2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba taze anneler ve anne adayları size bir sorum olacak hamileliğinizin ilk zamanlarında ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu?
evet benim olmuştu özellikle ikinci gebeligimde daha çok olmuş ve uzun sürmüştu.
bunda biraz daha farkli. aniden bıçak saplaniyor gibi oluyor. henüz doktora gitmediğim için birazcık korkuyorum bu sancidan.

evet benim olmuştu özellikle ikinci gebeligimde daha çok olmuş ve uzun sürmüştu.
bunda biraz daha farkli. aniden bıçak saplaniyor gibi oluyor. henüz doktora gitmediğim için birazcık korkuyorum bu sancidan.
Benimde bugün yarın bat günüm ama 5 günden beri hafif ağrı gidip geliyor dün test yaptım bişey çıkmadı ama bilmiyorum

Ne kadarlıksınız şuan

Merhaba taze anneler ve anne adayları size bir sorum olacak hamileliğinizin ilk zamanlarında ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu?
Selam canım. Evet oldu ve halen olmaya devam ediyor. Diktoruma sordum ve rahmin ters bu yüzden ağrın fazla dedi bana.

Sat ne zamandı bende aynı durumdayım kendimi kandırıyor olabilirim

Sat ne zamandı bende aynı durumdayım kendimi kandırıyor olabilirim
Sat 26 temmuzdu sanırım ama adetten hemen sonra yumurtladım. Onun için yumurtlamayı baz alarak test yapacağım canım
Umarım bizim için herşey çok güzel olur bu sefer

Benim hafif karnım çıktı , taş gibi, kıyafetlerim sıkıyor . Çabuk değil mi sizce de ? Kilo da aldım 1,5 kilo filan ama göbek bölgem belirgin yani. Sizde durum nasıl acaba?

Benim hafif karnım çıktı , taş gibi, kıyafetlerim sıkıyor . Çabuk değil mi sizce de ? Kilo da aldım 1,5 kilo filan ama göbek bölgem belirgin yani. Sizde durum nasıl acaba?
Benimkide aynı durumda karnım alt kısımdan çıktı ve taş gibi.

Ya ben de öyleyim resmen karnım çıktı niye acaba şişkinlik yüzünden falan mı

Ben de normalden 10 kg fazlayla hamile kaldım maalesef, yalnız son 1 ayda kilo almamış olmama rağmen karnım şişti biraz. Çabuk geldi bana da

Sat 26 temmuzdu sanırım ama adetten hemen sonra yumurtladım. Onun için yumurtlamayı baz alarak test yapacağım canım
Umarım bizim için herşey çok güzel olur bu sefer
Benimde 23 temmuzdu eğerki yanılmadıysam 3 4 te testler pik yaptı. Ne zaman test yapsak:) adetime 8 gün kaldı Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Benimde 23 temmuzdu eğerki yanılmadıysam 3 4 te testler pik yaptı. Ne zaman test yapsak:) adetime 8 gün kaldı Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Bayram sonrası yapmayı planlıyorum ben Çarşamba günü gibi. Varsa çıkar sanırım zaten.
Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…