2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne guzel bir duygu o ❤
Elleri ayaklari belirginlesip oynamaya basladiysa erkek muhtemelen sizin bebis benim 2 oglumda erkenden oynamisti erkek bebek oyle olurmus sizin de baya erken masallah
Ya gerçekten öyle mi olur 9+0 olarak gittim 9+4 çıktı o kadar hareketliydi ki kollar bacaklar hatta doktorum bak poposunu kaldırmaya çalışıyor ama ağır olduğu için kaldıramıyor dedi. Erkek, kız sağlıklı olsun da ben dışında herkes kız bebek diye çıldırıyor bende erkek bebek hastasıyım. 😂

Ya gerçekten öyle mi olur 9+0 olarak gittim 9+4 çıktı o kadar hareketliydi ki kollar bacaklar hatta doktorum bak poposunu kaldırmaya çalışıyor ama ağır olduğu için kaldıramıyor dedi. Erkek, kız sağlıklı olsun da ben dışında herkes kız bebek diye çıldırıyor bende erkek bebek hastasıyım. 😂
Al benden de o kadar rüyamda da erkek bebek gördüm Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲

Yaaa gerçekten mi çok mutlu oldum şu an hep bi oğlum olsun istemiştim🥰🥰🥰🥰🥰
Allah gonlunuze gore versin insAllah erkek bebek oyle olurmus birkac hafta sonra ogrenicez bakalim hepimiz
Oyle derler ben 2. Oglumu kiz bekliyodum 9. Haftada eller ayakalr kipir kipirdi herkese soyledigimde kesin erkektir diyolardi kiziyordum bende 😁 gercekten oyle oldu erkek bebek cabuk sekillenir hareketlenirmis kiz daha et parcasi gibi olurmus

Al benden de o kadar rüyamda da erkek bebek gördüm Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲
Allah gonlunuze gore versin insAllah erkek bebek oyle olurmus birkac hafta sonra ogrenicez bakalim hepimiz

Oyle derler ben 2. Oglumu kiz bekliyodum 9. Haftada eller ayakalr kipir kipirdi herkese soyledigimde kesin erkektir diyolardi kiziyordum bende 😁 gercekten oyle oldu erkek bebek cabuk sekillenir hareketlenirmis kiz daha et parcasi gibi olurmus

Ben de ruyamda erkek bebek gordum:) 8+6 da doktora gittik eli kolu tam belli degildi ama hareket ettigini gorduk tirtil gibi:) saglikli olsunlar da cinsiyet onemli degil ya🤲

Ben de ruyamda erkek bebek gordum:) 8+6 da doktora gittik eli kolu tam belli degildi ama hareket ettigini gorduk tirtil gibi:) saglikli olsunlar da cinsiyet onemli degil ya🤲
Tabiki oncelik saglikli olmalari ama insan farkli olsun istiyor acikcasi benim 2 oglum var bu kiz olursa cok guzel olur Rabbim saglikli hayirli evlat versin

Amin tabiki önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar ama insanın gönlünden bişey geçiyor işte 🥰
Tabi kii ben onceden hep kiz istiyordum ama simdilerde erkek agir basmaya basladi 🙈 iki dusugum oldugu icin bu hamileligimi biraz elim yuregimde geciriyorum. O yuzden onceligim saglikli olmasi🤲

Kızlar benim sol bacağıma kramp giriyor daha çok erken bu kramplar için yaa. Kalsiyum eksikliği olsa gerek😏

şu içmek çok önemli.2.5 yaşında oğlum var ve ben ona kaç sabahtır yumurta pişiremiyorum.. canım çok çıkılıyor.cunku o kokuya tahammül edemiyorum...bazen eşimden bazen babaannesinden rica ediyorum.1.gebeligimde kusmaktan helak oldum 16.haftaya kadar şu bile içemedim.meger böbreklerin mahvolmuş haberim yok..dikkat etmeli suya..
Valla işiniz zor Allah yardimciniz olsun insallah en kısa sure icerisinde duzelirsiniz

X