2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm misskokulumm ben de en azından tuvalete oturtmaya başlayım diyorum. Şok a pilsan ın eğitici klozeti gelmiş onu mu alsam . Fiyat olarak da internete göre çok uygun yarı yarıya nerdeyse . Ne diyorsunuz siz tecrübeli anneler , normal bir lazımlık mı yoksa klozet mi , yoksa klozet adaptörü mü
Gördüm o klozeti ama pek tavsiye edilmiyor canım bir süre sonra oyun haline getiriyorlarmış klasik lazımlıkla öğrettim ben kızlara ayakları yere basınca kendilerini güvende hissediyorlar klozet başta biraz korkutucu gelebiliyor. Gerçi Göktuğ alışkın korkmuyor poposunu yıkıyorum klozete oturtup. Lazımlıpı bir kere denedim ağladı bu ara tekrar bir deneyim diyorum bakalım ne tepki verecek

Bitti şükür ya bi de fıtık varmış doktor onu da temizlemiş biraz zorlu geçmiş çok çırpınıyo çok ağlıyo zaptedemiyoruz pansumanlar komple çıkıp duruyo 🥺 hastanedeyiz çıkmadık sebah taburcuyuz inş ben pert eşim pert
Oyy oyyy ne zor ben bilirim o çırpınışları canım çok geçmiş olsun hemen toparlanır inşallah

Selam hatun kişiler ❤💜💜
Bi bakamadim..sayfalar birikmiş.. daha simdi uyutuyorum cocuklari..babalari gec geliyor göremiyorlar diye biraz geçe çektim uykularını tam yatacakken Ali sinsice iki odayı sulamis islatmiş.masa altları dolap altları halilar🥴 heryer su..sanarsiniz su basmış 😬
Baştan anlamadim hava da yagmurlu.dedim bu su balkondan mi geldi nasil olur bu ne? Esim israrla alinin isidir o dedi. Soruyorum yok diyor. Bakiyorum duvara bisi goremiyorum.en sonunda agzindan baklayi çıkardı.elif corabindan omzuna kadar islakti.ali de. Denizden gelmisler sanki.gecenin 11 i dolap cektim sildim.ama gec saat oldugu icin cok da tikirdayamadik.sabaha biraktim.canim cok sıkkın 😔
Bunların hepsi 5 dk icinde oldu.odana git geliyoruz dedik o icmesi icin yanına aldığı su ile evi yıkamiş 🙄

Bitti şükür ya bi de fıtık varmış doktor onu da temizlemiş biraz zorlu geçmiş çok çırpınıyo çok ağlıyo zaptedemiyoruz pansumanlar komple çıkıp duruyo 🥺 hastanedeyiz çıkmadık sebah taburcuyuz inş ben pert eşim pert
Ya kıyamam yazmışsın yeni gördüm hemen geçsin gitsin inşallah 🙏🙏🙏 ne zordur sizin için

Yaa herşeyi anlıyorlar herşeyi🥰 yürümeyi öğrenme aşamasında dediğin gibi dil gelişimi yerinde sayıyordu şu son 1 ayda epey ilerledi. Kitap getir okuyalım diyorum koşup getiriyor hem de hep aynısını🤪 okuyup kapatıp kooyy koyyy diyor götürüp koyuyor🤭
Kız seninki hep dilliydi maşallah süphanallah💕 ya öyle mutlu oluyorum ki ben her anını çekeyim hepsini izleyeyim istiyorum ilerde görmemişin çocuğu olmuş 😝

Kızlar zara tam iyileşemedi ama antibiyotik baya iyi geldi toparladı öksürük için de tereyağ ve pekmez kaynatıp verdim sabah akşam1 çay kaşığı azaldı o da yok gibi artık bir kaç güne tam iyileşir inş Umudum- Umudum- Zeyay1420 Zeyay1420 misskokulumm misskokulumm merak etmişsiniz hanımağamı tşkr ederiz teyzoşları

Kızlar selam. Şöyle bir yazılanlara baktım da herkes dişten ve hastalıktan şikayetçi. İlk baştaki takviye bağışıklık güçlendirici. Bunu diş çıkarma dönemlerinde gün aşırı kullanıyorum 3-4 gün. Şükür hiç huzursuz dişlerimizi çıkarıyoruz. Diğeri ise besin mayası takip ettiğim bir ekgıdacı anne var. Onun hesabında görüp tavsiye üzerine aldım. Çorbalarına veya yoğurduna katıyorum. Araştırın yorumları okuyun. Herkes Memnun 31C18CE1-C80C-4E16-914B-F22DDA648736.png 1241E6B4-BBCC-416F-A9F9-BE1567859BC0.png

Cağnım bacılarım biraz ateşimiz çıktı ama düşürüldü Haydo da biliyonuz canavar gibi hareketli😬 yaraları kanıyo durmuyo diye ama sıkıntı yok düne göre daha iyi🙏 kustu narkozu da attı çok şükür katı beslenme yok bugün de dil bağı dikişinden dolayı çorba yoğurt vs istemiyo Allah'tan emiyo çocuğum lahmacun kebap istiyor sade yoğurt görünce şok 😂 Açlıktan beni vurdu dün 🤪 doktor gelsin son bi pansuman sonrası taburcuyuz inşallah diyarbakırdan siverek e 1 buçuk saat yol inşallah kolay geçer 🙏♥️ Allah'ım dermansız dert vermesin şifa bekleyenlere şifa versin evlatla sağlıkla imtihan etmesin amin amin amin 🤲

Cağnım bacılarım biraz ateşimiz çıktı ama düşürüldü Haydo da biliyonuz canavar gibi hareketli😬 yaraları kanıyo durmuyo diye ama sıkıntı yok düne göre daha iyi🙏 kustu narkozu da attı çok şükür katı beslenme yok bugün de dil bağı dikişinden dolayı çorba yoğurt vs istemiyo Allah'tan emiyo çocuğum lahmacun kebap istiyor sade yoğurt görünce şok 😂 Açlıktan beni vurdu dün 🤪 doktor gelsin son bi pansuman sonrası taburcuyuz inşallah diyarbakırdan siverek e 1 buçuk saat yol inşallah kolay geçer 🙏♥️ Allah'ım dermansız dert vermesin şifa bekleyenlere şifa versin evlatla sağlıkla imtihan etmesin amin amin amin 🤲
Çok geçmiş olsun zoru atlatırsınız tez vakit Allah şifasını versin kuzumun. Sizlerede güç kuvvet.

Aslihaydo Aslihaydo canim çok çook geçmiş olsun..okudum okurken icim gitti ama nihayet iyilesmissiniz yol da kolay geçer insAllah yavrucuğuma🌺
Dil bagı ile de şunu soyleyim bir öğrencim de komple dil bagi vardi.koy okuluydu. Cocuk dilsiz diye getirdiler meger dil bagini fark eden olmamis.ameliyatla duzelttiler. 3. Sinifa dogru duzeltmisti dilini. Iyi olmuş sizin de. Bizim ali de de var ya ondan o kadar soru sordum sana.bunalttiysam affola 🙏
Güzel haydom cabucak iyilessin annecigini hic uzmesin insAllah😇😇🥰 💙💞

Umudum- Umudum- seni cok iyi anlıyorun canim..her ne kadar tanışmıyor olsak da buraya yazdıklarından az cok karakterini de anladım. Muthis hassas bir insansın.senin yazılarını okurken hiç kıyamıyorum sana.bazen diyorum bu kızcağız neden bu kadar üzüntü yapıyor keske bu kadar takmasa diye ama yasayan bilir diyorum sonra da. N Nehir8077 nehir cok güzel konusmus yine. Destekliyorum ben de.
Hiç üzülme diyemem.. ama hep ileriye bak. Burada anlatamayacagim üzüntüler yasadim kayinvalidemlerle.. gecmise sunger çekip ileriye bakmazsam hep kendim zarar gorecegimi anladım. Baktim kimsenin umru degil.zarar goren ben ve benim evliligim.. ben de inadina mutlu olup onlara da mesafeli saygili bir duruss sergiledim. Zamanla onlar da kabullendiler beni. Ben de onlari. Zaten el mecbur🤷‍♀️ sen yeni evlisin.biraz zaman geçtikçe kendin de bir tavır olusturrsun. Ama evliligine zarar getirme kimse icib. Esine karsi da dolmamaya calis. Oyle ya da boyle annesi babasi. Illa gorusmek ister.
Baharın eltim ile ilgili su sozu hep aklimda... evet kotu bir kadin ama daha daha kotuleri de var buna sukur deyip rahatla demisti. Bu sozu hatrima getirip rahatliyorum ben de.sana da tavsiye ederim😉

@misskokulum
misskokulumm misskokulumm ben o gokkusu yerim 😍🥰😍🥰😍
Erva da herkese eğvaaa diye bagirip adını öğretiyor 😄 ama maalesef anne baba abi ve egva disinda pek bi gelişim göremiyorum ben.abisi de böyleydi bakalim açılacak zamanla 😁
Tuvalet konusu benim de kafamda.. baslayacagim ama havalar bir acmadi burda. Bazen kombi bile çalışıyor.. serin hala.. bazen polarla kadife ile geziyor çocuklar.. normalde hic böyle olmaz ama nedense böyle oldu bu sene.erva kaka diyemiyor ama az cok belli ediyor..her seferinde olmasa da. Benim sıkıntım gece çis yapma olasılığı.aslinda genelde sabaha kadar kuru olurdu sabah yapardi ama simdilerde gece de yapıyor.ya batırırsa gormezsem üşürse diye erteliyorum.ama yaza annemlere gidebilirsem o zamana kadar çözmek istiyorum bu meseleyi.bir de klozete oturmak istiyor erva. Lazimliktan korktu sanırım. Hemen kalkıyor.bir defa klozete oturttum cok sevindi ama kisa sürdü hemen kalkmak istedi 😊

Selam kizlar
Aslihaydo Aslihaydo
Canim cok cok gecmis olsun insallah hemen toparlar.
misskokulumm misskokulumm masallah göktuğ a😍
SonsuzUmut SonsuzUmut canim ben hala cok kötüyüm ya senin dedigin zeytinyağını hamuru yaptim biraz tutabildim bir tarafım gecti sayilir diger tatafim sismis hemde iki misket büyüklüğünde neredeyse😣 hic iştahımda yok karya ilede ilgilenemiyorum canim cok yanıyor surekli uzanıyorum dun akşamdan beri esim ilaçlar almis ama cok fenayım patlıcan sapı ise yaradı mi esim dun ondanda almis.

Helinnnnn Helinnnnn canım Arel başladımı kreşe. Ben bir şey soracaktım. Umutu oyun saatine vereyim dedim günde 1 buçuk saat, fiyatlar hakkında fikrin varmı. Bana çok geldi çok yakın bir yer. Servis 400 hadi servise vermiyim, kreş 1500 istedi normal mi bu bana çok geldi.
canim saatlik olan bir yer vardı 12 saat icin 1450 demişti 🙄 bu yeğenimin çalıştığı okul yarım gün 1000mis sanirim ama bjze 650 dediler. ve esnekler. yani sabah 9 da getir 1-2 gotur. ya da isin mi var 11de getir 4 te al. ama arada yegenim var. ondan olabilir. ilk gun de iyiydi. en kucuk arel olunca 😁 bebek hoşgeldin dediler. oyun saatiydi karma takiliyordular. ilk 3 gun oryantasyon icin kahvaltidan sonra götürecem ama alisacaktir.
Hiç umursamamaları da daha çok zoruma gidiyor işte. Hayret ediyorum . Ve daha çok sinirleniyorum . Eşim onlarla konuşurken bile kalbim çarpıyor vallahi . Keşke başarabilsem umursamamayı
keske. hassas kalbini seveyim. insallah daha iyi olursunuz canim benjm 🙏
Benim oğlan iyice dilli düdük oldu herşeyi söylüyor papağan modunda geziyor evde. Kakasını da yaparken söylüyordu bugün yapmadan da söyledi💃 en azından kakasına oturtmaya mı başlasam yavaştan diyorum. Ben doğduğundan beri kaka yaparken diyordum kaka mı yaptın kaka mı yapıyorsun vs diye diye artık söylüyor bakalım bir cesaret gösterirsen başlarım belki.
Bir ara hiç yemek yemek istemiyordu azılar fena şişmiş alttakiler. Üstten birini patlatmış şükür sabahtan beri daha az ağladı. Babammm Babammm diye geziyor babasının arkasında evde🤣🤣 döttuu diye adını da öğretmiş babası döttuuuu 🤣🤣🤣
hele onu bana ver isira isira seveyimmmmm🤩
misskokulumm misskokulumm ben de en azından tuvalete oturtmaya başlayım diyorum. Şok a pilsan ın eğitici klozeti gelmiş onu mu alsam . Fiyat olarak da internete göre çok uygun yarı yarıya nerdeyse . Ne diyorsunuz siz tecrübeli anneler , normal bir lazımlık mı yoksa klozet mi , yoksa klozet adaptörü mü
bence bi lazimlik ve klozet adaptörü merdivenli olandan. digeri gereksiz gibi.
oyyy çok geçmiş olsun gördüm resmini icim gitti haydoma.
verin lahmacunu kebabı haydoma🤩

Selam kizlar
Aslihaydo Aslihaydo
Canim cok cok gecmis olsun insallah hemen toparlar.
misskokulumm misskokulumm masallah göktuğ a😍
SonsuzUmut SonsuzUmut canim ben hala cok kötüyüm ya senin dedigin zeytinyağını hamuru yaptim biraz tutabildim bir tarafım gecti sayilir diger tatafim sismis hemde iki misket büyüklüğünde neredeyse😣 hic iştahımda yok karya ilede ilgilenemiyorum canim cok yanıyor surekli uzanıyorum dun akşamdan beri esim ilaçlar almis ama cok fenayım patlıcan sapı ise yaradı mi esim dun ondanda almis.
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ben o ara duyduğum her şeyi yaptım çok şükür düzeldi hemen patatesi dene ödem alır tülbentte koy patates ve hamuru çamaşırını giy uyu düşmez öyle
Valla biliyorum çok zor biranönce geçer İnş

X