2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canparcamm Canparcamm çok sevindim canım beta nın yükselmesine ve her şeyin yolunda gitmesine. Seninde için rahatlamıştır kendini stresten uzak tut hamileliğinin tadını çıkar inş bayramdan sonra hepimiz minik kalp atışlarını duyarız. 😍

Kızlar selam. Benim mide bulantılarım çok fazla sizdede başladı mı ? Bugün 6+1 olduk ama son adet tarihi 13 haziran geç yumurtlamışsın dedi doktor.

Anlaşılan herkes bayramdan sonra görecek minisleri😍😍 Bizimde 15 agustosta randevumuz bakalım minnak gözükecek mi:emir_bebek:

Kızlar bende bir bel ağrısı sormayın gitsin😔 yatip uyursam eğer geçiyor ayakta durunca daha çok ağrıyor. Benim bu 4. Hamileliğim fakat buda daha başka ben diğerlerinde bel ağrısı bilmezdim🙄🙄

Kızlar bende bir bel ağrısı sormayın gitsin😔 yatip uyursam eğer geçiyor ayakta durunca daha çok ağrıyor. Benim bu 4. Hamileliğim fakat buda daha başka ben diğerlerinde bel ağrısı bilmezdim🙄🙄
Bende de oluyor canım normalmiş

Doktor ilk 3 ay ilişki olmasın tehlikeli dedi size bu konuda doktor ne dedi acaba?
Canım bana sadece bhcg yapıldı oda 356 çıktı daha kese falan görülmedi bayramdan sonra pazartesi bi dahaki randevum inşallah görürüz ama ilişki için sorun yok dedi.

Benimde bu ikinci hamileliğim kızım da hiç anlamamıştım ama bunda Bat a 1 hafta kala eğilip kalkamadım sürekli belim ağrıyordu hala da öyle zaten 😊

Kalp atışı gören yok galiba aramızda anlaşılan bakalım ilk kim duyacak kalp atışlarını

Benim aşırı bi şekilde saçım dökülüyor,sizin de böyle mi

Bende de durum aynı. Her yer saç, her yer... Her gün evi süpürüyorum yine de uçuşuyorlar. Ofiste masamın altı öbek öbek. Hani hamilelik döneminde ışıl ışıl parlıyordu, güçleniyordu, uzuyordu falan bu saçlar? :KK48:

X