ya götüremedim cumaya kadar da doluymuş. çocuk göz doktoruna mi gotursem acaba ?Alerjik olabilir canım gözlerin kızarıklığı. Görümcemin oğlunun kızarmış gözler polen alerjisi çıkmış.öpleden sonra da sakin olur hastane belki bir götür bakalım ne çıkacak. Civan nasıl alıştı mı okuluna? Benim büyük kız çok ağlamıştı 1 ay zor alıştı 3 yaşındaydı gittiğinde. O yüzden kreş diyince saçlarım diken diken olur hep
Hayırlısı olsun bakalım Zeynep te bugün uça uça gitti okula çok özledi öğretmenini arkadaşlarını uzaktan eğitim küçükler için daha da zorlayıcı olduİyiyim dünürüm girip okuyorum konuşmaları da pek yazamadımevet bugün başlıyoruz ben istiyordum açılmasını ya arkadaşları özledim 1 ay sürecek zatrn bakalım nasıl olacak
Dişler mahvetti kuzuları ayşede Bi çıkaramadı üst yanları ama huzursuzluğu var. Biz de hala annemdeyiz dönmedik eve uyku düzeni falan kalmadı bodoslama gidiyor. Sena kulu okula götürürse yerler onu yerlerHayrolsun şekerimablam gelecek bu ara 15 güne inşallah . Erkek kardeşimin düğünü için geliyor Almanya’dan . Kız biz de eşimle ikizler ve oğlak burcuyuz
Çok şükür iyiyiz canım . Sena huysuz bu ara dişten galiba. Uykuya yine direniyoruz . Tüm gün tek uyku ve yarım saat uyuduğu oluyor . Okul durumunu kaygı bile edemiyorum valla . Kim ne derse desin Sena ile gideceğim mecbur . Bir bakan bulurum elbet ordaolmadı idarecilerin odasına salarım dağıtsın kızım ortalığı son bir ay kalmış , konular bazı sınıf kademelerinde bitmiş , sınavlar yapılmış , açılması saçma .aşı da olmadık daha .
Tam iyileşmedi canım nadirde olsa öksürüyor ama. İyi yine de çok şükür
Siz nasılsınz ayşecik ne yapıyor
Biz de iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde eve dönmedik hala Ayşecik çok mutlu dayıları kuzenleri geliyor sık sık hergün düzenli olarak dışarı çıkıyor hayvan seviyor papatya topluyor dişleri zorlaması keyfi yerinde çok şükür
Arel nasıl alıştı mı sevdi mi kreşi. Civan onun yokluğunu hissediyor mu? Kızarıklık belki alerjen olabilir oda rahatsız eder onu kaşınır falan Bi götür bakalım ne diyeceklerkizlarrrrr gece uyumamış sabah 7bucukta uyandırılmış biri olarak areli hazırladım okula bıraktım geldim. civana şükür kahvaltı yaptırdım oyunla felan da olsa 1 yumurta yedi. şimdi uyutuyorum sipayi.
birşey danışacam. dün sabah civan uyandı gözü kırmızı geçer diye düşündüm geçmiyor. ara da ovusturuyor da. başına gelen var mı? hastaneyi aradım hemen getir dedi bu hafta yogunmus. ama imkansızdı açtı ve uykusu geliyordu artık.
Ayşeciğin hala toplanacak kadar saçı yokSaçlar açık kalmıyor sıcaktan geçen gün hemen pişik oldu ensesidaha Yaz gelmedi
Çok sağol bebeğim Ayşe Zeynep kuzular nasıl hiç göremiyoruz sizi
Baştan beri bayılıyorum sizin düzeninize rutininize maşallah bizde iyice koptu düzen falan kalmadı ama keyifli bir sıkıntısı yok maşallah. Emsin işte ne güzel sende hasret giderirsin başka türlü kucakta tutmak ne mümkün öp kokla bol bol zamanı gelince bırakır hiç bırakılması bizim Zeynep bırakmazdı gerçi Ayşe emerken hala içi gidiyor ya.Sağol zeyaycım nolsun iş ev arasında mekik dokuyorum. Uzun mesai eve gidince pek vakit olmuyor. İpekle bakıcısı beni dışarda karşılıyor. Eve girmeden biraz park istiyor dolanıyoruz sonra eve gidiyoruz giderken daha meme meme başlıyor kapıdan zor giriyoruz. Ellerimi yıkayana kadar ağlıyor kıyamet kopuyor. Uzun uzun özlem gideriyor emiyor. Ben böyle biraz zor bırakırım memeyi gündüz işteyim diye diye verdim ipleri eline gece de yanımda yatırıyorum. Sonra da işte yemek oyun banyo yatış. Biraz dinlenip uyuyorum ben de.
Sen nasılsın? Ayşecik nasıl zeynep nasıl? Abla kardeş güzel güzel oynuyorlardır
Hadi geçmiş olsun bakalım hoşgelmiş siniz çocukla yolculuk hemde ne zor başka bir yerde olmakta öyle ama neyse iyi gelmiştir size de kızlarada sıkılmışlardı iyiceZeyay1420 dün akşam evimize geldik canim, şükür diyorum. bir giderken sevindim bir dönerken. üç cocukla yolculuk da başka evde hayat da zormuş
Yaa kiyamam yaa insallah tekrarlamaz brdaha. Smdi ben kasikla 3 sefer mi verecegm peki yksa evde siringa var onunla mi vereyim 3 numarasina kdar kafam karistiMl düşükmüş antibiyotiğin 3 ölçek normal canım sen tarif ettikleri gibi devam et. 100 ml mış benim betüş 600 ml lık alırdı hep kesmezdi düşükler bir türlü sökmezdi enfeksiyonu. En son 7 dozluk penisilin vuruldu da o oldu kulak enfeksiyonu bitti şükür.
Ya ben hep karıştırıyorum Civan küçük olan dimiya götüremedim cumaya kadar da doluymuş. çocuk göz doktoruna mi gotursem acaba ?
areli bugün 9da bıraktım. iyi şimdilik. ilk defa orda kahvaltı yaptı bi ağlayıp susmuş ama genel olarak iyi gibi.
Ne güzel maşallah aralarındaki ilişki hep sürsünAyşeciğin hala toplanacak kadar saçı yokbayılıyorum oyüzden saçlı kızlara gerçi Zeynep te öyleydi ama maşallah şimdi çok güzel saçları ama hiç toplamayı sevmiyor sıcakta ben bunalıyorum onu öyle görünce. Biz iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde tel bozuldu ins yüklü görünüyor ama değil tarayıcıdan yazıp girip bakıyorum hikaye ayarı falan yapılmıyor bir değişik haller o yüzden paylaşamıyorum ama çekiyorum bol bol
Baştan beri bayılıyorum sizin düzeninize rutininize maşallah bizde iyice koptu düzen falan kalmadı ama keyifli bir sıkıntısı yok maşallah. Emsin işte ne güzel sende hasret giderirsin başka türlü kucakta tutmak ne mümkün öp kokla bol bol zamanı gelince bırakır hiç bırakılması bizim Zeynep bırakmazdı gerçi Ayşe emerken hala içi gidiyor ya.
Ayşe çok seviyor çıldırıyor zeynebi görünce bugün okula gitti Zeynep uyanınca hemen onu arıyor baa(abla) okkk ditttiiii diyor ellerini açarak çok şükür iyi araları hergün zeynebin tabiri ile doğa yürüyüşü piknik yapıyoruz Ayşe çayır çimen düşe kalka geziyor ablasını yakalamaya çalışıyor ve en sevdiği aktivite papatya topluyor dönüşte dönüşte kedi köpek ördek ne görürsek seve seve geliyoruz eve
Hadi geçmiş olsun bakalım hoşgelmiş siniz çocukla yolculuk hemde ne zor başka bir yerde olmakta öyle ama neyse iyi gelmiştir size de kızlarada sıkılmışlardı iyice
Allah Allah gerçekten anlaşılır bir şekilde yazılmamiş.bence sen bunu bir daha sor canım. Bir defasinda bana da yanlış anlatılmış.eksik vermisim bir türlü iyileşmemisti yavrucak. Bir daha sor eczaneye.Bu sekilde yazilmis dktr da 3 olcek eczaneci de ilaci verirken 3 olcek diyerek anlatildi. Bende şırınga var sandm 3 numaraya cekecegm ilaci diye anladm ama kaşık var icerisinde
Iyi diyelim iyi olalim dunurcanım@şekerpare5939 dünürcanım sen nasılsın Erva kızımız nasıl biraz rahatladı mı artık geceleri Alicim ne yapıyor?
misskokulumm ya yerim ben o oğluşunu ne tatlı öyle saçlar kesilip dişler falan çıkınca birden büyüyüverdi maşallah gülen suratt
S Susam_tanesi sen nasılsın canım ipek nasıl
Umudum- sena kuş nasıl sen nasılsın okullar açılıyor bu hafta bile derse katılım azaldı 1 ay ne yapıcaz bakalım
D dilzar canım nerelerdesin dönmesini mi hala eve ne zaman dönüş kızlar nasıl Asım paşa nasıl
@ogretmen61 dünürüm sende yoksun sanki bayadır nasılsın denizim nasıl yarın başlıyor size okul kolaylıklar diliyorum
N Nehir8077 baharcım sende görünmüyorsun sanki suru iyileşti mi umut nasıl
@nuriye54 sen nasılsın canım işe başladın mı nasıl alışabildin mi mercan nasıl babaanneyle
Uzun zaman yazmayınca özlemişim @Sonsuzsukurler geldi aklıma o yazardı böyle herkesi tek tek ben onun kadar aklımda tutamasamda
Minnoş bilincaltı mi hahahahAy senin bu rüyaların beni öldürecek ne minnoş bilinçaltın varbende çok etkilenirsem hatırlıyorum rüyaları yoksa geldiği gibi gidiyor
Canım kirpigi falan ice kıvrılmış olabilir iyice bir bak. Bir gün bekle istersen.cok acısa uyuyamazdi. Belki arel falan çarpmıştır yanlışlıkla. Gecmis olsun.kizlarrrrr gece uyumamış sabah 7bucukta uyandırılmış biri olarak areli hazırladım okula bıraktım geldim. civana şükür kahvaltı yaptırdım oyunla felan da olsa 1 yumurta yedi. şimdi uyutuyorum sipayi.
birşey danışacam. dün sabah civan uyandı gözü kırmızı geçer diye düşündüm geçmiyor. ara da ovusturuyor da. başına gelen var mı? hastaneyi aradım hemen getir dedi bu hafta yogunmus. ama imkansızdı açtı ve uykusu geliyordu artık.
Uykuları aynı kuzum pek parlak değil diş sorunu oluyor sanırım biraz ishal eli ağzında hep . Buralarda yağmur fırtına evde oturuyoruzYaz geldi bebeler dışarılara çıktı derken anneler pert mi yazamıyoruz ha
İyiyiz şükür sen nasılsın gezgin annealmila maşallah iyi geziyor uykuları nasıl oldu
Ates dustu kendine de geliyor ya sormak istemedim acikcasi ben bir kasik veriyorm her iki antibiyotigi de kendine gelio sukur pzrtesi de kntrole goturecegm zten 3 gunde gecti insallah tekrarlamaz.Allah Allah gerçekten anlaşılır bir şekilde yazılmamiş.bence sen bunu bir daha sor canım. Bir defasinda bana da yanlış anlatılmış.eksik vermisim bir türlü iyileşmemisti yavrucak. Bir daha sor eczaneye.
Alerjik olabilir kuzum geçmezse bir göz dr baksın geçmiş oslınkizlarrrrr gece uyumamış sabah 7bucukta uyandırılmış biri olarak areli hazırladım okula bıraktım geldim. civana şükür kahvaltı yaptırdım oyunla felan da olsa 1 yumurta yedi. şimdi uyutuyorum sipayi.
Aslında çok geri değil bence iki heceli 18. Ayda başlıyor genelde. Giyim alt değişimi bizde de kriz oluyor geneldeSanki ipektoşun da dil gelişimi biraz yavaş ilerliyor. Çoğu şeyi söylemeye tekrar etmeye yelteniyor ama çoğunlukla baş harfleri çıkıyor. Buluta bu topa go balığa ba kuşa kı. Mesela gitti diyor ama kedi gitti değil. Kedi ayrı gitti ayrı. 2 kelimeli cümle hiç yok daha. Bakıcımız biraz az konuşuyor sanki. En çok sevgi sözcükleri söylediğini duyuyorum o da böyle çocuk sesi gibi yaparak. Ay ay kuzuuum ipooş gibi şeyler söylüyor. Sürekli de kitap okuyoruz. Biz evdeyken biraz gelişmişti sanki. Kendi aramızda konuştuğumuzda da sesi çok çıkıyor. Evde konuşan da yok tabi çocuk napsın.