2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Karından bakılınca solda erkek,sağda kız oluyor vajinal bakıldığında tersi oluyor canım öyle okudum netten hiç bilmiyordum ama baya araştırdım

Karından bakılan ultrason: Eğer doktorunuz 6. ya da 7. haftanızda karından ultrason baktıysa; ultrason kağıdınızı alın ve tam karşınıza koyun. Eğer bebiş sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa (milimetrik bile ölçen var) cinsiyet tahmini KIZ. Eğer bebiş sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK olarak yapılıyormuş.

Vajinadan bakılan ultrason: Eğer yine 6. ve 7. haftalarda doktorunuz vajinadan kesenize baktıysa bu sefer konuma göre cinsiyet tahmini değişiyor. Yine ultrason kağıdınızı tam karşınıza alın. Bu sefer bebiş sağdaysa ya da sağ tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK. Eğer bebiş kese içinde solda ya da sol tarafa daha yakınsa cinsiyet tahmini KIZ olarak yapılıyor.
Bende hep araştırdım.demekki farklı makalelerde var. Tabi hepsi bir noktada aslında kişiden kişiye değişen bir durum. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı azalari tam hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

Dün de hissettim bugünde
Bugün daha net hissettim yani seyirme dediğimiz hareket var ya öyle tam olarak. Kasıkta değil vajinanın üstünde hissedilir. 12 haftadan sonra daha net hissedersiniz
Eğer zayifsaniz çok çabuk hissedebilirsiniz.ben ilk hamileliğimde 49kg idim.cok çabuk hissetmiştim.

Cuma günü baktıracagım. Bu dediginizi de dikkate alacağım

Cuma günü baktıracagım. Bu dediginizi de dikkate alacağım
Ama tabi ne derece doğruluk payı var oda tartışılır.simdi şöylede bir durum var benim iki oğlum var.ilk oğlum kesenin solundaydi.ikinci oğlum kesenin sağındaydi ultrason resimlerinde.ilk oğlumda bu teori tutmuyor ikincide tutuyor.boylede bir durum var İşte

Maşallah nazar değmesinnn. Benim annem ilk 4 ay hastane yattığı için gebeliklerinde korkuyorum ona çekerim diye
Hmm bu konu genetik diyen de var genetik değil diyende. Ama mesela benim annem de ablamda hiç bulantı yaşamamış bende yaşamıyorum. O yüzden ben oyumu genetikten yana kullanıyorum şu an.

Ben bennn
Sıcak su içer içmez midem bulaniyordu sonra bir gün soğuk içtim tesadüf bulandı ama çok değil birkaç gündür soğuk su içiyorum
Evet canım içimi daha kolay oluyor soğuk suyun

Ee ben şu an anlamadım vajinalden bakınca da sağda karından bakınca da sağda Ne olacak bu çocuk şimdi?

Benim alttan baktığında sağdaymış. Ne oluyor şimdi erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…