- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
agacsizkoalaa sizinle aynı gidiyoruz sanırım ben de 7+1 im bugun . Siz duymuş muydunuz kalp atışı?Canım herkeste olacak diye bir şey yok bulantı. 7+1deyim. Bir kere bile midem bulanmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agacsizkoalaa sizinle aynı gidiyoruz sanırım ben de 7+1 im bugun . Siz duymuş muydunuz kalp atışı?Canım herkeste olacak diye bir şey yok bulantı. 7+1deyim. Bir kere bile midem bulanmadı.
Ya gerçekten öyle mi olur 9+0 olarak gittim 9+4 çıktı o kadar hareketliydi ki kollar bacaklar hatta doktorum bak poposunu kaldırmaya çalışıyor ama ağır olduğu için kaldıramıyor dedi. Erkek, kız sağlıklı olsun da ben dışında herkes kız bebek diye çıldırıyor bende erkek bebek hastasıyım.Ne guzel bir duygu o ❤
Elleri ayaklari belirginlesip oynamaya basladiysa erkek muhtemelen sizin bebis benim 2 oglumda erkenden oynamisti erkek bebek oyle olurmus sizin de baya erken masallah
Al benden de o kadar rüyamda da erkek bebek gördüm Allah hepimizin gönlüne göre versinYa gerçekten öyle mi olur 9+0 olarak gittim 9+4 çıktı o kadar hareketliydi ki kollar bacaklar hatta doktorum bak poposunu kaldırmaya çalışıyor ama ağır olduğu için kaldıramıyor dedi. Erkek, kız sağlıklı olsun da ben dışında herkes kız bebek diye çıldırıyor bende erkek bebek hastasıyım.
Allah gonlunuze gore versin insAllah erkek bebek oyle olurmus birkac hafta sonra ogrenicez bakalim hepimizYaaa gerçekten mi çok mutlu oldum şu an hep bi oğlum olsun istemiştim
Oyle derler ben 2. Oglumu kiz bekliyodum 9. Haftada eller ayakalr kipir kipirdi herkese soyledigimde kesin erkektir diyolardi kiziyordum bende gercekten oyle oldu erkek bebek cabuk sekillenir hareketlenirmis kiz daha et parcasi gibi olurmusYa gerçekten öyle mi olur 9+0 olarak gittim 9+4 çıktı o kadar hareketliydi ki kollar bacaklar hatta doktorum bak poposunu kaldırmaya çalışıyor ama ağır olduğu için kaldıramıyor dedi. Erkek, kız sağlıklı olsun da ben dışında herkes kız bebek diye çıldırıyor bende erkek bebek hastasıyım.
Al benden de o kadar rüyamda da erkek bebek gördüm Allah hepimizin gönlüne göre versin
Allah gonlunuze gore versin insAllah erkek bebek oyle olurmus birkac hafta sonra ogrenicez bakalim hepimiz
Oyle derler ben 2. Oglumu kiz bekliyodum 9. Haftada eller ayakalr kipir kipirdi herkese soyledigimde kesin erkektir diyolardi kiziyordum bende gercekten oyle oldu erkek bebek cabuk sekillenir hareketlenirmis kiz daha et parcasi gibi olurmus
Amin tabiki önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar ama insanın gönlünden bişey geçiyor işteBen de ruyamda erkek bebek gordum:) 8+6 da doktora gittik eli kolu tam belli degildi ama hareket ettigini gorduk tirtil gibi:) saglikli olsunlar da cinsiyet onemli degil ya
Tabiki oncelik saglikli olmalari ama insan farkli olsun istiyor acikcasi benim 2 oglum var bu kiz olursa cok guzel olur Rabbim saglikli hayirli evlat versinBen de ruyamda erkek bebek gordum:) 8+6 da doktora gittik eli kolu tam belli degildi ama hareket ettigini gorduk tirtil gibi:) saglikli olsunlar da cinsiyet onemli degil ya
Tabi kii ben onceden hep kiz istiyordum ama simdilerde erkek agir basmaya basladi iki dusugum oldugu icin bu hamileligimi biraz elim yuregimde geciriyorum. O yuzden onceligim saglikli olmasiAmin tabiki önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar ama insanın gönlünden bişey geçiyor işte
Rabbim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kabul etsin insallah. bakalim insallah cinsiyetleri de konusmamiz nasip olurTabiki oncelik saglikli olmalari ama insan farkli olsun istiyor acikcasi benim 2 oglum var bu kiz olursa cok guzel olur Rabbim saglikli hayirli evlat versin
Çatlak alameti canim biseyler surmeye baslarsan rahatlarsin zeytinyagi bebek yagi gibiArkadaşlar sürekli göbeği kaşınan var mı benim gibi
Maden suyu icebiliyorsaniz iyi geliyor benim de baslarda agriyordu hafifledi simdiKızlar benim sol bacağıma kramp giriyor daha çok erken bu kramplar için yaa. Kalsiyum eksikliği olsa gerek
Eyvahlar olsun hemen alıyorumC
Çatlak alameti canim biseyler surmeye baslarsan rahatlarsin zeytinyagi bebek yagi gibi
Umarum oyledir yarin ogrencem insallahBir sure sonra 2 kat artmaz diyorlar tam nedenini bilmiyorum burdan okudum
8+4’üm benim mide bulantısı falan gitti kızlar gayet iyi hissediyorum bu durumda endişelendiriyor beni normal midir acaba
Canım alttan bakıldıysa sol taraf oluyor erkek oluyo yaniKızlar ben bu ramzi teorisini anlamadım.Anlayanlar benim meleğimede bi baksanız ultrasonda alttan bakıldı . Nub teorisi için 11. Haftayı bekliyorum kızımda nub doğru çıkmıştı.
Cok iyi fikir yaaaa maden suyuMaden suyu icebiliyorsaniz iyi geliyor benim de baslarda agriyordu hafifledi simdi
Zaten gebelikte gunluk alim tavsiye ediliyor dogal magnezyumCok iyi fikir yaaaa maden suyu
Valla işiniz zor Allah yardimciniz olsun insallah en kısa sure icerisinde duzelirsinizşu içmek çok önemli.2.5 yaşında oğlum var ve ben ona kaç sabahtır yumurta pişiremiyorum.. canım çok çıkılıyor.cunku o kokuya tahammül edemiyorum...bazen eşimden bazen babaannesinden rica ediyorum.1.gebeligimde kusmaktan helak oldum 16.haftaya kadar şu bile içemedim.meger böbreklerin mahvolmuş haberim yok..dikkat etmeli suya..