2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Düzelir canım o zaman maşallah Ali kuzuma Haydo iyi canım kuzu sevmeye indik bahçeye keyfi yerinde

Eklentiler

• IMG_20210530_185319.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 28
Sevgi22884550 Sena yavaş yavaş katı yiyor sanki . Menemen dir , omlettir veriyorum ağzına . Ama ilk haşlanmış yumurta sarısı nı yanağına koyup arkasına su içirdim . Ağzını boş koymuyorum . Ekmek atıyorum ağzına sırf çiğnesin diye . Çilek yiyor ben şok hele geçen babası simit almış peynirle minik minik ağzına koyuyor . sanırım yavaştan alışıyor ama doyumluk yiyemiyor. Yani açıkçası katıda ne kadarla doyar onu da bilmiyorum . Başka neler verebilirim filan bilemiyorum . Ama çok seçici

Evet bizimki de o kadar sürüyordur . İnternette olabileceği yazıyordu bu durumun . Korktuklarında düştüklerinde kısa süreli solunum durmasından olabilirmiş . Ama yine de doktora danışmak lazım. Bir gittiğimde söylemiştim ama araya başka laf karışmıştı cevap alamamıştım . Önemli bir şey olsa herhalde üstünde dururdu .

Bende söyledim bana normal dedi bazı bebekler BÖyle ağlar dedi ama ben baya panik oluyorum tam yardım için bağıracam kendine geliyor o yüzden ağlatmamaya çalışıyorum

Cok zor gun geciyo bana hanimlar ya

Oglum dunden beri atesli dusuremedim ilac vs hic bi sekilde hastahaneye gttik bademcik şismiş kulagina kdar vurmus dediler. Antibiyotk yazildi dolven vs 4 saat ver dedi donusumlu ates dusurucu ver dedi. Geri aksam ates 38.9 a kdar cikti bska hastahaneye gittk ora uzak die gece 4 e kdar hastahamedeydik

bsy yapmadilar hic yarm saate ates olculdu yats vs bi oda bile yok kucuk bi oda kalabalk oluo surekli cocuk durmuo yatrcak yer yok oyle pisti zten bi de. Hic brsey yapamayz dediler. Havale gecirirse ya diyorum normal gecirir genelde cocuklar dediler. Idrar istediler yemedi icmedi oglum yapmadi da. Sinirlendm eve gidelm dedim artk. Ates dusurucu fitil verdm oyle dustu atesi niye orda vermediler yapmadilar anlamadm soguk komprex yap demekten bska bisy diyen yoj eve de gndermiyorlardi haberszce gittik kendine geldi evde fitlden sonra oglum. Ikindiye kdar iyiydi yine atesli 38.6 larda braz dusuyo cikiyo yine.

Sizce napabilirim bademcik sismesi icin ilk 3 gun onemli dedi dktr snra ilaclarla gecer dediler antibiyotk veriyorum biri kulak icin biri bogaz icin 2 tane 2 si de verilmez gbi gelio zararli gbi de gelio kafayi yicegm artk dusmuo asla atesi

Geçmiş olsun canım. Antibiyotiğe geç başlayınca ilerliyor maalesef enfeksiyon kulağa vuruyor. Ben çok yaşadım kızlarda. İlaçlarını almışsın artık düzenli şekilde doktorun dediği gibi kullan. Boğaz için ayrı kulak için ayrı oluyor tabi ayrı ver birini sabah 8 de diğerini 9 da ver mesela akşam da 1 er saat ara verirsin. Dozları arası 12 saat olacak. Sabah 8 de verdiğini akşam 8 d ver diğerini akşam 9 da. Ateş 3 gün devam eder. Sonra yavaş yavaş düşer. İnce giydir calpolü dolveni bu 3 gün 4 saat aralıklı düzenli kullan sonra bırakırsın. Çok ateşi çıkarsa fitil ver . Antibiyotiği bitince muhakkak kontrole götür aile hekimi de olsa kulağına baksın tam geçmezse tekrar kullanırsın. Kulak enfeksiyonu çok sık tekrarlar.
Zararlı diye de düşünme enfeksiyon şuan vucuduna çok daha zararlı. Antibiyotik gerekli durumlarda gecikmeden ve düzenli olarak kullanılması gereken bir ilaç.

@sekerpare5939 kız deli misin düşmez olurlar mı bizimkiler de sürekli düşüyor bi yerlere vuruyor kafasını. Evde kaç kişiyiz yine oluyor kalıcı birşey olmasın da Allah korusun biliyorsun bu da bir dönem. Bir de bazı çocuklar çok temkinli oluyor. Benim kızlar bu kadar düşmez sağa sola vurmazdı kendini Göktuğ biraz temkinsiz gidiyor önüne de bakmıyor bazen toslayıveriyr duvara, kapı kenarına.
Umudum- çok geçmiş olsun senacığa da Allah korusun hepsini

Benimki de bazen el bazen omuz ısırmak istiyor kızıyorum canı sağolsun inşallah olmaz bir daha ay pek fena

Çok geçmiş olsun hasarsız belasız büyütelim inşallah bebekleri

Bende söyledim bana normal dedi bazı bebekler BÖyle ağlar dedi ama ben baya panik oluyorum tam yardım için bağıracam kendine geliyor o yüzden ağlatmamaya çalışıyorum
Merhaba. Aynı durum benim oğlumda da olmuştu. Hatta dudakları falan morarmıştı cok korkmuştuk baya uzun sürmüştü . Sonra araştırınca bu durumun katılma olduğunu ve tehlikeli olmadığını okumuştuk.ben böyle ağladığı zaman yüzüne hafif üfluyorum hemen nefesi duzeliyor.

Evet aynilarini dedi doktor ama fitil denilmedi asla o beni korkuttu hani en cok dusmemesi atesinin havale gecrmesi olasiligi ozellikle. Peki ne yedirmek iyi gelir hani ne yapiyordun sen baska ve atesi de 38.5 dusmedi 3 olcumde de yarm saat arayla olcuyorm fitili verdm sayikliyodu yine die tarhana corbasi yaptm zar zor yedi remsen aç gezio yeniyo bisey yutamiyoda pek zaten. Ilaclara 1 hafta devam dediler 1 hafta snra kntrole giturecegm mutlaka gecti deyip birakmam asla cok zor valla cocuk cok halsz dustu iyice

Birde benm ev sicak oluyor diye zibin bile gydirmedim atesi var diye ayaklar da buz gbi oluyor corap gydirmeli miym bilemiyorm ayagi soguk diye. Uyudugnda sadece ustune ince brsey ortuyorm korkumdan cikmasn iyice ates diye. Ne kdar dogru yapiyorm bilemiyorm artk
Byle yaziyorm doktor bakarsa cok kotu olursa die yarm saat arayla hep. Koltuk altindan olcuyorm

Eklentiler

• 20210530_233442.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 24
Evet aynı durum bizdekide neyse ki sıkıntılı bir tehlikeli bir durum değil
Ay ben üfleyecek kadar sakin olamıyorum hemen kaldırıp aklıma gelen her duayı okuyorum
Ama bir daha olursa üflemeyi deneyeceğim canım

Canım bizde 1 haftadır aynı durum benim de bademciklerim sık sık şişer çok kötü bir ağrı bu yaşta ben bile ateşleniyorum bira ağır geçer hanıağama serumla beraber antibiyotik yazdılar ama damar yolu açamadıkları için veremediler eve geldik bizde sürekli soğuk uyguladım ve doktor bana üzerini örtme sakın dedi o geceyi öyle atlattık
Şimdi 5 gün oluyor antibiyotik kullanalı daha yeni Yeni kendine geliyor kulağındaki başına vuruyor ara ara ağrıdan birde öksürük vardı tereyağı pekmez kaynattım içti öyle geçti şimdi
Çok geçmiş olsun

Ateşi olduğu için el ayak buz gibi olur sürekli kontrol et ben bu değerleri bilmiyorum ama bizim 38 olunca bile ben hemen doktora gidiyorum bende çok korkuyorum ateşten

Size de cok gecmis olsun yaa cok zir gercekten de. Hic bilgm yok acikcasi banemcik hakknda basima da gelmedi hic oyle bsy. Size serum vermsler rahatlatmistr o az da olsa ben dedm veremeyz dediler direk. Oksuruk bzde de var malesef. Tereyagi reflusu var tetiklemesini istemiyorm acikcasi nrmal yag ile yaosam olur mu acaba. Brde tam nasl yaptigini yazar misin sana zahmet deneyim bende
Ateşi olduğu için el ayak buz gibi olur sürekli kontrol et ben bu değerleri bilmiyorum ama bizim 38 olunca bile ben hemen doktora gidiyorum bende çok korkuyorum ateşten
Bende havale ihtimalinden korkuyorm malesef ya. Dun sinirden agladm artk dktr havale gecirebilr dikkat et takp et dio bna ama bsy yapniyolar kafayi yedm resmen fitil neden vermediler hic anlamadim iyi bsy degl ama havale gecrmesinden iyidir bence.

Normal yağ ile yapabilirsin tabi tereyağı koydum azcık kaynadı kapatıp verdim hemen sabah akşam 1 çay kaşığı bak birde öksürüğe zeytinyağında sarımsağı ez ayak tabanına sür o da iyi geldi çok geçmiş olsun

Yag sicak olacak pekmezi snra katacagim yani dimi ocak üstündeyken degl indirdigimde. Galiba sicak verilen bsy olacqk her defasnda az miktarda mi yapiym. Onu da br deneyim sarimsagi corap gydirip inşallh hemen gecer cok cok sagol bogazi baya kotuluyo cnku. Bitkisel caylar vsler okudum google baktigmda yas yazmiyordu ama kucuk diye olur mu sence onlar da

Canım Google de tarifler yazıyor oradan bak
Ben aynı anda kayıyordum az kaynayınca kapatıp soğunca sabah akşam 1 çay kaşığı verdim 2 gün boyunca Evet az az yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…