Siz keseyi görebildiniz miGeç döllenme olabilir
Yok henüz görmedim ben de., yarın gideceğiz bakalım görebilecek miyizSiz keseyi görebildiniz mi
Yok henüz görmedim ben de., yarın gideceğiz bakalım görebilecek miyiz
HAyır neden ağlıyorsunuz ki, geç yumurtlama olabilir benim mesela geç yumurtlama eminin.. bhcg de bundan dolayı düşük çıkıyor. Yarın akşam gideceğiz. Perşembe günü yazarımAllah sağlıkla nasip etsin buradada paylaşır mısınız yalnız olmadığımı hissetmek iyi geliyor. Kese geride olunca tüm haftasonumu ağlayarak geçirdim
Kızlar selam. En son 31 temmuzda kan testi vermiştim 367 di. Daha bir gün gecikmiştim. Bugün doktora gittim tekrar daha keseyi göremeyiz cuma gel dedi. Bi sıkıntın var mı dedi. Ben de sağ tarafımda ağrı oluyor dedim. O zaman dış gebelik olabilir dedi kan aldı. Öğleden sonra sonuçlar çıkacak. Öğleden sonraya kadar bile nasıl bekliycem bilmiyorum. Çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz. Lütfen dua edin bana.
Bende aynı şeyi yazıcaktım ne kadar saçmalıyorlar. Ben dış gebelik geçirdim son ana kadar dr olmayabilir dedi. Benim ağrım tek taraflı ve şiddetliydi sanki biri kasığıma tekme atmış gibi. Birde kanamam vardı. 2. Hamileliğimde de ağrılarım vardı ama şiddetli değildi ve kanama yoktu. M Mestgce canım sende korkma ve iyi düşün. Dış gebelik öyle sakin olmuyor Allah korusun kimsenin başına gelmesin. 100 mü 1000 mi tam hatırlamıyorum ama o kadar kişiden birinin başına gelirmiş. Sıkma canını bebeğini düşünBen bu doktorların bu kadar acımasız ve duyarsız olmasına anlam veremiyorum. Canım en kısa zamanda kendine başka bir doktor bulmalısın. Ağrılar, ufak kramplar, adet sancıları, kabızlık, gaz sıkışması hepsi ama hepsi normal şeyler her hamilenin başına geliyor. Özellikle şu dönemde çok ama çok rahat olman lazım stres, sıkıntı, üzüntü doğrudan bebeğini de etkiler o yüzden o doktoru kafana takıp canını sakın sıkma. Beta değerin gayet güzel sen yine iki gün sonra baktır 2 ye katlayacaktır ve hemen başka bir doktordan randevu al.
HAyır neden ağlıyorsunuz ki, geç yumurtlama olabilir benim mesela geç yumurtlama eminin.. bhcg de bundan dolayı düşük çıkıyor. Yarın akşam gideceğiz. Perşembe günü yazarım
Sat ne demek diye sorsam çok mu cahil olurumBenimde bugün bhcg 3087 çıktı. Senin sat ne zamandı?
Valla ağrı var diye dış gebelik teşhisi koymak saçma geldi banaKızlar selam. En son 31 temmuzda kan testi vermiştim 367 di. Daha bir gün gecikmiştim. Bugün doktora gittim tekrar daha keseyi göremeyiz cuma gel dedi. Bi sıkıntın var mı dedi. Ben de sağ tarafımda ağrı oluyor dedim. O zaman dış gebelik olabilir dedi kan aldı. Öğleden sonra sonuçlar çıkacak. Öğleden sonraya kadar bile nasıl bekliycem bilmiyorum. Çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz. Lütfen dua edin bana.
Son adet tarihiSat ne demek diye sorsam çok mu cahil olurum
30 Haziran . Seninki ?Benimde bugün bhcg 3087 çıktı. Senin sat ne zamandı?
Ayy inşallah ya iki yıldır bekliyorum kendiliğinden geldi yarın tekrar kan vercem hayırlısıyla keseyi görürüz kalp atışını duyarız insallah ilac kullaniyo musunuzNormal canım bende de durum aynı hamileliğin ilk iki - üç ayı bu şekilde geçecekmiş. Sanırsın adetimin ikinci günü.
Ara ara gelip giden ağrılar ve aniden bastıran uykuyla üç ayı hayırlısıyla geçirelim de... Sağlıkla büyüsün insan her şeye razı oluyor.
Allah korusun hepimizin bebeklerini inşalahhİlk gebeliğimde geriden geliyordu 9. Haftada kalbi durdu ve kaybettim. Doktorum haftaya gel gelişmesine bakalım şimdi yorum yapamam dediği için aynı şeyleri yaşama korkusu oluşuyor.
Ayy inşallah ya iki yıldır bekliyorum kendiliğinden geldi yarın tekrar kan vercem hayırlısıyla keseyi görürüz kalp atışını duyarız insallah ilac kullaniyo musunuz
Herkese tekrar merhaba ,
Bugün dr a gittim bhcg 356,3 çok şükür
6 yıl sonra ikinci kez Nisan annesi olacağım. Benimde bazen sol bazen sağ kasığımda ağrılar oluyor. Ben söylemeden dr bıçak saplanması tarzı ağrılar olabilir çok normal dedi sizlerde içinizi ferah tutun sağlıkla gelsin bebişler ❤