Hosgeldiniz saglikla kucaginiza alirsiniz insallahherkese merhaba benimde inşallah 2020 nisanda bir çocuğum olacak saygılar..
Ben bugün gittim diğer randevumu ayın 27 sine verdi 3 hafta sonrasına yaniEvet canım 2 haftada 1 gidiyorum ben. Telefonumda olanı atıyorum pek net değil çekim ama canlı izlerken baya fark ediyor. Eki Görüntüle 2304356
Bendede mide bulantisi yok masallah kendimizi şansli hissetmeliyiz bence endişelenmeyin.Bence endişelenmeyin. Benim bugün oldu daha midem falan bulanmadı.
Bende 8+2yim gün gün değişiyo canım bi gün bakıyorum yok ertesi gün fena
Bulansa bir dert bulanmasa bir dert galiba. Çok merak ediyorum dayanamayıp yarın doktora gitcem büyük ihtimal . Randevuma daha 2 hafta varBence endişelenmeyin. Benim bugün oldu daha midem falan bulanmadı.
Endişe etme bence canım vesvese hep geliyo banada geliyo acaba iyimi kalbi atıyomu falan diyeBulansa bir dert bulanmasa bir dert galiba. Çok merak ediyorum dayanamayıp yarın doktora gitcem büyük ihtimal . Randevuma daha 2 hafta var
Nasıl ya, hissediyor musun?Benim minnak baya baya kımıldıyor yaabuğüne buğün 9+5 günlüğüz
ozaman kesenin solunda oluyor bebek.solda Kiz diyorlarYok canım karından
Hissediyomusn canımBenim minnak baya baya kımıldıyor yaabuğüne buğün 9+5 günlüğüz
Karından bakılınca solda erkek,sağda kız oluyor vajinal bakıldığında tersi oluyor canım öyle okudum netten hiç bilmiyordum ama baya araştırdımozaman kesenin solunda oluyor bebek.solda Kiz diyorlar
Ne kadar değişik çıkıyolar her seferinde o küçücük hücreden minyatür bebiş boyuna şükürler olsunki bize yaşatıyorEvet canım 2 haftada 1 gidiyorum ben. Telefonumda olanı atıyorum pek net değil çekim ama canlı izlerken baya fark ediyor. Eki Görüntüle 2304356
Magnezyum eksikliğinden olabiliyomuş muz ye soda iç geciyor tatlımKızlar benim sol bacağıma kramp giriyor daha çok erken bu kramplar için yaa. Kalsiyum eksikliği olsa gerek
Ilk bebek geç hissedilir diğerleri daha erken denir ama seninki baya baya erken kiz cabuk hareket eder derler amaDün de hissettim bugünde
Bugün daha net hissettim yani seyirme dediğimiz hareket var ya öyle tam olarak. Kasıkta değil vajinanın üstünde hissedilir. 12 haftadan sonra daha net hissedersiniz
Vajinadan bakıldı o zaman kız oluyor hadi hayırlısıVajinadan bakıldıysa tam tersi oluyor solda kız sağda erkek
Soğuk su içmeyi denediniz mi? Daha az mide bulantısı yapıyormuş
Benim bu 4. GebeliğimIlk bebek geç hissedilir diğerleri daha erken denir ama seninki baya baya erken kiz cabuk hareket eder derler ama
Ramzi kaçıncıhaftadan itibaren bakıyorRamziye göre erkek deniyor bu keseye bakalım doğru çıkacak mimaşallah kuzuya