2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
SonsuzUmut canim sagol patatesi yaptim 10dk. Patlıcan saplarınıda kaynattım bir yandan kremler ve ilaç içiyorum insallah hemen gecer yoksa ameliyat yolu gözükecek gibi bu agri lanet birsey gercekten..
Helinnnnn arel basladi mi canim cok sevindim

Geçmiş olsun bahar. Babam da senelerdir hep sıkıntılıydı. geçen ay sıkıntısı artınca Ankaraya götürdük sadece hemeroid ameliyatı yapan bir doktor var belki duymuşsundr Mevlüd Topbaş. Çankaya da muayenehanesi var. Çok dolu oluyor Türkiye in heryerinden geliyorlar adama. 5 dk içinde hallediyor çok hızlı eli. Hiç sıkıntı çekmedi babam sonrasında da. Senin de aklında bulunsun

eveeet senin damat çok sevildi okulda
eşim de ameliyat olmuştu mevlut beye. hemoroid değil de fistül du

Erva da öyle maalesef.. en zorlandığım iş ise kuşkusuz bulasigi toparlamak..Ali böyle zorlamazdi ya..erva sürekli makina ile ugrasiyor.gecen gun iki bardagi tokusturup kırdı.cok korktum.anlık yaptı.sessizce gelmis yanıma tilki Allah yardımcımız olsun.ben Ali de en rahat ettigim donemi 12 20 ay civarı diye hatırlıyorum.rahat edicem diye sevinmiştim ama öyle olmadı.olsun sag olsunlar da bunlar tatli telaslar ❤Allah saglık sıhhat versin hepsine kuzularımızın
Eki Görüntüle 2857973

bu da kiraz sevdalısı küçük Asımcık, en son vermiyoruz diye kendini yerlere atti ama başlangıcı güzeldi.
Oy sarı tulumun batmasın e mi
3 olunca da aaa 3 mu ne cesaret, ben asla düşünmem bu devirde 3 cocuk zor vs diyorlar yani diyecek laf buluyorlar baharcigim. amaaaan cok da tinnn
Allah cesur olana nasip ediyor.her kula nasip olmaz şansına küs de sen de
Dusecek gibi oldu ve atıldın mi? Siz böyle yazdıkca ervama cok daha coook acıyorum coook coook düşüyor.bir marul yapraginin gezdigini hayal edin heh iste erva öyle.bi o yana bi bu yana sallana sallana gidiyor.ansizin da yeri opuyor yakalayamiyorum her seferinde aliyi oyle cok kolladim ama kızımı yeterince kollayamiyorum.kendimi suclu hissediyorum
Bu arada gecmis olsun canim.sakatlanman kötü olmus.daha iyisindir insAllah ❤
Gecmis olsun.iyilesme mesajinizi okudum.
civanda yemeden kesildi. uyku da yok. anlamadim bu sefer ki diş çok zorladı çocukları. yarın babamlara geçecem 3 gun destek alayım
Iyi olur canım.ne iyi olur biraz nefes almak şart civanim daha iyidir insAllah❤

yok yaa yemiyor huzursuz. cikamadida dişi. şişmiş öyle

Ay sagol canim benim zaten liseden beri var bu illet ama hamilelikte kadar hic olmamıştı simdi yine uyandi ve bu sefer cok kotu bir sekilde. Diyet yapiyordum 5 kiloya yakında verdim ondan mi oldu geçen esim baska wc kağıdı almisti ondan mi anlamadm herşeyi denedim vallahi genel cerrahi yazdigi 3 tane ilaçi aldim icmeyede ilaç aldim bu akşam patates denedim ve patlıcan sapının suyunu ictim ne varsa deniyorum sicak suya batikon mi dersin şap mi dersin ilk defa boyle kotu oldum ama sanki bu akşam daha rahatladım gibi insallah gececek ama benim iyi bir doktora gidip tedavi ettirmem şart oldu gibi. Karya biraz daha büyüsün istiyorum. Cok tesekkur ederim aklımda olacak bu isim.

Helinnnnn cok iyi olmus cok sevindim canim benim onada değişiklik olmuştur. Bende istiyorum su virus bitse karya da biraz büyüse once bir-kac saat ardındansa yarim gun flan cok iyi olur.

Oyy oyy su dişler pek zorluyor yavrucaklari..Allah kolaylıkla çıkmak nasip etsin insAllah canım
Şekerparem erva 4 ay arayla mı çıkarmıştı ikinci dişleri hanımağa da 10. Ayda alttan iki diş çıkardı hala öyle şişlik vs de yok gerçi ilk dişi de anlamadım ben bir baktım gözüktü ikisi birden huysuzluk hep var zaten o yüzden bilemiyorum

Ne bunaltması balım yardımım olacaksa seve seve Evet canım konuşmada dil bağı çok etkiliymiş bir de dil bağı farkedilmesi daha kolaymış dudak bağını bazen farkedemiyo aileler dedi o da konuşmada sıkıntı veribiliyomuş Ali'nin dil bağını kestirmeme sebebiniz ne canım sadece 4 dakika sürmüş bizim dilbağını kesip dikiş atılması pekmez yedirdim diye mi neyse hemen de iyileşti

Fark edildiginde 2.5 yasindaydi.doktor bu zamana kadar ciddi bir problem olmamış.cerrahlık bir işi yok dedi. Egzersiz önerdi.ama hala k l r sesleri yok. Aslında çok dilbaz bir çocuk.yeni kelimeler öğrenmeyi çok seviyor ama artık o bile takıyor bu durumu.4 yasina gelmis bir cocugun r sesi haric tum sesleri cikarabilir duzeyde olmasi lazim.ama egzersiz yaparjen cok hirslanip ağladığı icin üstüne varmıyorum.insAllah duzelir.
Haydom nasil? Toparlamıştır insAllah

Kızlar ya Asya sabah uyurken mememi ıssırdıı kanamış hatta emziremedim bugün ordan 2 kere verdim ama aklım gitti ne iyi gelir baya acıyor
Benşm oğlan meme dışında her yerimizi ısırıyor kolumuz elleriniz mosmor şükrediyorum ki memeyi ısırmıyor. Dayanama valla ellini ısırıken bile ne kadar acıtıyor. Geçmiş olsun ısırmaz inşallah daha

Evet kuzum önümde ayaktayfı 3 5 adım vardı atıldım birden refleks olarak ya neden öyle olsun erva ile de çok güzel ilgileniyorsun eminim ben buna düşme konusu hepsi düşüyor yani elden bir şey gelmiyor ha atladın tuttun mu de yetişemedim ama Allahtan poposunun üstüne oturdu
2gün ağrıdı geçti krem buzla ovma derken geçirdik şükür iyi şimdi

Helinnnnn cok iyi olmus cok sevindim canim benim onada değişiklik olmuştur. Bende istiyorum su virus bitse karya da biraz büyüse once bir-kac saat ardındansa yarim gun flan cok iyi olur.
virüs bitmeyecek gibi ya. tek umudum aşının yaygınlaşması. çocukların çocuklara ihtiyacı var. saatlik de olsa götür bencede canjm.
Oyy oyy su dişler pek zorluyor yavrucaklari..Allah kolaylıkla çıkmak nasip etsin insAllah canım
amin şekerparem. çok çaresiz hissettim bu sefer kendimi. cok uzun sürdü. zaten kan degerleri iyi degilken yemeden kesilmesi iyi olmadi. yogurt ve cilek yedi bugun. birqz da ekmek. gerisi hep meme. eskiden gun icinde kisa emerdi simdi yine uzadi.
speedygonzales iyi pazarlar

Kalppare Helinnnnn güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim kızlar ama o kadar hassas olduğumu düşünmüyorum . Hayat beni kötüleştirdi
Kalppare çocuklar hep düşüyor zaten ben de bakamadığım hissine kapılıyorum sürekli . Sena yine düştü parkta betona . Kafasını vurdu . Bir de anlık bayılıyor gibi oluyor .öyle korktuk ki . Gözler gitti , sesi kesildi . Ağlayınca sevindim resmen . Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da düşüyorlar . Evde koşturmalı oynadığımız için parkta koşan çocukları hep kendini kovalıyor sanıp heyecanlanıyor ve düşüyor sürekli koşarken . Allah korusun hepsini

Sena ısırmayı bilmiyor da geçen bana bir şeyler uzattı şeffaf bir poşetle . Ben de güya ham yapıyordum . Bir ısırayım Sena’nın elini neye uğradığını şaşırdı . Nasıl oldu ben de anlamadım elini ne ara soktu o şekilde . Resmen ben ısırdım çocuğu biraz ağladı da iyi ki çok ısırmadım

Oyy kıyamam ya evet ya çok düşüyorlar bend e soracaktım sizlere Benşm kızım da bir yeri incinsin yada uyutmak için sallayayım (o istemiyorken) ağlıyor bir anda ses gidiyor mosmor oluyor havaya kaldırıyorum hemen ağlasın diye bende çok korkuyorum ve öyle kısa da değil yani 5 saniye belki daha fazla sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…