2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
1 damla açık kahverengi , bugün de selpağa silince açık kahve
Bende 7 haftalık hamileyim hamileligimi ogrendgimden beri kahvemsi leke geliyodu dr önemli değil dedi. Ama geçen cuma ve c.tesi peçeteye az kan geldi çok azdı ama korktum acile gittik ilaç verdi progestan kullan dedi şuan geçti korkacak bir şey yok ama yinede dr gid

Bende gittim kese yerinde duruyor , düşük tehtidi de olabilir olmayabilir de ama kesemiz iyi gözüküyor dedi.
Beta hcg iki gün arayla baktır düşerse düşük algılamamız lazım dedi. Progestan verdi. Hakkımda hayırlısı

Amin inşallah canım ilacı ihmal etme sakın ve bol bol dinlen uzandığında ayaklarının altına yastık köy ben öyle yapıyorum benimde p.tesi kontrolüm var inşallah iyi seyler duyarım. Ve en önemlisi sakin üzülme stres yapma onlar daha etken olr

Geçen hafta cuma lekelenmem olmuştu pazartesi bitmiş doktor bebek iyi değişti bugün yine başladı öff hiç rahat bi hamilelik geçiremicek miyim ?

Geçen hafta cuma lekelenmem olmuştu pazartesi bitmiş doktor bebek iyi değişti bugün yine başladı öff hiç rahat bi hamilelik geçiremicek miyim ?
Benim 6.haftada oldu lekelenmem dr ilk aylar olur dedi ilaç kullanıyorum şuan kesildiolmaz inşallah p.tesi doktora gidecez yine bakalım. Leke kahvemsi mi

benim de geçen hafta koyu kahve lekem oldu, doktorum kırmızı olmadığı sürece korkmamamı söyledi ve progestan verdi. 2 günde kesildi.

benim de geçen hafta koyu kahve lekem oldu, doktorum kırmızı olmadığı sürece korkmamamı söyledi ve progestan verdi. 2 günde kesildi.
Progestanla 2 günde kesildi bende dün gece içmeden yattm sabah kalktım pembe kahve arası lekelenme gelmiş. İçtim sabah yine azaldı.

Merhaba kızlar.
Şöyle bişey anlatayım. Annem erkek kardeşlerime hamileyken ikisinde de 3 ay boyunca kanaması olmuş. Hatta küçük erkek kardeşimde 6 aylık hamileyken birden kırmızı kan boşalmış, bebek düştü sanmış. Hemen uzanmş bakmış hareket ediyor. Doktora gitmiş bebek iyi kan nerden geldiği belirsiz demiş. Bunu nye anlattm ?
Nolursa olsun stres yapmayın üzülmeyin bebeklerimiz bize tutunmaya çalışırken onlara mutluluğunzla destek olun diye anlattm. Bende oğlumda 3 ay boyunca kanama yaşadm . Yaşadıklarnızı anlıyorum ama inanın o 3 ayı üzülmek için harcamaya değmez. Hamileliğinizin , bebeğinizin mutluluğunu yaşayın. Kendinizi strese sokmayın.. tabiki doktora gidip önlemler alın ama asla üzülmeyin. Hayırlısı neyse o olur..

Hamileliğinizin , bebeğinizin mutluluğunu yaşayın.

Korkumdan kimseye bile söylemedim hala, ne heyecanı ne mutluluğu kardeşcağızım

kötü tecrübeler insanı resmen sersem yapıyor, hayal kuramıyorum resmen.

Allah şuan içinde mucizesi olan herkese şefaat etsin de, sonu da güzel bitsin inşallah

Hanımlar trombofili tahlili yaptıran var mı? Daha önce bi düşüğüm olduğu için doktorum baktırdı bu değere. Pıhtılaşma ile ilgili bi tahlil. Clexane (kan sulandırıcı iğne) kullanıyorum. Var mı kullanan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…