Gördüm o klozeti ama pek tavsiye edilmiyor canım bir süre sonra oyun haline getiriyorlarmış klasik lazımlıkla öğrettim ben kızlara ayakları yere basınca kendilerini güvende hissediyorlar klozet başta biraz korkutucu gelebiliyor. Gerçi Göktuğ alışkın korkmuyor poposunu yıkıyorum klozete oturtup. Lazımlıpı bir kere denedim ağladı bu ara tekrar bir deneyim diyorum bakalım ne tepki verecekmisskokulumm ben de en azından tuvalete oturtmaya başlayım diyorum. Şok a pilsan ın eğitici klozeti gelmiş onu mu alsam . Fiyat olarak da internete göre çok uygun yarı yarıya nerdeyse . Ne diyorsunuz siz tecrübeli anneler , normal bir lazımlık mı yoksa klozet mi , yoksa klozet adaptörü mü
Oyy oyyy ne zor ben bilirim o çırpınışları canım çok geçmiş olsun hemen toparlanır inşallahBitti şükür ya bi de fıtık varmış doktor onu da temizlemiş biraz zorlu geçmiş çok çırpınıyo çok ağlıyo zaptedemiyoruz pansumanlar komple çıkıp duruyohastanedeyiz çıkmadık sebah taburcuyuz inş ben pert eşim pert
2 gün önce bitti yaTahin yağı sür canım kolayda varsa evde çok fena oluyor acısı
Ya kıyamam yazmışsın yeni gördüm hemen geçsin gitsin inşallahBitti şükür ya bi de fıtık varmış doktor onu da temizlemiş biraz zorlu geçmiş çok çırpınıyo çok ağlıyo zaptedemiyoruz pansumanlar komple çıkıp duruyohastanedeyiz çıkmadık sebah taburcuyuz inş ben pert eşim pert
Kız seninki hep dilliydi maşallah süphanallahYaa herşeyi anlıyorlar herşeyiyürümeyi öğrenme aşamasında dediğin gibi dil gelişimi yerinde sayıyordu şu son 1 ayda epey ilerledi. Kitap getir okuyalım diyorum koşup getiriyor hem de hep aynısını okuyup kapatıp kooyy koyyy diyor götürüp koyuyor
Bak sen şu yaramaza ya koparmış resmen valla Zara da ısırıyordu hep ama ben göğüs ucu kremi sürüyordum ama hiç kanatmadı senin biraz derin olmuş galiba2 gün önce bitti yaevet aklım gitti ya
Çok geçmiş olsun zoru atlatırsınız tez vakit Allah şifasını versin kuzumun. Sizlerede güç kuvvet.Cağnım bacılarım biraz ateşimiz çıktı ama düşürüldü Haydo da biliyonuz canavar gibi hareketliyaraları kanıyo durmuyo diye ama sıkıntı yok düne göre daha iyi kustu narkozu da attı çok şükür katı beslenme yok bugün de dil bağı dikişinden dolayı çorba yoğurt vs istemiyo Allah'tan emiyo çocuğum lahmacun kebap istiyor sade yoğurt görünce şok Açlıktan beni vurdu dün doktor gelsin son bi pansuman sonrası taburcuyuz inşallah diyarbakırdan siverek e 1 buçuk saat yol inşallah kolay geçer Allah'ım dermansız dert vermesin şifa bekleyenlere şifa versin evlatla sağlıkla imtihan etmesin amin amin amin
canim saatlik olan bir yer vardı 12 saat icin 1450 demiştiHelinnnnn canım Arel başladımı kreşe. Ben bir şey soracaktım. Umutu oyun saatine vereyim dedim günde 1 buçuk saat, fiyatlar hakkında fikrin varmı. Bana çok geldi çok yakın bir yer. Servis 400 hadi servise vermiyim, kreş 1500 istedi normal mi bu bana çok geldi.
keske. hassas kalbini seveyim. insallah daha iyi olursunuz canim benjmHiç umursamamaları da daha çok zoruma gidiyor işte. Hayret ediyorum . Ve daha çok sinirleniyorum . Eşim onlarla konuşurken bile kalbim çarpıyor vallahi . Keşke başarabilsem umursamamayı
hele onu bana ver isira isira seveyimmmmmBenim oğlan iyice dilli düdük oldu herşeyi söylüyor papağan modunda geziyor evde. Kakasını da yaparken söylüyordu bugün yapmadan da söyledien azından kakasına oturtmaya mı başlasam yavaştan diyorum. Ben doğduğundan beri kaka yaparken diyordum kaka mı yaptın kaka mı yapıyorsun vs diye diye artık söylüyor bakalım bir cesaret gösterirsen başlarım belki.
Bir ara hiç yemek yemek istemiyordu azılar fena şişmiş alttakiler. Üstten birini patlatmış şükür sabahtan beri daha az ağladı. Babammm Babammm diye geziyor babasının arkasında evdedöttuu diye adını da öğretmiş babası döttuuuu
bence bi lazimlik ve klozet adaptörü merdivenli olandan. digeri gereksiz gibi.misskokulumm ben de en azından tuvalete oturtmaya başlayım diyorum. Şok a pilsan ın eğitici klozeti gelmiş onu mu alsam . Fiyat olarak da internete göre çok uygun yarı yarıya nerdeyse . Ne diyorsunuz siz tecrübeli anneler , normal bir lazımlık mı yoksa klozet mi , yoksa klozet adaptörü mü
oyyy çok geçmiş olsun gördüm resmini icim gitti haydoma.Bitti şükür ya bi de fıtık varmış doktor onu da temizlemiş biraz zorlu geçmiş çok çırpınıyo çok ağlıyo zaptedemiyoruz pansumanlar komple çıkıp duruyohastanedeyiz çıkmadık sebah taburcuyuz inş ben pert eşim pert
verin lahmacunu kebabı haydomaCağnım bacılarım biraz ateşimiz çıktı ama düşürüldü Haydo da biliyonuz canavar gibi hareketliyaraları kanıyo durmuyo diye ama sıkıntı yok düne göre daha iyi kustu narkozu da attı çok şükür katı beslenme yok bugün de dil bağı dikişinden dolayı çorba yoğurt vs istemiyo Allah'tan emiyo çocuğum lahmacun kebap istiyor sade yoğurt görünce şok Açlıktan beni vurdu dün doktor gelsin son bi pansuman sonrası taburcuyuz inşallah diyarbakırdan siverek e 1 buçuk saat yol inşallah kolay geçer Allah'ım dermansız dert vermesin şifa bekleyenlere şifa versin evlatla sağlıkla imtihan etmesin amin amin amin
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ben o ara duyduğum her şeyi yaptım çok şükür düzeldi hemen patatesi dene ödem alır tülbentte koy patates ve hamuru çamaşırını giy uyu düşmez öyleSelam kizlar
Aslihaydo
Canim cok cok gecmis olsun insallah hemen toparlar.
misskokulumm masallah göktuğ a
SonsuzUmut canim ben hala cok kötüyüm ya senin dedigin zeytinyağını hamuru yaptim biraz tutabildim bir tarafım gecti sayilir diger tatafim sismis hemde iki misket büyüklüğünde neredeyse hic iştahımda yok karya ilede ilgilenemiyorum canim cok yanıyor surekli uzanıyorum dun akşamdan beri esim ilaçlar almis ama cok fenayım patlıcan sapı ise yaradı mi esim dun ondanda almis.