ben de yaşıyorum bulantı, mide şişkinliği, bazı yiyeceklerden tiksinme ve ağızda demir tadı. sat tarihine göre 5+5 haftalık gebeyim. yani insallah.Benim doktorum folden Qf verdi folik asit olarak benşmde iki hafta sonra randevum var şimdiden bulantı yaşayan var mı kızalar 5-6 haftalık ken
Ayni ilac ilk aldigimda bende bocaladim ama sadece ambalaji degismis. Rahatlikla kullanabilirsiniz
İsimleri önemli değil ama mg açısından önemli folbiol yaklaşık 10 katı normal folik asit alınması gerekenin zararı YoK ama fazla Almaya da gerek YoK 400 mg olan herhangi bir folic asit kullanılabilirBende folbiol kullanıyordum, doktor ne kullanıyorsun dedi, folbiol dedim başka verdi. ne farkı varsa bende anlamadım , daha yenisinide almadım. sıkıntı olmaz, doktorlar kendileri değiştiriyorlar. :)
Bir tek folbiol 5mgBende folbiol kullanıyordum, doktor ne kullanıyorsun dedi, folbiol dedim başka verdi. ne farkı varsa bende anlamadım , daha yenisinide almadım. sıkıntı olmaz, doktorlar kendileri değiştiriyorlar. :)
Saol canım, ozaman yeni verdiğini alayım. folic us diye birşey verdi.Bir tek folbiol 5mg
Diğer bütün folik asitler 400mcg yani daha düşük dozlu.
Günlük 400 mcg folik asit alımı yeterli gebelik için.
Folbiolu genelde Hamilelik öncesi öneriyorlar (depo dolsun diye) sonrasında 400mcg olanlarla devam ediyorlar canım. O yüzden değiştirmeni istemiştir.
Folicode kullanıyorum bende.
Eşimle birlikte kesin olsun duyalım boşuna stres yapmayalım diye randevuyu ertelemeye karar verdim. 6+5 te yani salı günü gidicez bi aksilik olmassa. Sizin kaçında duyuldu peki?
Hangisini kullandığınız önemli değil canımSaol canım, ozaman yeni verdiğini alayım. folic us diye birşey verdi.
Ay 40 liraysa ne gerek var, özel doktorların işi işte. Eczaneye sorayım ozaman, yada folicode dan memnunsan bende ondan alayım. :)Hangisini kullandığınız önemli değil canım
Banada sağlık ocağında ki doktorum ilk gebelikte folic plus veya folicus plus al dedi.
Gittim 40 tl verdimHiç gerek yokmuş şimdi folicode alıyorum en son aldığımda 12 ₺ idi.
Benim evde vardı onu kullanmaya devam ediyorum.
Memnunum küçük birşey folik asit+b12 içerikli.Ay 40 liraysa ne gerek var, özel doktorların işi işte. Eczaneye sorayım ozaman, yada folicode dan memnunsan bende ondan alayım. :)
Cok tesekkur ederim canim, insallah bebisini saglikla kucagina alirsin.Memnunum küçük birşey folik asit+b12 içerikli.
Sen bilirsin canım hepsi aynı işi görüyor bence de o kadar para vermeye gerek yok
Umarım canımCok tesekkur ederim canim, insallah bebisini saglikla kucagina alirsin.
Folbiol yüksek dozda, düştüğünü vermiştir. Teşekkür ederimBende folbiol kullanıyordum, doktor ne kullanıyorsun dedi, folbiol dedim başka verdi. ne farkı varsa bende anlamadım , daha yenisinide almadım. sıkıntı olmaz, doktorlar kendileri değiştiriyorlar. :)
Benim beyaz akintim var cnm , normaldir diye dusunuyorum. Doktora gittiginde sor istersen yinede.Kızlar su gibi akıntısı olan varmı ya normalmi acaba 7 haftalık hamileyim
hayırlı olsun sağ salim gelsin insalah. 3.bebis mi olacak maşallah :)Kızlar merhaba . ben de nasipse nisan annesi olacağım tabi oğlum gibi geç doğmazsabir kızım bir oğlum var bu arada herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum.