Hiç umursamamaları da daha çok zoruma gidiyor işte. Hayret ediyorum . Ve daha çok sinirleniyorum . Eşim onlarla konuşurken bile kalbim çarpıyor vallahi . Keşke başarabilsem umursamamayıDüşünseler su stresi yasamaman için, içlerinden gelmese de yalandan ararlar yanında olurlar
Aslında dolardan soranlaron maksadı belli olmuyor mu diye deşelemek mutlu oluyor sanki milletAynen öyle ya ne ayıp ki ne ayıp belki olmuyor belki tedavi görüyorlar belki henüz hazır hissetmiyorlar yok canım illa sorulacak yeni evliysen çocuk yok mu, ne zaman düşünüyorsunuz, 1 tane varsa ikinci yorumları ne zaman ne zaman ikinci varsa da kurtulamıyorsun ille 3. de sorulacak
Evet bi de o var neden ben çocuğumu sizin anlamsız düşünceniz için kendi isteğimle göre büyütemiyorum ha olur kabulüm tabş ki benim bebeğim ama benim bakacağım cefasını kendi başıma çekeceğim sefasını da kendim süreceğim çocuğu kendi isteğimle yapmak isterimBanada ikinciyide peşine yap aradan çıksın diyorlar çocuk öle yapılıp aradan cikicak birşey mi
3 olunca da aaa 3 mu ne cesaret, ben asla düşünmem bu devirde 3 cocuk zor vs diyorlar yani diyecek laf buluyorlar baharcigim. amaaaan cok da tinnnBitmez sorular 3 te olsa insanlar başka birşey bulurlar. Ben duymuyorum biraz bu rahatsız ediyor sanırım, duyuruna kadar soyliyecekler.
Esin onlarla konuşurken tabiki ailesi olduğu için, gayet normal konuşuyordur. Sende ister istemez eşine karşı dolarsın, çünkü onları umursuyorsun. Ne olsa gözüne batar anlıyorum seni. Başarırsın zamanla çok gençsin, ama tabi bunu gençliğini harcamadan basarsan tadından yenmez. Hayatta en değerli mız kendi bedenimiz kendi sağlığımız, sonra evlatlarımız. Sağlıklı mutlu anne ile yaşayan çocuklar, ileride daha başarılı özgüvenli olurlar. Bence bunu sena için basarmalisin. Sena dile gelse ah be anne degermi uzulmene derdi. Az daha sabret ben seni sevgimle ilgimle bogacağim anne derdi.Hiç umursamamaları da daha çok zoruma gidiyor işte. Hayret ediyorum . Ve daha çok sinirleniyorum . Eşim onlarla konuşurken bile kalbim çarpıyor vallahi . Keşke başarabilsem umursamamayı
Dilzarcim şaka gibi 3 olunca başka birşey bulurlar diye düşünmüştüm ama,aklıma gelmedi, tam tersini söyledikleri ayip yahu. Demekki neymiş ne yaşarsak kendimiz için yaşamalıyız. Millet susmaz en guzelini yapıyorsun gerçekten tın3 olunca da aaa 3 mu ne cesaret, ben asla düşünmem bu devirde 3 cocuk zor vs diyorlar yani diyecek laf buluyorlar baharcigim. amaaaan cok da tinnn
Sağol kuzum pek oynak benimki valla
Ay maşallah bizim ayak önde şuan dilde bazen tekrar ediyorBenim oğlan iyice dilli düdük oldu herşeyi söylüyor papağan modunda geziyor evde. Kakasını da yaparken söylüyordu bugün yapmadan da söyledien azından kakasına oturtmaya mı başlasam yavaştan diyorum. Ben doğduğundan beri kaka yaparken diyordum kaka mı yaptın kaka mı yapıyorsun vs diye diye artık söylüyor bakalım bir cesaret gösterirsen başlarım belki.
Bir ara hiç yemek yemek istemiyordu azılar fena şişmiş alttakiler. Üstten birini patlatmış şükür sabahtan beri daha az ağladı. Babammm Babammm diye geziyor babasının arkasında evdedöttuu diye adını da öğretmiş babası döttuuuu
Tahin yağı sür canım kolayda varsa evde çok fena oluyor acısıKızlar ya Asya sabah uyurken mememi ıssırdıı kanamış hatta emziremedim bugün ordan 2 kere verdim ama aklım gittine iyi gelir baya acıyor
Yaa herşeyi anlıyorlar herşeyiAy maşallah bizim ayak önde şuan dilde bazen tekrar ediyorama inanılmaz akıllandılar maşallah sabah hadi kitabını getir örümcek napıyor Du bakalım dedim gitti hayvanı olan kitabını çekmeceden aldı geldi
Ya maşallah göktuğ a demek her şeyi söylüyor çat pat yerim o ağzıerken dilleneceği belliydi zaten
Ahan da durumu özetlemişsin . En can alıcı noktası zaten eşime karşı dolmam . Valla çok dua ediyorum Allah ım kalbime ferahlık ver onlara karşı diye ama aşamıyorum. Hayırlısı inşallah zaman ilacı olur bu durumun.Esin onlarla konuşurken tabiki ailesi olduğu için, gayet normal konuşuyordur. Sende ister istemez eşine karşı dolarsın, çünkü onları umursuyorsun. Ne olsa gözüne batar anlıyorum seni.