- 4 Mart 2021
- 672
- 689
Benim de öyle canım var mı bir gelişme peki?kizlar ya benim idrarim kopüklü olmaya basladı birkac seferdir.acaba kötu bisey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle canım var mı bir gelişme peki?kizlar ya benim idrarim kopüklü olmaya basladı birkac seferdir.acaba kötu bisey mi
Brde birsey daha soracagm sende antibiyotik icirmissin ya. Doktr kulagi icin olana 6 olcek dedi bogazi icin olana da 3 olcek ilacin icinde de kasiklar oluyor ya ondan var siringa yok icinde ben o olcegi anlayamadim pek o yuzden 6 olcek 3 olcek nedir nasl ayarliyacagmCanım Google de tarifler yazıyor oradan bak
Ben aynı anda kayıyordum az kaynayınca kapatıp soğunca sabah akşam 1 çay kaşığı verdim 2 gün boyunca Evet az az yap
Brde birsey daha soracagm sende antibiyotik icirmissin ya. Doktr kulagi icin olana 6 olcek dedi bogazi icin olana da 3 olcek ilacin icinde de kasiklar oluyor ya ondan var siringa yok icinde ben o olcegi anlayamadim pek o yuzden 6 olcek 3 olcek nedir nasl ayarliyacagm
Bende suan 1 kasik veriyorm 6 kasigin cok fazla gelebilecegini dusundm anlamaynnca da netten de baktm hep olcek 1 sekilde yaziyor ama ateste baya azalma var bakalm 3 saattr 35.4 36.2 cikiyor cok sukurHiç bilmiyorum canım bize 1 kaşık dendi sadece
Fitilde bir sıkıntı yok baktın 39 a yaklaştı hemen at bi tane. Acillerdr de verirler fitili. Ama antibiyotiğe başladığın için artık o kadar yükselmez. Yemek yemesi bikaç güne düzelir ısrarcı olma boğazı ağrıyordur. Bikaç gün mamasını içsin vucudu da dinlenir. Yine tavuk suyuna çorba falan yap yiyebilirse ama yemezse mama ağırlıklı gidersin toparlanın a yer inşallah iştahı da gelir. Ateşlenince hiçbir şey örtme düşünce örtersin.Evet aynilarini dedi doktor ama fitil denilmedi asla o beni korkuttu hani en cok dusmemesi atesinin havale gecrmesi olasiligi ozellikle. Peki ne yedirmek iyi gelir hani ne yapiyordun sen baska ve atesi de 38.5 dusmedi 3 olcumde de yarm saat arayla olcuyorm fitili verdm sayikliyodu yine die tarhana corbasi yaptm zar zor yedi remsen aç gezio yeniyo bisey yutamiyoda pek zaten. Ilaclara 1 hafta devam dediler 1 hafta snra kntrole giturecegm mutlaka gecti deyip birakmam asla cok zor valla cocuk cok halsz dustu iyice
Bak bencede verilmeli fitil ama hastahanede 38.9 a kdar cikti hicbrsey yapamayiz deyip oylece beklettiler snra da tedavi uyguluyoruz suan dediler sordugmda bende gece bska hastahaneye gittm ora da bsy yapamayz dedi evde verdm kendimce fitili. Ikindinden beri atesi yok Allahima cok sukur ki cikmadi bi ara sdece 37 ye yaklasti sdece o kdar. Ama kusmasi oluyor smdi de ne versem agzina bi yer iyilesip baska yerde sorun oluyo corbayi da kustu zirlanicagi bsy vermiyorm da. Abur cbura gelince gayet de yutuyo ama kek yedi bi guzel bigazindan da geciyo resmen corba yi yutamadi ve kustuFitilde bir sıkıntı yok baktın 39 a yaklaştı hemen at bi tane. Acillerdr de verirler fitili. Ama antibiyotiğe başladığın için artık o kadar yükselmez. Yemek yemesi bikaç güne düzelir ısrarcı olma boğazı ağrıyordur. Bikaç gün mamasını içsin vucudu da dinlenir. Yine tavuk suyuna çorba falan yap yiyebilirse ama yemezse mama ağırlıklı gidersin toparlanın a yer inşallah iştahı da gelir. Ateşlenince hiçbir şey örtme düşünce örtersin.
İyiyiz canım sen napıyorsun gezenti kuşNasılsınız güzel hatunlar bebişler nasıl?
Çok güzeldi. Saolsun Helinnnnn im geldi bizi mutlu etti. Çok eski arkadaşlarımız vardır hani uzun zaman görmeyiz görüşemeyiz ama karşılaşınca kaldığımız yerden devam ederiz ya, o tattda gayet doğal aşina bir buluşmaydı. Çocuklar çok kaynaşamadılarsa da adım atmış oldular. Eminim biraz daha akılları erdiğinde çok güzel arkadaş olacaklar
nzh99 Helinnnnn yaa Çok iyi yapmışsınız Bir arada daha tatlıydınızÇok güzeldi. Saolsun Helinnnnn im geldi bizi mutlu etti. Çok eski arkadaşlarımız vardır hani uzun zaman görmeyiz görüşemeyiz ama karşılaşınca kaldığımız yerden devam ederiz ya, o tattda gayet doğal aşina bir buluşmaydı. Çocuklar çok kaynaşamadılarsa da adım atmış oldular. Eminim biraz daha akılları erdiğinde çok güzel arkadaş olacaklar
Canim üzülme.. benim de keyfine göre yemiyor bazen. Hele bu ara tek istedigi sey meyve..bazen ekmege sarıyor..bazen baska biseye.. ısrarci da olmak istemiyorum.kisacasi hepsi aynı. 2 gün olmus yazalı çıkmıştır da rahatlamişsinizdri insAllahvirüs bitmeyecek gibi ya. tek umudum aşının yaygınlaşması. çocukların çocuklara ihtiyacı var. saatlik de olsa götür bencede canjm.
amin şekerparem. çok çaresiz hissettim bu sefer kendimi. cok uzun sürdü. zaten kan degerleri iyi degilken yemeden kesilmesi iyi olmadi. yogurt ve cilek yedi bugun. birqz da ekmek. gerisi hep meme. eskiden gun icinde kisa emerdi simdi yine uzadi.
speedygonzales iyi pazarlar
Rüyamda seni gördüm güya size geliyorum ama kiz kardesin varmış o açıyor kapıyı.ablana soyle herseyi kafasina takmasin diyorum o da diyor ki o da biraz sana benziyor diyor takma desek de dinlemez keçi gibi inatcı laf aramizda tam bi oğlak burcu diyor kiz kardesinin adı da duru mu ne oyle du ile baslayan bi isimdi ya cok komik bir ruya hahahahha burcunu söylüyor kız oğlak mısin yoksam eşinle burclariniz oglak ve ikizler olduunu söylemiştin ama hanginiz oglak bilmiyorum.kafamda kalmış simdi diyeceksin bunu nasıl tuttun kafanda? biz de kocamla oglak ikizler ondan uyumsuzluğun uyumuKalppare Helinnnnn güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar ama o kadar hassas olduğumu düşünmüyorum . Hayat beni kötüleştirdi
Kalppare çocuklar hep düşüyor zaten ben de bakamadığım hissine kapılıyorum sürekli . Sena yine düştü parkta betona . Kafasını vurdu . Bir de anlık bayılıyor gibi oluyor .öyle korktuk ki . Gözler gitti , sesi kesildi . Ağlayınca sevindim resmen . Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da düşüyorlar . Evde koşturmalı oynadığımız için parkta koşan çocukları hep kendini kovalıyor sanıp heyecanlanıyor ve düşüyor sürekli koşarken . Allah korusun hepsini
Oyy yavyuuumm Allahim nasil da mutludur..cok sanslisiniz ya masAllahDüzelir canım o zaman maşallah Ali kuzuma Haydo iyi canım kuzu sevmeye indik bahçeye keyfi yerinde
Canim ilac kutularının üzerine yazan ne? Resmini atarsan yardımcı olunur diye düşündüm.cunku boyle soyleyince hic bisey anlamdim. Gecmis olsun. Bademcik kötü.ama toksin attiği anlamına geliyor.yemek yemiyorsa da zorlama mama icsin.Brde birsey daha soracagm sende antibiyotik icirmissin ya. Doktr kulagi icin olana 6 olcek dedi bogazi icin olana da 3 olcek ilacin icinde de kasiklar oluyor ya ondan var siringa yok icinde ben o olcegi anlayamadim pek o yuzden 6 olcek 3 olcek nedir nasl ayarliyacagm
Evet ya Ali de temkinliydi..bu kız bodoslama koşuyor.inanir misiniz bazen gözünü kapatıp koşuyor ya duse düşe alısti midir nedir bazen kendini yok yere yırtıyor bazen hic ses yok@sekerpare5939 kız deli misin düşmez olurlar mı bizimkiler de sürekli düşüyor bi yerlere vuruyor kafasını. Evde kaç kişiyiz yine oluyor kalıcı birşey olmasın da Allah korusun biliyorsun bu da bir dönem. Bir de bazı çocuklar çok temkinli oluyor. Benim kızlar bu kadar düşmez sağa sola vurmazdı kendini Göktuğ biraz temkinsiz gidiyor önüne de bakmıyor bazen toslayıveriyr duvara, kapı kenarına.
@Umudum- çok geçmiş olsun senacığa da Allah korusun hepsini
Eger devam ederse urolojiye görünün.bobrek genislemesi diye birsey var.hamilelikte oluyor.takip gerektiriyor. Ya da kadin dogum doktorununuz bir böbrek ultrasonu istesin bakilsin.ama simdi cok erken size. Daha 7 haftalikmissiniz. Tahlil alinir muhtemelen. Idrar yollari cok dikkat gerektiriyor.Allah bebeginize saglikla sihhatle kavusmak nasip eylesinBenim de öyle canım var mı bir gelişme peki?
Yaa demek buluştunuz eminim cok guzel bir ortamdırS Susam_tanesi gerçekten çok güzeldi. Helinnnnn sanki kırk yıllık arkadaşım gibiydi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Civanım çok tatlıydı. AtaCivanı sevmek istedi ama haşin sevmeye kalktı ilk kez yaşıtı ile biraraya geldi. Ci̇vanım deplasmanda olduğundan oldukça sakindi. Yan yana çok güzeldiler. Birgün biryerde tüm Nisan bebeleri ve anneleriyle buluşmak dileğiyle...
Gecmis olsun damadıma çabucak ve sihhatle çikarsin insAllah inci dislerini.❤❤❤❤❤Bu arada 1 ay daha esnek çalışma geldi. O kadar mutlu oldum ki. Ata dişten iyice geceyi gündüzü karıştırdı. Şu an hala uyanık. 4 diş birden geliyor hepsine sağlıklar diliyorum. Sevgilerimi gönderiyorum
iyidir iyi. çok hassas olmak üzer bi yerde dünürümKalppare Helinnnnn güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar ama o kadar hassas olduğumu düşünmüyorum . Hayat beni kötüleştirdi
Kalppare çocuklar hep düşüyor zaten ben de bakamadığım hissine kapılıyorum sürekli . Sena yine düştü parkta betona . Kafasını vurdu . Bir de anlık bayılıyor gibi oluyor .öyle korktuk ki . Gözler gitti , sesi kesildi . Ağlayınca sevindim resmen . Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da düşüyorlar . Evde koşturmalı oynadığımız için parkta koşan çocukları hep kendini kovalıyor sanıp heyecanlanıyor ve düşüyor sürekli koşarken . Allah korusun hepsini
yemiyor valla. öyle yoğurt meyve ekmek gibi eline ver kemiresin. icli kofte yemedi yamisskokulumm Helinnnnn sağolun kızlar . Eğlenceye çevireceğini düşünmemiştim. O zaman bir lazımlık bir adaptör işimi görür . Demek civanım yemek yemiyor mu . Yemeyen çocuk gerçekten çok zor . Umarım düzelir bir an önce .
çok sevindim iyi olmanızaDüzelir canım o zaman maşallah Ali kuzuma Haydo iyi canım kuzu sevmeye indik bahçeye keyfi yerinde
bebeler hırçın isyankar analar yorgun siz nasılsınız gelişmelere devam miiNasılsınız güzel hatunlar bebişler nasıl?
ya çok enteresan aslında çünkü sanki çok iyi tanıyorsun ama ilk defa görüyorsun valla ben coo rahattım yeşim de sağolsun çok sıcakkanlıydı. atayı görmek beni çok etkiledi. herseyini biliyor gibi hissedip ilk defa gormek ilgincti. civan tam alisti acildi eve dönmem gerekti. ama sukur ki bulustuk
sagol kuzum valla kulaginizi çınlattık coo güzeldi. bi gun insallah sizlerle de gorusmek nasip olur