Geçmiş olsun neden böyle oldu Dr ne diyorMerhaba kızlar,yoğun kanamam var hastanedeyiz sabahtan beri.kese duruyor ama doktor hanım pek iç açıcı konuşmadı..hayırlısı artık,bu akşam buradayız
Teşekkür ederim..birşeye mi üzüldün,stres mi yaptın yada ağır mı kaldırdın dedi?? 16kg oğlum sürekli kucağımda o sebepten olabilir.. bu Cuma değil ondan sonraki Cuma kontrolüm var.kalp atışını duymamız gerek o zaman dedi..bakalım kısmet geliştiyse duyacağız..Geçmiş olsun neden böyle oldu Dr ne diyor
Ben de hem progestan kullanıyorum, hem de iğnesini vuruluyorum.. umarım gelişir ve yaşar bebeğimSancılı değilse korkma benimde çok olmuştu progestan kullanınca geçiyor
Benim şu an bitti kanama.kahverengi lekeler gelmişti onlar da bittiŞu an azaldı. Sen ne durumdasın
Bende zor tutuyorum kendimi ya.Bayram sonrası yapmayı planlıyorum ben Çarşamba günü gibi. Varsa çıkar sanırım zaten.
Amin canım inşallah
Gözünüz aydınKizlar bende simdi doktordan ciktim, cok sukur kalp atisini duydum, 5+6 haftalikmisim, vajinal muayane oldum. Rahmim arkada oldugu icn karnimdan goremiyorlar.kan ve idrar testleri istedi, cumartesi tekrar gelicem. Kanama alanim varmis, herhangi bir kanaman olursa gelirsin dedi. Folik asite devam. Herkese iyi bayramlar.
hoşgeldiniz, hayırlı olsun.... amin hep beraber inşalla..4+3 ten selamlarHerkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum
Tesekkur ederim canimmm Aminn, darisi herkesin basina, inanilmaz bir duygu.Gözünüz aydın. Darısı hepimize inşallah...
hoşgeldiniz, hayırlı olsun.... amin hep beraber inşalla..
Geç döllenme olmuş sanirimKizlar bende simdi doktordan ciktim, cok sukur kalp atisini duydum, 5+6 haftalikmisim, vajinal muayane oldum. Rahmim arkada oldugu icn karnimdan goremiyorlar.kan ve idrar testleri istedi, cumartesi tekrar gelicem. Kanama alanim varmis, herhangi bir kanaman olursa gelirsin dedi. Folik asite devam. Herkese iyi bayramlar.
Normalde son adet tarihim 11 haziran , 8 haftalik olmam gerekiyor, doktor duzeltilmis son adet tarihi olarak 4 temmuz alalim dedi. O kanama alani nedir ? BilemedimGeç döllenme olmuş sanirimGözün aydın canim bende de var o kanama alani hayirlisi bakalim. Perşembe göreceğiz inş. Minişi
Korkma dua et ben kaybettiğim bebeğimde 11 haftalıkken kasılma ile uyandım ve kanamam fenaydı. Ertesi gün gittik ve meleğim bize el salladı. Allah korktuğuna uğratmasın inşaallah.Ben de hem progestan kullanıyorum, hem de iğnesini vuruluyorum.. umarım gelişir ve yaşar bebeğim
Canım ne yaptın hiç sesin çıkmadı bı daha merak ettim. Test yaptinmi? İyi bayramlar bu arada..veremedim sağlık ocağına gittim dün almadılar bayram tatiline laboratuvar girmiş bile acile gitmem lazım oda bana uzak bayram sonrası artık randevu aldım doktorumdan
Bende bugun ayni durumdayim canim, evden cikamadim midemdenKızlar ben 6+1 im şu an bugün çok fazla midem bulanıyor siz de böyle misiniz