2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim Sabah bulantılarım oluyor, kokulara karşı hassasiyet başladı, yemek yedikten sonra mide asidim yükseliyor sanki yediğim herşey kurdağımda toplanıyor.Bu gün yine aynı şekilde oldu ama şu an midem normal yanma yok ara ara olup ara ara rahatlaması normal dimi?
Bir de kalp atışlarını duyanlar tam kaçıncı gün duydu. Cuma 6+0 doktor haftasıyla uyumlu gidiyor demişti sizce duyulur mu cuma gitsem?

Hadi inşallah güzel haberler almaya devam ederiz. Haber ver bize de :)
İnşlh kuzum vallaha doktora gitmeye korkuyom kötü bişey dicek sanıyom rabbim hayırlısını versin hakkımızda sağ salim alırız inşlh kucaklarımıza yavrularımızı Pazartesi benim randevu hamile kalmaya uğraştık yıllarca şimdide kafamızda acabalar ay ne zormuş bu süreçler inşlh isteyen herkese nasip etsin mevlam bu güzel duyguları

Kadın doğum doktoru Çetin Bey'in muayene ücreti 120 TL civarındaydı. Test ve tahliller hatırladığım kadarıyla çok uçuk değildi. Pahalı bulduğum bir testi SGK Merdivenköy polikliniğine yaptırmıştım sadece herhangi bir doktora muayene olup rica etmiştim. Çok haklısınız acayip fiyatlar çıkıyor. Acıbadem'i sevemedim

Kızlar telefonunuzda kullanıp memnun kaldığınız bir gebelik takibi uygulaması var mı? Ben bir kaç tane indirdim ama çok beğenmedim

Merhaba kızlar sezeryanın üzerinden tam 4 ay geçti ben tahmin ettiğim gibi hamileyim.
Dün testim silik çıktı tatildeydim henüz kan testi veremedim.
Umarım her bakımdan sorunsuz geçer hamileliğim.
Nisan ayında doğumdan 3 gün sonra oğlumu kaybetmiştim zaten yazmıştım ama bu kadar erken niye gebe kaldın diye merak eden olursa diye yazmak istedim.
Duygularım çok karışık çok korkuyorum aklım acabalarla dolu. Umarım bu sefer herşey yolunda gider.

5+6 da duydum vajinal muayenede , sende duyarsin canim hayirlisiyla.

Mide bulantılarım geçmiyor metmapit kullanıyorum o bile geçirmiyor bu bulantıları çözümünüz var mı

Başınız sağolsun. meleğiniz şefaatçi olsun. Rabbim bu evladinizi size bagislasin.

Ben de çok etkilendim. Allah bir daha acı göstermesin size inşallah, çok zor. İnşallah kucağınız dolsun sağlıkla, mutlu mesut yavrularınızla uzun yıllarınız olsun Allah nerede isteyen varsa kucağını doldursun

Mide bulantılarım geçmiyor metmapit kullanıyorum o bile geçirmiyor bu bulantıları çözümünüz var mı
Zencefil pastili önermişti benim doktorum ilk gebeliğimde. Onun dışında az tuzlu haşlanmış patates iyi geliyordu bana. Bu gebeliğimde mide bulantılarım henüz başlamadı. Geçmiş olsun umarım kısa sürer.

Kalp atışı tam 6+0 da duydum, Cuma günü duyarsınız Mide ve tüm sindirim sistemi organları, diğer organlarımız büyümekte olan bebeğe ve değişen hormonlara ayak uydurmaya çalışıp yavaş yavaş yer değiştireceklerinden tüm bu belirtileriniz normal. (Doktorumun açıklamaları)

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için bu yolculuğun sonu güzel ve hayırlı olur

Ayy inşallah ya

Kızlar telefonunuzda kullanıp memnun kaldığınız bir gebelik takibi uygulaması var mı? Ben bir kaç tane indirdim ama çok beğenmedim
Ben Hamilelik+ uygulamasına bayıldım. Çok profesyonelce. Diğer uygulamalar hem görüntü hem kullanım ve arayüz olarak çok amatör geldi. Ücretsiz versiyonu çok güzel ancak önümüzdeki haftalar ücretliye çeviricem bir inceleyin derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…