oyle du ile baslayan bi isimdi
ya cok komik bir ruya hahahahha
burcunu söylüyor
kız oğlak mısin yoksam
eşinle burclariniz oglak ve ikizler olduunu söylemiştin ama hanginiz oglak bilmiyorum.kafamda kalmış
simdi diyeceksin bunu nasıl tuttun kafanda?
biz de kocamla oglak ikizler ondan
uyumsuzluğun uyumu
Senanin düşünce öyle olmasını tam bilemem de Ali de cok aglar morardı. Hatta kalp doktoruna kadar taşıdım.doktor bisey yok bazi cocukta olur dedi.kiyamam senoşuma.
Düzelir canım o zaman
maşallah Ali kuzuma
Haydo iyi canım kuzu sevmeye indik bahçeye keyfi yerinde
Oyy yavyuuumm Allahim nasil da mutludur..cok sanslisiniz ya
masAllah
Brde birsey daha soracagm sende antibiyotik icirmissin ya. Doktr kulagi icin olana 6 olcek dedi bogazi icin olana da 3 olcek ilacin icinde de kasiklar oluyor ya ondan var siringa yok icinde ben o olcegi anlayamadim pek o yuzden 6 olcek 3 olcek nedir nasl ayarliyacagm
Canim ilac kutularının üzerine yazan ne? Resmini atarsan yardımcı olunur diye düşündüm.cunku boyle soyleyince hic bisey anlamdim. Gecmis olsun. Bademcik kötü.ama toksin attiği anlamına geliyor.yemek yemiyorsa da zorlama mama icsin.
@sekerpare5939 kız deli misin düşmez olurlar mı bizimkiler de sürekli düşüyor bi yerlere vuruyor kafasını. Evde kaç kişiyiz yine oluyor
kalıcı birşey olmasın da Allah korusun biliyorsun bu da bir dönem. Bir de bazı çocuklar çok temkinli oluyor. Benim kızlar bu kadar düşmez sağa sola vurmazdı kendini Göktuğ biraz temkinsiz gidiyor önüne de bakmıyor bazen toslayıveriyr duvara, kapı kenarına.
@Umudum- çok geçmiş olsun senacığa da Allah korusun hepsini
Evet ya Ali de temkinliydi..bu kız bodoslama koşuyor.inanir misiniz bazen gözünü kapatıp koşuyor ya
duse düşe alısti midir nedir bazen kendini yok yere yırtıyor bazen hic ses yok
Jadesi
duse duse buyuyecekelr cancagzim haklisin.
Benim de öyle canım var mı bir gelişme peki?
Eger devam ederse urolojiye görünün.bobrek genislemesi diye birsey var.hamilelikte oluyor.takip gerektiriyor. Ya da kadin dogum doktorununuz bir böbrek ultrasonu istesin bakilsin.ama simdi cok erken size. Daha 7 haftalikmissiniz. Tahlil alinir muhtemelen. Idrar yollari cok dikkat gerektiriyor.Allah bebeginize saglikla sihhatle kavusmak nasip eylesin
S
Susam_tanesi
gerçekten çok güzeldi.
Helinnnnn
sanki kırk yıllık arkadaşım gibiydi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Civanım çok tatlıydı. AtaCivanı sevmek istedi ama haşin sevmeye kalktı ilk kez yaşıtı ile biraraya geldi. Ci̇vanım deplasmanda olduğundan oldukça sakindi. Yan yana çok güzeldiler. Birgün biryerde tüm Nisan bebeleri ve anneleriyle buluşmak dileğiyle...
Yaa demek buluştunuz
eminim cok guzel bir ortamdır
Bu arada 1 ay daha esnek çalışma geldi. O kadar mutlu oldum ki. Ata dişten iyice geceyi gündüzü karıştırdı. Şu an hala uyanık. 4 diş birden geliyor hepsine sağlıklar diliyorum. Sevgilerimi gönderiyorum
Gecmis olsun damadıma çabucak ve sihhatle çikarsin insAllah inci dislerini.❤❤❤❤❤