Bende kendim bilgi verdim devlet hastanesi e-nabıza tahlilleri zor gösteriyor:)
Hamileliğimi devlet hastanesinde öğrenmeme rağmen beni hiç sağlık ocağından arayan olmadı . Bende bilgi vermedim . Benim nye izimi bulmaya çalışmadılar acaba :))
Aaa kan uyuşmazlığı mı varmış . Mutlaka gidin ona baktırınBilmiyorum ki, ay ama pek havalı hissettim kendimi :) 2017 de düşük yapmıştım o zaman neden aramadınız dedim, demekki çok küçüktü bize bilgisi gelmemiş olmalı dedi. peki dedim o halde :) bir de çok ilginç ilk gebeliğinizde kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar mı size dedi hanım abla, hayır dedimgel de o konuyu da konuşalım dedi. doktorumun yaptıracağı genel tahlillerin sonucunu da istiyormuş iki gözümün çiçeği..
Bana doktor söylemişti eğer sudan miden bulanırsa soğuk su iç ılık su mide bulandırıyor genelde demiştiHiç denemedim bir de soğuk su deneyeyim . Buz ye diyen de olmuştu o da iyi geliyormuş da bu sefer da hasta olurum diye korkuyorum :)
Artık Bilgi versem de istanbul a gidiyorum malesef gidemem sağlk ocağına :)Bende kendim bilgi verdim devlet hastanesi e-nabıza tahlilleri zor gösteriyor
Tamam canım deneyeceğim teşekkür ederim :)Bana doktor söylemişti eğer sudan miden bulanırsa soğuk su iç ılık su mide bulandırıyor genelde demişti
Aaa kan uyuşmazlığı mı varmış . Mutlaka gidin ona baktırın
Canım herkeste olacak diye bir şey yok bulantı. 7+1deyim. Bir kere bile midem bulanmadı.Bulantın mı var canım? Benim 5 haftalık ama bulantı yok ne zaman başlıyor bu meret?
Rica ederim canımTamam canım deneyeceğim teşekkür ederim :)
İlk hamilelğinden sonra iğneyi vurdurmadın o zaman . Acaba hamileyken vuruyorlar mıEvet var biz de başından beri de biliyorduk aslında, ama o zaman doktorum ısrarla doğumdan sonra iğne olacağımı; ilk bebeğe değil ikinci bebeğe zararı olabilir demişti. zaten düştü gitti, ama şimdi hemşirenin iğne ismi vererek (sanırım Erogam dedi) onu vuruldun mu diye sorunca, şaşırdım.
Maşallah nazar değmesinnn. Benim annem ilk 4 ay hastane yattığı için gebeliklerinde korkuyorum ona çekerim diyeCanım herkeste olacak diye bir şey yok bulantı. 7+1deyim. Bir kere bile midem bulanmadı.
Gittiğin yerde verirsin burdaki kalp atışını bekliyorArtık Bilgi versem de istanbul a gidiyorum malesef gidemem sağlk ocağına :)
İlk hamilelğinden sonra iğneyi vurdurmadın o zaman . Acaba hamileyken vuruyorlar mı
Canım ben haşlayıp dilimliyorum üzerine sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber yakıyorum. İnan yumurta gibi olmuyor, ben de sevmem yumurta ama buna bayılıyorum.
ilk ogrendiginizde progestron kacti ?Canım herkeste olacak diye bir şey yok bulantı. 7+1deyim. Bir kere bile midem bulanmadı.
Cok normal canim, o degerle goremez zaten.kızlar keseyi kalp atışını duydunuzmu biz pazartesi gittik pazar betam 563 ti pazartesi keseyi göremedi normalmi
Çok saol canım :)Cok normal canim, o degerle goremez zaten.4 -5 gun daha bekle en az