2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün kese göründü çok şükür. Bekleyen arkadaşlara bilgilendirme olsun.
Karından baktı tabi daha ufacık bir noktacık. Progestan iğne yazdı karın kaslarım çok sıkı olduğu için rahminde çok sıkı olacağını söyledi önlem amaçlı. Darısı başınıza inş sağlıkla devam eder. :dua:
Masallah canimmm 🤗

Merhabalar herkese Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ocak 2016 annesiydim ve sanırım 2020 Nisan annesi olacağım. Bugün kan testi verdim 105 çıktı bhcg değeri çok düşük geldi bana çünkü kızımda ilk öğrendiğimde 1146 idi. Sizler ilk kaç haftalıkken öğrendiniz ve değerleriniz kaçtı acaba
31.07.2019 tarihinde 474 çıktı 03.08.2019 da 1838 çıltı

Bugün kese göründü çok şükür. Bekleyen arkadaşlara bilgilendirme olsun.
Karından baktı tabi daha ufacık bir noktacık. Progestan iğne yazdı karın kaslarım çok sıkı olduğu için rahminde çok sıkı olacağını söyledi önlem amaçlı. Darısı başınıza inş sağlıkla devam eder. :dua:
Hayırlı olsun 🙏

Merhabalar herkese Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ocak 2016 annesiydim ve sanırım 2020 Nisan annesi olacağım. Bugün kan testi verdim 105 çıktı bhcg değeri çok düşük geldi bana çünkü kızımda ilk öğrendiğimde 1146 idi. Sizler ilk kaç haftalıkken öğrendiniz ve değerleriniz kaçtı acaba
Ben ilk öğrendiğimde bahçe 33 dü sonra 800küsür oldu.bugün gideceğiz doktora bakalım kese gözükecek mi

Kızlar merhaba 90 olan beta hcg degerim 64 e düşmüş tekrar bakılcak yükselme ihtimali var mıdır

Cok sukur foto yukleyebildim, hangisi beta degerim? 🤔

Eklentiler

• 20190806_212608.jpg
    20190806_212608.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 86
Tekrar merhaba biz bugün kesemizi ve içinde miniğimizi gördük 😍 ama kalp atışlarını duyamadık henüz bir sonraki kontrole inşallah herkese sağlıklı huzurlu gebelikler 🙏
Sat tarihiniz neydi? Bende tam 5 haftalık olduğunda Cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü merak ediyorum. Pazartesi beta hcg 3087 idi. Bir daha ölçtürmedim. Tahmini 12000 olur gittiğimde

Sat tarihiniz neydi? Bende tam 5 haftalık olduğunda Cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü merak ediyorum. Pazartesi beta hcg 3087 idi. Bir daha ölçtürmedim. Tahmini 12000 olur gittiğimde

Şu an bile gitsen görünür canım. Benim senden düşüktü beta sat 1 temmuz ama kesede göründü minnoşta. 1mm var yok dedi doktor. Hastanede kullanılan aletler ve doktoruna bağlı.

X