Ne güzel bir mucize maşallah . İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder Rabbimyoooo kimse bir şey demedi :)
namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış derler. ben hiçbir zaman çok fazla istemedim anne olmayı, yapım,işim vs gereği. o sebeple çok üstüne düşmedim tedavilerimde olan bitenin. doktor ne dediyse içtim vuruldum falan filan. inanmadım kalpten istemedim, hamile kaldım hissedemedim, 3 tüp bebek denemem var çok yorulmuştum, 1 yıdır saldım her şeyi. ama şimdi kendi kendine gelen bu mucize öyle değil :) sanırım artık hazırım. ve umarım her şey güzel olur :) herkes için..
O nasıl birşeymiş öyle . İlk defa duyuyorum. Ne biçim doktor ya hu henüz olmayan bişey yani ihtimaller hakkında sert sert konuşmuş. Allah bilir en doğrusunu . O olmayan şeyi oldurur. Şükür ki inanıyoruz .ya kizlar kafami kurcalayip duran bir sey var?. doktor ilk ogrendigimde progestron dusuk dedi.11 di.dusebilir dedi.sagliksiz bir gebelik olabilir dedi.ne demek yani dedim.kalbi atmaz veya plasenta gelişim göstermez dedi.ama kalbini zamaninda duyunca bu ihtimali sileceğiz dedi.bunu yaşayan var mı çok anlayamadım.yumurta kalitesi düşük mu demek bu? ne gibi sonuçlar doğurur?
Benim 6 ay önce ağır bi enfeksiyonum vardı ondan korktum canım.. Doktor ilgilendi 3 güne çıkacak sonuçlar bakalım inşallah.. Beta hcg ye de baktı 2561 olmuş
ya kizlar kafami kurcalayip duran bir sey var?. doktor ilk ogrendigimde progestron dusuk dedi.11 di.dusebilir dedi.sagliksiz bir gebelik olabilir dedi.ne demek yani dedim.kalbi atmaz veya plasenta gelişim göstermez dedi.ama kalbini zamaninda duyunca bu ihtimali sileceğiz dedi.bunu yaşayan var mı çok anlayamadım.yumurta kalitesi düşük mu demek bu? ne gibi sonuçlar doğurur?
ya kizlar kafami kurcalayip duran bir sey var?. doktor ilk ogrendigimde progestron dusuk dedi.11 di.dusebilir dedi.sagliksiz bir gebelik olabilir dedi.ne demek yani dedim.kalbi atmaz veya plasenta gelişim göstermez dedi.ama kalbini zamaninda duyunca bu ihtimali sileceğiz dedi.bunu yaşayan var mı çok anlayamadım.yumurta kalitesi düşük mu demek bu? ne gibi sonuçlar doğurur?
O nasıl birşeymiş öyle . İlk defa duyuyorum. Ne biçim doktor ya hu henüz olmayan bişey yani ihtimaller hakkında sert sert konuşmuş. Allah bilir en doğrusunu . O olmayan şeyi oldurur. Şükür ki inanıyoruz .
|
Evet canim kagittan telefonla cektim. Niye bulanikki acaba, ultrason aletleri mi iyi degil acaba
Bu ultrason görüntülerini telden mi çektiniz acaba ☺ ben ultrason görüntülerini bulamadım e nabızda devlete gitmiştim. Bana bir kağıt verdiler ama çok bulanık ☹
Bilemiyorum ama yazılar hiç okunmuyor sadece kese ve bebeği görebildim. Pazartesi asıl doktoruma gidicem net görünür inşallahEvet canim kagittan telefonla cektim. Niye bulanikki acaba, ultrason aletleri mi iyi degil acaba
Progestron tahlilime hiç bakılmadı benim.
Sizler yazdıkça çok merak ediyorum sebebini.
Kalp atışı ne zaman duyulacak, herhangi bir ilaç verdi mi ?
Senle günlerimiz aynı ve benim de iki üç gündür bulantım hafifledi çok şükür. Peki gaz ve şişkinlik var mı sendeBenim bulantılarım tamamen geçti bu hafta itibariyle. Et, tavuk, balık, yumurta yiyemiyordum artık yavaş yavaş yemeye başladım yemeklerin lezzeti geri döndü. Darısı başınıza inş.
Senle günlerimiz aynı ve benim de iki üç gündür bulantım hafifledi çok şükür. Peki gaz ve şişkinlik var mı sende
ne güzel insallah bundan sonra rahat bir hamilelik sizi bekler. darısı da başımıza olsun inşalalh.Benim bulantılarım tamamen geçti bu hafta itibariyle. Et, tavuk, balık, yumurta yiyemiyordum artık yavaş yavaş yemeye başladım yemeklerin lezzeti geri döndü. Darısı başınıza inş.
Kac hafta kac gunluksunuz acaba? Benimde cok cok yogun yasadigim belirtiler yoktu. Arada bir bulantim oldu ve son uc gun sabahlari seriye bagladi. Bugun kendimi daha iyi hissediyorum. Ama siskinligim cok oluyor. Gece ozellikle had safhada oluyor. Bir de ne zaman doktora gittiniz acaba yaaa ben cumartesi gittim fasulye gibiydiiii simdi cok merak ediyorum.Rahatsız edecek yemekler yemezsem olmuyor. Limonlu maden suyu içiyorum günde bir tane özellikle akşam yemekleri bana çok ağır geliyor o yüzden akşam içiyorum o rahatlatıyor.
Evet tarihlerimiz aynıydı. Bu sefer gittiğinde baya belirgin bir bebiş göreceksin.
Sonucum cikti artmis ama 2 kat degil sizce nedir sebebi yarin kontrolum var 48076 dan 57266 olmus
Maşallah daha ne kadar artcak ? Gayet iyi artmışSonucum cikti artmis ama 2 kat degil sizce nedir sebebi yarin kontrolum var 48076 dan 57266 olmus
doktor verdi diye prospektusunu okumamıştım. okudum. gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor. önce okumadigim için çok pişman oldum. bugün yarim almıştım ama artık almayacağım galiba. tam organ gelişimi dönemi. yarim alınca da çok etkisi olmuyor zaten. hiç almayayım ya da başka daha az zararlı bir şey isteyeyim diyorum.Hocam ilacın ismi nedir acaba
Kac hafta kac gunluksunuz acaba? Benimde cok cok yogun yasadigim belirtiler yoktu. Arada bir bulantim oldu ve son uc gun sabahlari seriye bagladi. Bugun kendimi daha iyi hissediyorum. Ama siskinligim cok oluyor. Gece ozellikle had safhada oluyor. Bir de ne zaman doktora gittiniz acaba yaaa ben cumartesi gittim fasulye gibiydiiii simdi cok merak ediyorum.
Ben de 9+3 oldum bugun. Sonraki randevum haftaya cumartesi. Icim icimi yiyor9+2 Oldu bugün doktora dün gittim. Kafası poposu bacak ve kol çıkıntıları ayırt ediliyordu. İki hafta sonra randevum var o zaman hareketlerini de izlersin dedi doktor. Baya merak ediyorum keşke her hafta çağırsa.