2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maddi durumu iyi veya orta olmak bile insana “ kendileri mi doğuruyor?” Dedirtiyor ücreti duyunca. Çok antipatik geldi hastane bana .. Bilmiyorum hiç ne yapayım..

Vaveyylla benim 6+1 de kalp atışı duyulmadı canım. Karından ultrasonla bakıldı. Eğer duyulmazsa panik olma diye söylüyorum

Denerim cnm umarım bende işe yarar. Cumartesi kalp atışı duymaya gideceğiz bakalım duyulabilecek mi

Karnınız çıktı mı? Benim kıyafetlerim olmuyor karnım da çıktı. Hep 4 aylıkken filan çıkıyor belli oluyor diye bilirdim . Neden böyle erkenden oldu sizde durum ne acaba? Normalde zayıftım ondan mı bilmiyorum pantolon şort vs olmuyor , elbise sırtları kapanmıyor .. çok erken değil mi?

Merhaba herkese bende bugun test yaptim hamile oldugumi ogrendim surpriz oldu acikcasi.
Regl tarihimi tam olarak hatirlamiyorum 17 temmuz ya da 13 temmuz o yuzden henuz takvim girmedim.

Vaveyylla benim 6+1 de kalp atışı duyulmadı canım. Karından ultrasonla bakıldı. Eğer duyulmazsa panik olma diye söylüyorum ❤
Eşimle birlikte kesin olsun duyalım boşuna stres yapmayalım diye randevuyu ertelemeye karar verdim. 6+5 te yani salı günü gidicez bi aksilik olmassa. Sizin kaçında duyuldu peki?

En erken 3 aylıkken çıkıyor diye biliyorum. Karında şişkinlik oluyor. Gaz veya kabızlık sorunu varsa ondan olabilir.

Merhaba arkadaşlar. Bugun folic trio aldim eczaneden. Onceden kutusunun ustunde bebek resmi vardi. Ben de o farkli bu farkli mi dedim. Yani belki bebek resmi olmayan hamileler icin degildir diye dusundum. Eczaci yok aynı sadece ambalaj değişti dedi ama güvenemedim. Kullanan varsa sizin ambalajlar nasil

Ayni ilac ilk aldigimda bende bocaladim ama sadece ambalaji degismis. Rahatlikla kullanabilirsiniz

Kızlar ben Folio kullanıyorum. Degistirsem sıkıntı olur mu sizce?

Benim doktorum folden Qf verdi folik asit olarak benşmde iki hafta sonra randevum var şimdiden bulantı yaşayan var mı kızalar 5-6 haftalık ken

Benim doktorum folden Qf verdi folik asit olarak benşmde iki hafta sonra randevum var şimdiden bulantı yaşayan var mı kızalar 5-6 haftalık ken
Benim arada geliyor. Ama bulantidan ziyade beni mide yanması rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…