Karından bakılınca solda erkek,sağda kız oluyor vajinal bakıldığında tersi oluyor canım öyle okudum netten hiç bilmiyordum ama baya araştırdım
Karından bakılan ultrason: Eğer doktorunuz 6. ya da 7. haftanızda karından ultrason baktıysa; ultrason kağıdınızı alın ve tam karşınıza koyun. Eğer bebiş sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa (milimetrik bile ölçen var) cinsiyet tahmini KIZ. Eğer bebiş sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK olarak yapılıyormuş.
Vajinadan bakılan ultrason: Eğer yine 6. ve 7. haftalarda doktorunuz vajinadan kesenize baktıysa bu sefer konuma göre cinsiyet tahmini değişiyor. Yine ultrason kağıdınızı tam karşınıza alın. Bu sefer bebiş sağdaysa ya da sağ tarafa yakınsa cinsiyet tahmini ERKEK. Eğer bebiş kese içinde solda ya da sol tarafa daha yakınsa cinsiyet tahmini KIZ olarak yapılıyor.
Bende hep araştırdım.demekki farklı makalelerde var. Tabi hepsi bir noktada aslında kişiden kişiye değişen bir durum. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı azalari tam hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah