2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende de durum aynı. Her yer saç, her yer... Her gün evi süpürüyorum yine de uçuşuyorlar. Ofiste masamın altı öbek öbek. Hani hamilelik döneminde ışıl ışıl parlıyordu, güçleniyordu, uzuyordu falan bu saçlar? :KK48:
Valla benim öncekinde aynen öyleydi.gür dü parlaktı...

Kızlar bende çok beyaz akıntı oluyor sizde de var mı

Canparcamm Canparcamm çok sevindim canım beta nın yükselmesine ve her şeyin yolunda gitmesine. Seninde için rahatlamıştır kendini stresten uzak tut hamileliğinin tadını çıkar inş bayramdan sonra hepimiz minik kalp atışlarını duyarız. 😍
İnşlh tatlım ya bugünde vermem gerekti beta fakat sağlık ocağı kan almıyoruz bugün dedi bayram sonuna kaldı artık rabbim hepimizin sağ sakim kucağımıza almamızı nasip etsin inşlh bende şaşırdım aile hekimi 265 diyince betan essahmı demişim😃😃25 37 88 262 oldu inşlh kuzum bi aksilik olmaz haftaya kadar yinede nedense içimdeki sitresi bitürlü atamıyorum 5+6 oluyorum sata göre kalp seslerinide duyarız inşlh canım bizim sıpaların😘😘

Kızlar benim saçlar çok dökülmeye başladı böle olursa kel kalırım aksine hamileyken saçlar dökülmez gürleşir diye okudum nette bende aksine oldu geçermi acaba bu durum😏

Kızlar folik asit kullanıyormusunuz? Saç dökülmesini de azaltıyor diye duymuştum.
Hatta öncesinde avuç avuç dökülen saçlarım kızıma hamileyken çok daha az dökülmüş ve daha sağlıklı olmuştu.
Ancak bu hamileliğim çok planlı olmadı 2 yıl bekledik testler negatif çıktıkça bu süreçte ara ara kullandım o yüzden aynı etkiyi gösterecekmi bilmiyorum 😊

Kızlar folik asit kullanıyormusunuz? Saç dökülmesini de azaltıyor diye duymuştum.
Hatta öncesinde avuç avuç dökülen saçlarım kızıma hamileyken çok daha az dökülmüş ve daha sağlıklı olmuştu.
Ancak bu hamileliğim çok planlı olmadı 2 yıl bekledik testler negatif çıktıkça bu süreçte ara ara kullandım o yüzden aynı etkiyi gösterecekmi bilmiyorum 😊
Kullanıyorum folik asit ama 1kutu daha yeni bitti.. 30luk kutu.. şimdi 90lığa başlıcam

İnşlh tatlım ya bugünde vermem gerekti beta fakat sağlık ocağı kan almıyoruz bugün dedi bayram sonuna kaldı artık rabbim hepimizin sağ sakim kucağımıza almamızı nasip etsin inşlh bende şaşırdım aile hekimi 265 diyince betan essahmı demişim😃😃25 37 88 262 oldu inşlh kuzum bi aksilik olmaz haftaya kadar yinede nedense içimdeki sitresi bitürlü atamıyorum 5+6 oluyorum sata göre kalp seslerinide duyarız inşlh canım bizim sıpaların😘😘
Canım çok sevindim,bence sen geç yumurtlamışsın iyiki de öyle olmuş bebiş varmış kısmette hiç stres yapmamaya çalış hayırlısıyla bayramdan sonra görücez küçük keselerimizi 😊

Herkese selam bende adet tarihine 3 gün kala öğrendim şimdilik gelişmeler güzel bugün dr duphaston ve coraspirin verdi içinizde bilgisi olan varmi?

X