evet benim olmuştu özellikle ikinci gebeligimde daha çok olmuş ve uzun sürmüştu.Merhaba taze anneler ve anne adayları size bir sorum olacak hamileliğinizin ilk zamanlarında ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu?
Benimde bugün yarın bat günüm ama 5 günden beri hafif ağrı gidip geliyor dün test yaptım bişey çıkmadı ama bilmiyorumevet benim olmuştu özellikle ikinci gebeligimde daha çok olmuş ve uzun sürmüştu.
bunda biraz daha farkli. aniden bıçak saplaniyor gibi oluyor. henüz doktora gitmediğim için birazcık korkuyorum bu sancidan.
Ne kadarlıksınız şuanevet benim olmuştu özellikle ikinci gebeligimde daha çok olmuş ve uzun sürmüştu.
bunda biraz daha farkli. aniden bıçak saplaniyor gibi oluyor. henüz doktora gitmediğim için birazcık korkuyorum bu sancidan.
Ben 5+3te gittim,kalp atışı da duyuldu ama 2.3 mm dedi,şimdi araştırdım,12mm o hafta için biraz fazla değil mi?Kaç mm olduğunu söyledi mi doktor? Bana 5+3 ilken 12 mm dedi
Selam canım. Evet oldu ve halen olmaya devam ediyor. Diktoruma sordum ve rahmin ters bu yüzden ağrın fazla dedi bana.Merhaba taze anneler ve anne adayları size bir sorum olacak hamileliğinizin ilk zamanlarında ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu?
5+1 görünüyor son adet tarihine göre. 4 Ağustos beklenen adet tarihiydi.Ne kadarlıksınız şuan
Anladım teşekkür ederim cvbınız için sağ salim kucağınıza alın İnşAllah adet ağrısı değildir benimkideSelam canım. Evet oldu ve halen olmaya devam ediyor. Diktoruma sordum ve rahmin ters bu yüzden ağrın fazla dedi bana.
İnşAllah herşey normaldir o zaman doktora gittiğinizde bi sorun çıkmsz İnşAllah5+1 görünüyor son adet tarihine göre. 4 Ağustos beklenen adet tarihiydi.
insallahİnşAllah herşey normaldir o zaman doktora gittiğinizde bi sorun çıkmsz İnşAllah
Sat ne zamandı bende aynı durumdayım kendimi kandırıyor olabilirimMerhabalar
Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Gündü.
Yumurtlamadan 2-3 gün sonra başlayan göğüs ağrım var gelip gidiyor ama bugün yine hat safhada.
Geçen sene ki belirtilerim göğüs ucu ağrısı ve kasık batmasıydı.
Bugün ise bolca göğüs ve kasık ağrısı yaşadım hala yaşıyorum hatta.
Umarım hamileyimdir. Bu ağrılar hamile olduğumu düşündürüyor bana.
Sanırım bayramdan sonra test yaparım, varsa çıkar zaten..
Tekrar nisan annesi olmayı yürekten istiyorum
Herkese iyi bayramlar diliyorum
Sat 26 temmuzdu sanırım ama adetten hemen sonra yumurtladım. Onun için yumurtlamayı baz alarak test yapacağım canımSat ne zamandı bende aynı durumdayım kendimi kandırıyor olabilirim
Benimkide aynı durumda karnım alt kısımdan çıktı ve taş gibi.Benim hafif karnım çıktı , taş gibi, kıyafetlerim sıkıyor . Çabuk değil mi sizce de ? Kilo da aldım 1,5 kilo filan ama göbek bölgem belirgin yani. Sizde durum nasıl acaba?
Ya ben de öyleyim resmen karnım çıktı niye acaba şişkinlik yüzünden falan mıBenim hafif karnım çıktı , taş gibi, kıyafetlerim sıkıyor . Çabuk değil mi sizce de ? Kilo da aldım 1,5 kilo filan ama göbek bölgem belirgin yani. Sizde durum nasıl acaba?
Ben de normalden 10 kg fazlayla hamile kaldım maalesef, yalnız son 1 ayda kilo almamış olmama rağmen karnım şişti biraz. Çabuk geldi bana daBenim hafif karnım çıktı , taş gibi, kıyafetlerim sıkıyor . Çabuk değil mi sizce de ? Kilo da aldım 1,5 kilo filan ama göbek bölgem belirgin yani. Sizde durum nasıl acaba?
Benimde 23 temmuzdu eğerki yanılmadıysam 3 4 te testler pik yaptı. Ne zaman test yapsak:) adetime 8 gün kaldı Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahSat 26 temmuzdu sanırım ama adetten hemen sonra yumurtladım. Onun için yumurtlamayı baz alarak test yapacağım canım
Umarım bizim için herşey çok güzel olur bu sefer
Bayram sonrası yapmayı planlıyorum ben Çarşamba günü gibi. Varsa çıkar sanırım zaten.Benimde 23 temmuzdu eğerki yanılmadıysam 3 4 te testler pik yaptı. Ne zaman test yapsak:) adetime 8 gün kaldı Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Şişkinlik ve gaz göbeği çoğunluklaAcaba şişkinlik mi bana çok erken geldi çünkü