Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruzİnşallaaahhhh
Karışıklık olmaması için belirteyim 2019 nisan annesiydim.Beyaz akıntı yoğunlaştı 2 gündür bugün çok ayakta kaldım hafif pembemsi oldu. Beyaz akıntı artışı var mı sizlerde de ?
Hayırlsıı inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Bir iki gündür benim ağrılarım kesildi bu sefer de niye kesildi diye panik yaptım. Bu işin ortası yok sanırıminsallah canim sağolasın. adet sancısı gibi değil de bıçak saplanır gibi bir giriyor sonra geçiyor. muhtemel doğum tarihlerimiz de çok yakın. benim de 11 Nisan görünüyor...bakalım hayırlısı insallah.
Teşekkür ederimmmmÇok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Şu an azaldı. Sen ne durumdasınKanama devam ediyor mu peki
Aminn çok sağol canımçok geçmiş olsun arkadaşlar; insallah hem siz hem bebekleriniz iyi olur. Rabbim sağlık versin
İnşallah öyledirr cnm.31 temmuz 25 cıktı 5 ağustos 420 ve 9 agustos gece 3te 1050 cıktı cnm420 ne zaman gelmişti değerin kaç gün geçti üzerinden? Dış gebelikte genellikle kanama olmuyor karın ağrısı ve adet gecikmesi oluyor
Belki kanamanın nedeni tutunma kanaması felandır?
Benim de dün 5+4 tü keseyi gördük haftaya çağırdı
9 mm dedi banaKaç mm olduğunu söyledi mi doktor? Bana 5+3 ilken 12 mm dedi
9 mm dedi bana
Sancılı değilse korkma benimde çok olmuştu progestan kullanınca geçiyorSancılı değil,umarım bişey olmaz. Çok teşekkürler
Normal canım haftaya görürüz inşallahKalp atışını henüz duymamamız normal heralde değil mi? Doktor haftaya duyulur dese de içimi tam anlamıyla rahatlatamadım. Aramızda bir gün var sanırım.