Bilmiyorum doktor olumsuz konustugu icin korkuyorum bide kahvrengi lekelenmem var o yuzden bakalim artik yarinMaşallah daha ne kadar artcak ? Gayet iyi artmış
Ay inşallah pazartesi randevum çok merak ediyorum tipsiziRahatsız edecek yemekler yemezsem olmuyor. Limonlu maden suyu içiyorum günde bir tane özellikle akşam yemekleri bana çok ağır geliyor o yüzden akşam içiyorum o rahatlatıyor.
Evet tarihlerimiz aynıydı. Bu sefer gittiğinde baya belirgin bir bebiş göreceksin.
Ultrasonu var mı bizim gecen haftaydı çok merak ediyorum bebiş nasıl diye.birde kızlar 2 haftada 1 mi gidiyosunuzRahatsız edecek yemekler yemezsem olmuyor. Limonlu maden suyu içiyorum günde bir tane özellikle akşam yemekleri bana çok ağır geliyor o yüzden akşam içiyorum o rahatlatıyor.
Evet tarihlerimiz aynıydı. Bu sefer gittiğinde baya belirgin bir bebiş göreceksin.
Ben de kullanıyorum..Slm bugün dr kontrolüm vardı ve tsh 2.9 çıkmış yüksek dedi hamilelikte yükselmiş eutrox verdi benim gibi olup kullanan var mı
Benim 5 haftanın sonunda başladı canım ama kusmam yok boş bulanıyorBulantın mı var canım? Benim 5 haftalık ama bulantı yok ne zaman başlıyor bu meret?
Bizdede uyuşmazlık var kızım doğduktan sonra iğne vuruldumBilmiyorum ki, ay ama pek havalı hissettim kendimi :) 2017 de düşük yapmıştım o zaman neden aramadınız dedim, demekki çok küçüktü bize bilgisi gelmemiş olmalı dedi. peki dedim o halde :) bir de çok ilginç ilk gebeliğinizde kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar mı size dedi hanım abla, hayır dedimgel de o konuyu da konuşalım dedi. doktorumun yaptıracağı genel tahlillerin sonucunu da istiyormuş iki gözümün çiçeği..
Bende 8+2yim gün gün değişiyo canım bi gün bakıyorum yok ertesi gün fena8+4’üm benim mide bulantısı falan gitti kızlar gayet iyi hissediyorum bu durumda endişelendiriyor beni normal midir acaba
Sen bakma doktorun dediklerine . Senin hissettiklerin daha önemli. Sen iyi ol ki bebek de iyi olsun. Nolursa olsun mutlu ol hayırlısını iste Rabbimden . İyi düşünelm iyi şeyleri çağıralmBilmiyorum doktor olumsuz konustugu icin korkuyorum bide kahvrengi lekelenmem var o yuzden bakalim artik yarin
Ben hep soguk icerim ama ise yaramiyor bende. Ama buz yiyorum. Ilk dogumumda bir sey yiyip icmem yasak oldugu icin sadece buz yedirmislerdi hastanede.Bana doktor söylemişti eğer sudan miden bulanırsa soğuk su iç ılık su mide bulandırıyor genelde demişti
Gözünüz aydın bende daha önce düşük yaptığım için her kontrol öncesi geriliyoruz eşimle beraber. İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder herkesin kucağını doldurur.Cuma günüydü randevum ama daha dayanamadım bugun gittimçok şükür duydum kalp sesini de. Daha önce bir düşüğüm olduğu için stresli bir bekleyiş oldu umarım devamıda güzel gelir. Hepimizin
Ultrasonu var mı bizim gecen haftaydı çok merak ediyorum bebiş nasıl diye.birde kızlar 2 haftada 1 mi gidiyosunuz
Vajinal ultrasondami bu görüntü karindanmiEvet canım 2 haftada 1 gidiyorum ben. Telefonumda olanı atıyorum pek net değil çekim ama canlı izlerken baya fark ediyor. Eki Görüntüle 2304356
Ne guzel bir duygu o ❤Dün hareketlerini gördüm ellerini kafasını oynatıyor. Dünden beri bir duygusallık sardı beni ağlasım geliyor hep içimde tuhaf bi huzur mutluluk var bir yandan da kaybetme korkusu Allah hepimizinkine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Evlat ne demek en çok dün anladım
Yaaa gerçekten mi çok mutlu oldum şu an hep bi oğlum olsun istemiştimNe guzel bir duygu o ❤
Elleri ayaklari belirginlesip oynamaya basladiysa erkek muhtemelen sizin bebis benim 2 oglumda erkenden oynamisti erkek bebek oyle olurmus sizin de baya erken masallah
Vajinal ultrasondami bu görüntü karindanmi
Bir sure sonra 2 kat artmaz diyorlar tam nedenini bilmiyorum burdan okudumSonucum cikti artmis ama 2 kat degil sizce nedir sebebi yarin kontrolum var 48076 dan 57266 olmus