2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rahatsız edecek yemekler yemezsem olmuyor. Limonlu maden suyu içiyorum günde bir tane özellikle akşam yemekleri bana çok ağır geliyor o yüzden akşam içiyorum o rahatlatıyor.
Evet tarihlerimiz aynıydı. Bu sefer gittiğinde baya belirgin bir bebiş göreceksin. :emir_bebek:
Ay inşallah pazartesi randevum çok merak ediyorum tipsizi 🤗

Rahatsız edecek yemekler yemezsem olmuyor. Limonlu maden suyu içiyorum günde bir tane özellikle akşam yemekleri bana çok ağır geliyor o yüzden akşam içiyorum o rahatlatıyor.
Evet tarihlerimiz aynıydı. Bu sefer gittiğinde baya belirgin bir bebiş göreceksin. :emir_bebek:
Ultrasonu var mı bizim gecen haftaydı çok merak ediyorum bebiş nasıl diye.birde kızlar 2 haftada 1 mi gidiyosunuz

8+4’üm benim mide bulantısı falan gitti kızlar gayet iyi hissediyorum bu durumda endişelendiriyor beni normal midir acaba 😯🤔

Bilmiyorum ki, ay ama pek havalı hissettim kendimi :) 2017 de düşük yapmıştım o zaman neden aramadınız dedim, demekki çok küçüktü bize bilgisi gelmemiş olmalı dedi. peki dedim o halde :) bir de çok ilginç ilk gebeliğinizde kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar mı size dedi hanım abla, hayır dedim :110: gel de o konuyu da konuşalım dedi. doktorumun yaptıracağı genel tahlillerin sonucunu da istiyormuş iki gözümün çiçeği..
Bizdede uyuşmazlık var kızım doğduktan sonra iğne vuruldum
Normalde hem 28.ci haftada hem doğumdan sonra vuruluyor diye biliyorum

ilk gebelikte vurulmasada çok sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Ama 2.ci gebelikte mutlaka vurulmalı 28.ci haftada doktorunuz sorar zatem hem sizin hem eşinizin kanını uyuşmazlık olduğunu bilirlerse onlar iğne zamanı yapılacak der

Bilmiyorum doktor olumsuz konustugu icin korkuyorum bide kahvrengi lekelenmem var o yuzden bakalim artik yarin 😥
Sen bakma doktorun dediklerine . Senin hissettiklerin daha önemli. Sen iyi ol ki bebek de iyi olsun. Nolursa olsun mutlu ol hayırlısını iste Rabbimden . İyi düşünelm iyi şeyleri çağıralm

Cuma günüydü randevum ama daha dayanamadım bugun gittim🙈 çok şükür duydum kalp sesini de. Daha önce bir düşüğüm olduğu için stresli bir bekleyiş oldu umarım devamıda güzel gelir. Hepimizin 🙏
Gözünüz aydın bende daha önce düşük yaptığım için her kontrol öncesi geriliyoruz eşimle beraber. İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder herkesin kucağını doldurur.🤲

Dün hareketlerini gördüm ellerini kafasını oynatıyor. Dünden beri bir duygusallık sardı beni ağlasım geliyor hep içimde tuhaf bi huzur mutluluk var bir yandan da kaybetme korkusu Allah hepimizinkine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Evlat ne demek en çok dün anladım 😭

Ultrasonu var mı bizim gecen haftaydı çok merak ediyorum bebiş nasıl diye.birde kızlar 2 haftada 1 mi gidiyosunuz

Evet canım 2 haftada 1 gidiyorum ben. Telefonumda olanı atıyorum pek net değil çekim ama canlı izlerken baya fark ediyor.
PSX_20190904_192934.jpg

Dün hareketlerini gördüm ellerini kafasını oynatıyor. Dünden beri bir duygusallık sardı beni ağlasım geliyor hep içimde tuhaf bi huzur mutluluk var bir yandan da kaybetme korkusu Allah hepimizinkine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Evlat ne demek en çok dün anladım 😭
Ne guzel bir duygu o ❤
Elleri ayaklari belirginlesip oynamaya basladiysa erkek muhtemelen sizin bebis benim 2 oglumda erkenden oynamisti erkek bebek oyle olurmus sizin de baya erken masallah

Kızlar ben bu ramzi teorisini anlamadım.Anlayanlar benim meleğimede bi baksanız ultrasonda alttan bakıldı . Nub teorisi için 11. Haftayı bekliyorum🥰 kızımda nub doğru çıkmıştı.

Eklentiler

• 467AC94D-3C98-4AB5-8D15-EDEDA4AEFB4E.jpeg
    467AC94D-3C98-4AB5-8D15-EDEDA4AEFB4E.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 34
X