Bende 7 haftalık hamileyim hamileligimi ogrendgimden beri kahvemsi leke geliyodu dr önemli değil dedi. Ama geçen cuma ve c.tesi peçeteye az kan geldi çok azdı ama korktum acile gittik ilaç verdi progestan kullan dedi şuan geçti korkacak bir şey yok ama yinede dr gid1 damla açık kahverengi , bugün de selpağa silince açık kahve
Bend derken diye hıssedıyrm ztn. Hayırlısı neyse o olsun tabiievet canım karından bakıldığında kağıdı eline alıp bakınca soldaysa erkek alttan bakılınca sağdaysa erkek teoriye göre ama nekadar doğru bilmem
amin canım ilk bebişmiBend derken diye hıssedıyrm ztn. Hayırlısı neyse o olsun tabii
Kullanma yaaaHmm bu konu genetik diyen de var genetik değil diyende.Ama mesela benim annem de ablamda hiç bulantı yaşamamış bende yaşamıyorum. O yüzden ben oyumu genetikten yana kullanıyorum şu an.
Kıyamam inşallah senin için değildir diyim o zaman.Kullanma yaaa
Bende gittim kese yerinde duruyor , düşük tehtidi de olabilir olmayabilir de ama kesemiz iyi gözüküyor dedi.Bende 7 haftalık hamileyim hamileligimi ogrendgimden beri kahvemsi leke geliyodu dr önemli değil dedi. Ama geçen cuma ve c.tesi peçeteye az kan geldi çok azdı ama korktum acile gittik ilaç verdi progestan kullan dedi şuan geçti korkacak bir şey yok ama yinede dr gid
Amin inşallah canım ilacı ihmal etme sakın ve bol bol dinlen uzandığında ayaklarının altına yastık köy ben öyle yapıyorum benimde p.tesi kontrolüm var inşallah iyi seyler duyarım. Ve en önemlisi sakin üzülme stres yapma onlar daha etken olrBende gittim kese yerinde duruyor , düşük tehtidi de olabilir olmayabilir de ama kesemiz iyi gözüküyor dedi.
Beta hcg iki gün arayla baktır düşerse düşük algılamamız lazım dedi. Progestan verdi. Hakkımda hayırlısı
kızlar herkese selam. uzun zamandır vakit ayıramamıştım. Benimkiler iki tane olarak kendilerini gösterdiler geçen cuma :) nasipse Salı günü de kalp atışlarını duyacağız.
Benim 6.haftada oldu lekelenmem dr ilk aylar olur dedi ilaç kullanıyorum şuan kesildiolmaz inşallah p.tesi doktora gidecez yine bakalım. Leke kahvemsi miGeçen hafta cuma lekelenmem olmuştu pazartesi bitmiş doktor bebek iyi değişti bugün yine başladı öff hiç rahat bi hamilelik geçiremicek miyim ?
benim de geçen hafta koyu kahve lekem oldu, doktorum kırmızı olmadığı sürece korkmamamı söyledi ve progestan verdi. 2 günde kesildi.Geçen hafta cuma lekelenmem olmuştu pazartesi bitmiş doktor bebek iyi değişti bugün yine başladı öff hiç rahat bi hamilelik geçiremicek miyim ?
Progestanla 2 günde kesildi bende dün gece içmeden yattm sabah kalktım pembe kahve arası lekelenme gelmiş. İçtim sabah yine azaldı.benim de geçen hafta koyu kahve lekem oldu, doktorum kırmızı olmadığı sürece korkmamamı söyledi ve progestan verdi. 2 günde kesildi.
Bendede mide bulantisi yok masallah kendimizi şansli hissetmeliyiz bence endişelenmeyin.
Hamileliğinizin , bebeğinizin mutluluğunu yaşayın.
Gözünüz aydıngunaydin hanimlarr doktordan geldim simdi keseyi gorduk cok sukur hersey yolundaymis tee bir ay sonra cagirdi