benim o kadar çok yok ama benim mide bulantimitetikleyen şeyleri söyleyeyim.Benim midem bulantım çok fena uykudan uyanıyorum defalarca. Doğru dürüst bir şey yiyemiyorum 6+3 şu anda. Var mı benim gibi olan
Evet kısmetseHayırlı
hayırlı olsun sağ salim gelsin insalah. 3.bebis mi olacak maşallah :)
Sormayın şu anda eşimle boşanma durumuna geldik bugün ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yani çok üzgün ve stresliyim belki de bu yüzden bu kadar arttıbenim o kadar çok yok ama benim mide bulantimitetikleyen şeyleri söyleyeyim.
aç kalmak, bir şeye üzülmek ya da stres yapmak.
kalkar kalkmaz bir iki lokma yerim.
yemek yerken su içmemeye dikkat ediyorum. yemekten biraz sonra su içiyorum.
kuru şeyler tüketmeye çalışıyorum. burada susamsız simit var mesela o kurtaricim. haşlanmış patates ve fırında patates de öyle.
eğer bir şeyden tiksindiysem asla kendimi zorlamam. faydalı bile olsa. kuru ekmek peynir yerim bir şekilde karnımı doyururum.
ilk kiizmda bu hataya düşmüştüm faydalı diye zorla yiyordum sonra perişan oluyordum. zaten bebekler bizden besleniyor. çok zorlamaya gerek yok. çok bulandigimda kendimi balkona acik havaya atıyorum sevdiğim bir müzik açıyorum vs o da iyi geliyor bunun dışında hala zorlanıyorsanız doktorunuz uygun bir ilaç önerebilir. çok geçmiş olsun.
Özel değilse sorun ne? Boyle bir zamanda neden boşanma durumuna geldiniz. Allah yardımcın olsun bu arada benimde mide bulantılarım hat safhada öyleki midemde hiç birşey kalmadığı için sarı acı su kusuyorum.Sormayın şu anda eşimle boşanma durumuna geldik bugün ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yani çok üzgün ve stresliyim belki de bu yüzden bu kadar arttı
Ne guzel darisi başımaMerhaba hanımlar 4.5 haftalık bebeğim kesemizi gördük çok şükür
Aynen ben de safra kusuyorum. Sorun eşimin annesi ve eşim. Onları bir daha görmek bile istemiyorum çocuğumu kendim büyütürüm yapacak bir şey yokÖzel değilse sorun ne? Boyle bir zamanda neden boşanma durumuna geldiniz. Allah yardımcın olsun bu arada benimde mide bulantılarım hat safhada öyleki midemde hiç birşey kalmadığı için sarı acı su kusuyorum.
Slm ben de aynı zamanlama inşalalh bizde pazartesi gorecegizNe guzel darisi başımaayniyiz seninle.
Allah yardımcınız olsun. Gerçekten üzüldüm.Sormayın şu anda eşimle boşanma durumuna geldik bugün ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yani çok üzgün ve stresliyim belki de bu yüzden bu kadar arttı
İnşaAllah canım benimNe guzel darisi başımaayniyiz seninle.
İnşallah çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun. Gerçekten üzüldüm.
yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz muhakkak. ama bu süreçte karar vermeseniz nasıl olur? hamilelik garip bir süreç. hormonlar yükselip düşüyor bazen insan kuş gibi hissederken bir dakika sonra dipte hissediyor. benim iki çocuğum var gelip sariliyorlar hele midem bulaniyorsa inanın bazen onlara bile tahammülüm olmuyor. ama süreci bildiğim için hormonların oyunu deyip geçiyorum
insallah sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı olur.
hayırlı olsunKızlar kalp atışını duyduk. Ben çok net duyamadım ama doktorum kesin duyuyorum ben alet biraz eski sen net duyamayabilirsin dedi bu yüzden. Ama gördüm yani pıt pıt atıyorduAltı tüp kan ve idrar testi verdim, bunlar ikili tarama mi oluyor? İlk gebeligim hiç bilmiyorum.
Cok uzuldum ya gercekten ondan artmistir kolau degil.Sormayın şu anda eşimle boşanma durumuna geldik bugün ailemin yanına gidiyorum şehir dışına yani çok üzgün ve stresliyim belki de bu yüzden bu kadar arttı
Merhaba cocuklariniz kac yaslarindalar acaba?Allah yardımcınız olsun. Gerçekten üzüldüm.
yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz muhakkak. ama bu süreçte karar vermeseniz nasıl olur? hamilelik garip bir süreç. hormonlar yükselip düşüyor bazen insan kuş gibi hissederken bir dakika sonra dipte hissediyor. benim iki çocuğum var gelip sariliyorlar hele midem bulaniyorsa inanın bazen onlara bile tahammülüm olmuyor. ama süreci bildiğim için hormonların oyunu deyip geçiyorum
insallah sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı olur.
10 ve 6 yaşındalar. çalışıyorum ama şu an izindeyim.Merhaba cocuklariniz kac yaslarindalar acaba?
Bir de calisiyor musunuz?
Yok canim geneltarama bu, bende cumartesi vericem.Kızlar kalp atışını duyduk. Ben çok net duyamadım ama doktorum kesin duyuyorum ben alet biraz eski sen net duyamayabilirsin dedi bu yüzden. Ama gördüm yani pıt pıt atıyorduAltı tüp kan ve idrar testi verdim, bunlar ikili tarama mi oluyor? İlk gebeligim hiç bilmiyorum.
Teşekkür ederimhayırlı olsun
ikili tarama testi 11. haftada yapılıyor. o kanlar rutin tahliller için. kanda rubella toxoplasma vs bakılıyor. idrarda enfeksiyon vs bakılıyor.
Cok mantikliFolbiolu genelde Hamilelik öncesi öneriyorlar (depo dolsun diye) sonrasında 400mcg olanlarla devam ediyorlar canım.
Saol canım, ozaman yeni verdiğini alayım. folic us diye birşey verdi.
İnşallah sonuclarimiz temiz çıkar hepimizinYok canim geneltarama bu, bende cumartesi vericem.