2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba kızlar,yoğun kanamam var hastanedeyiz sabahtan beri.kese duruyor ama doktor hanım pek iç açıcı konuşmadı..hayırlısı artık,bu akşam buradayız
Sancılı değilse kanaman korkma canım. Allah bebeğini korusun

Slm dün yazmıştım ama tekrar yazayım aranızda coraspirin kullanan var mı birde duphaston dr kullanmak iyidir diyor ama yine de danışayım dedim

Merhaba kızlar,yoğun kanamam var hastanedeyiz sabahtan beri.kese duruyor ama doktor hanım pek iç açıcı konuşmadı..hayırlısı artık,bu akşam buradayız
Geçmiş olsun doktorlar her zaman en kötüyü söyler dua et canını sıkma... yarin güzel haberlerini alalım bayramla beraber insallah..

Acil şifalar, güzel haberlerle
Acil şifalar, güzel haberlerle inşallah...

Bende geç yumurtlamışım. Adet günümde 38 di 4 gün sonra 377 ydi rahat olun.
Benim 6 gün gecikince ancak 41,56 ama adetten 5 ya da 6 gün önce yumurtladıydım varsayıyorum şu an dün gece 10 buçukta verdim kan bugün yine vereyim mi yarın akşam yine o saatlerde mi versem

Geçmiş olsun cnm.kozlar bende 37 haziran son adet.adetine yakın ilişki olmuştu.iki gğn geçince 25 cıktı degerim sonra 6 gün sonra 420 sonra bekledim kese için fakat gece bir iki pembe kan arkası hep kahve lekeler gece acile gittik 5 haftlık cıkmadı kese. Kan verdim 1050 cıktı.5 agustostan düne kadar az artmış gibi.iki gün sonra gel dedi.kan alcaz lekeler nokta fibi devam ediyor acaba düşük mü bu.dış gebeliktn cok korkuyorm.Allahn hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah

27 haziran

420 ne zaman gelmişti değerin kaç gün geçti üzerinden? Dış gebelikte genellikle kanama olmuyor karın ağrısı ve adet gecikmesi oluyor
Belki kanamanın nedeni tutunma kanaması felandır?

Çok geçmiş olsun canim seni şu an çok iyi anlayabiliyorum dün gecede benim kanamam oldu sabah hemen hastaneye gittik ama beni yatırmadı progestan verdi birde göbekten yapılacak bir iğne verdi 15 günde sadece tuvalet için kalkmami söyledi. Rabbim yardımcımız olsun bebisler bizimle kalsın inşallah

çok geçmiş olsun arkadaşlar; insallah hem siz hem bebekleriniz iyi olur. Rabbim sağlık versin

bugün birkaç kezdir sağ yumurtalik tarafıma sancı girdi ama çok fena. doktora henüz gitmedigim için ilk aklıma dış gebelik geldi. insallah öyle bir şey değildir de normal bir sancidir. küçük kızımda kasik agrım çok olmuştu ama böyle aniden giren sanci hiç hatırlamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim de öyleydi canım sağ tarafım özellikle çok ağrıyordu. Adet sancısı gibi değil bir tuhaftı. Doktor keseyi görünce muhtemelen yerleşme ağrısı dedi. Gönlünü ferah tut. Bol bol dinlen o zaman biraz geçiyor.

Canımm çok geçmiş olsun iyi haberlerini alırız inşallah.. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Doktorlar hemen en kötüsünü söylüyor gerçekten insanın iyice moralini bozuyorlar. Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah

insallah canim sağolasın. adet sancısı gibi değil de bıçak saplanır gibi bir giriyor sonra geçiyor. muhtemel doğum tarihlerimiz de çok yakın. benim de 11 Nisan görünüyor... bakalım hayırlısı insallah.

Bana da progestan verdi iğne yaptı.şimdi öyle yatırıyorlar.. çok saol

Kanama devam ediyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…