2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne güzel bir mucize maşallah . İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder Rabbim

O nasıl birşeymiş öyle . İlk defa duyuyorum. Ne biçim doktor ya hu henüz olmayan bişey yani ihtimaller hakkında sert sert konuşmuş. Allah bilir en doğrusunu . O olmayan şeyi oldurur. Şükür ki inanıyoruz .

Benim 6 ay önce ağır bi enfeksiyonum vardı ondan korktum canım.. Doktor ilgilendi 3 güne çıkacak sonuçlar bakalım inşallah.. Beta hcg ye de baktı 2561 olmuş

İnşallah bir şey olmaz içini ferah tut canım :) Hcg çok güzel artmış.

Progestron tahlilime hiç bakılmadı benim.
Sizler yazdıkça çok merak ediyorum sebebini.
Kalp atışı ne zaman duyulacak, herhangi bir ilaç verdi mi ?

Bildiğim kadarıyla progesteron a hamile kalmadan önce bakılıyor. Yani ben de öyle oldu. Gerçi baktırdığımda hamileymişim ama bilmiyorduk daha sonradan tekrar istemedi doktor. İlgisi olacağını sanmıyorum hem 11 çokta düşük bir değer değil 5 ten yüksek olmalı diyor çizelgelerde.

[/QUOTE]

progestron verdi.ic dedi ama bu bbm ikinci gebeliğin.bulantılarım şiddetlendi.progestron yükselmesi iyi durumdadır diye düşündüğümden içmek istemiyorum.birinci de böbrek taşını oynatmıştı.evet kalbini duyduk.ama yeni başlamış haftaya gel kuvvetli duyalım dedi.

Biri ramzi teorisi yorumluyordu , banada yapabilirmi? Vajinal bakilmisti
Bu ultrason görüntülerini telden mi çektiniz acaba ben ultrason görüntülerini bulamadım e nabızda devlete gitmiştim. Bana bir kağıt verdiler ama çok bulanık

Bu ultrason görüntülerini telden mi çektiniz acaba ☺ ben ultrason görüntülerini bulamadım e nabızda devlete gitmiştim. Bana bir kağıt verdiler ama çok bulanık ☹
Evet canim kagittan telefonla cektim. Niye bulanikki acaba, ultrason aletleri mi iyi degil acaba

progestron verdi.ic dedi ama bu bbm ikinci gebeliğin.bulantılarım şiddetlendi.progestron yükselmesi iyi durumdadır diye düşündüğümden içmek istemiyorum.birinci de böbrek taşını oynatmıştı.evet kalbini duyduk.ama yeni başlamış haftaya gel kuvvetli duyalım dedi.
[/QUOTE]
Ben 4,5 haftalıkken gitmiştm sadece kese göründü , henüz kalp atışı için gitmedm. Gidip de moralm bozulmasın dye 8. Haftayı beklemek istiyorm dayanabilirsem tabi

Benim bulantılarım tamamen geçti bu hafta itibariyle. Et, tavuk, balık, yumurta yiyemiyordum artık yavaş yavaş yemeye başladım yemeklerin lezzeti geri döndü. Darısı başınıza inş.
Senle günlerimiz aynı ve benim de iki üç gündür bulantım hafifledi çok şükür. Peki gaz ve şişkinlik var mı sende

Senle günlerimiz aynı ve benim de iki üç gündür bulantım hafifledi çok şükür. Peki gaz ve şişkinlik var mı sende

Rahatsız edecek yemekler yemezsem olmuyor. Limonlu maden suyu içiyorum günde bir tane özellikle akşam yemekleri bana çok ağır geliyor o yüzden akşam içiyorum o rahatlatıyor.
Evet tarihlerimiz aynıydı. Bu sefer gittiğinde baya belirgin bir bebiş göreceksin.

Benim bulantılarım tamamen geçti bu hafta itibariyle. Et, tavuk, balık, yumurta yiyemiyordum artık yavaş yavaş yemeye başladım yemeklerin lezzeti geri döndü. Darısı başınıza inş.
ne güzel insallah bundan sonra rahat bir hamilelik sizi bekler. darısı da başımıza olsun inşalalh.

Kac hafta kac gunluksunuz acaba? Benimde cok cok yogun yasadigim belirtiler yoktu. Arada bir bulantim oldu ve son uc gun sabahlari seriye bagladi. Bugun kendimi daha iyi hissediyorum. Ama siskinligim cok oluyor. Gece ozellikle had safhada oluyor. Bir de ne zaman doktora gittiniz acaba yaaa ben cumartesi gittim fasulye gibiydiiii simdi cok merak ediyorum.

Sonucum cikti artmis ama 2 kat degil sizce nedir sebebi yarin kontrolum var 48076 dan 57266 olmus

Hamilelikte belli bir haftayı ve belli bir beta-hcg yi geride bıraktıktan sonra artık 2 kat artmıyormuş canım. Bir oranı var ama ona doktor karar verir. O yüzden niye iki kat değil diye canını sıkma bence normaldir.

Hocam ilacın ismi nedir acaba
doktor verdi diye prospektusunu okumamıştım. okudum. gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor. önce okumadigim için çok pişman oldum. bugün yarim almıştım ama artık almayacağım galiba. tam organ gelişimi dönemi. yarim alınca da çok etkisi olmuyor zaten. hiç almayayım ya da başka daha az zararlı bir şey isteyeyim diyorum.

9+2 Oldu bugün doktora dün gittim. Kafası poposu bacak ve kol çıkıntıları ayırt ediliyordu. İki hafta sonra randevum var o zaman hareketlerini de izlersin dedi doktor. Baya merak ediyorum keşke her hafta çağırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…