2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

aslında çok kusma protestonun yeterli yükseklikte olduğunu bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diye biliyorum.tabi işin uzmanları daha iyi bilir.belki cin de ki tedaviden belki o uzun yolculuktan olmuş olabilir.ama nasibi yokmuş bu dünyada yavrunun.cennette bekleyecek seni artik.benim de bir dusugum var.ama bu başka bi gebelik.bu bambaska bir heyecan deyip kendimizi strese sokmadan guzel gecirelim insAllah.mümkünse dinlenerek evde ve stresten uzak geçir.Allah yardımcın olsun.yani bu da öyle olacak diye kaygılanma.onda olumsuz bir durum yaşanmış.bu bambaşka bi bebek.

Kesinlikle haklısın. O ilk bebeğimden sonra oğluma hamile kalmıştım. Oğlumda hiç kusmadım ama ilk 3 ayı sürekli kanama ile geçirdim. Kucağımıza alana kadar ailece hiç sevinememiştik bile korkudan.Bu karnımdakine hamile kaldığımda herkes ilk bebeğimmiş gibi, sanki başka hiç çocuğum yokmuş gibi çok sevindi. Ben de ayrı bi mutluyum.Biz asıl sevinci bunda yaşayabildik. Çinde tost yapacak ekmek bile bulamıyordum onların yemekleri midemi bulandırıyordu. Sokaklardaki kokular çok iğrençti. Şmdi rahatım çok şükür Ülkemdeyim.
Çindeki durumumu ailem bildiği için beni yalnız bırakmamaya karar verdiler sağolsunlar. Eşim bugün anneme götürcek beni inşallah annemin yaptıklarından yiyebilirim. Şuan 5dkda bir su içmeye çalışıyorum Rabbime çok şükür 1.5 bardak da olsa içebildim.

Vallahi bravo iyi duruyorsunuz
.

Bende de ayni durum var su icemiyorum. Limon ise yariyor ama bu sefer surekli limon yemekten tansiyonum dusmeye basladi. Ondan bir de tuzlu ayran icmeye basladim. Az yogurtlu bol sulu onu da diger turlu icemiyorum. Corba icmeye calisiyorum. Corba iyi geliyor. Normalde cay kahve cok severim. Onlari bile icemiyorum.

Allah yardımcınız olsun. Ben şmdi 5dk da bir sadece bir yudum alarak yavaşca içmeye çalışıyorum. Limonlu hiç içemedim görüntüsü bile midemi bulandırdı. Ne tür çorba içiyorsun ? Bende içebilir miyim acaba

Slm bugün dr kontrolüm vardı ve tsh 2.9 çıkmış yüksek dedi hamilelikte yükselmiş eutrox verdi benim gibi olup kullanan var mı

Tavuk suyu et sulu corbalar genellikle. Cunku et de yiyemiyorum. Sadece kofte. Tarhana mercimek yogurt corbasi domates corbasi. Her turlu corba iyi geldi bana.

şu içmene çok sevindim.ben de bu yöntemle buldum kolayını.seni anlıyorum.benimde ilk gebeligimde oturduğum evin altı kebabciydi.iskembe pişirirlerdi.tahmin bile edemezsin o kokuyu..

ne güzel bir maceranın içindeyiz öyle düşünmeli.. vücudumuz hergün başka serüven.hele minik gözleri görünce hepsi geçicek

Soğuk su içmeyi denediniz mi? Daha az mide bulantısı yapıyormuş

Tavuk suyu et sulu corbalar genellikle. Cunku et de yiyemiyorum. Sadece kofte. Tarhana mercimek yogurt corbasi domates corbasi. Her turlu corba iyi geldi bana.
Gidince annemden yapmasını isteyeceğim belki bende yiyebilirim. Kendim asla bişey yapamıyorum mutfağa girmemle çıkıp banyoya gitmem bir oluyor.
Şehriyeli tavuk çorbasını çok severm inşallah içebilirim

Oy işkembe mi senin de zormuş valla :)
Kesinlikle beni ayakta tutan şey karnımdakinin sağlıklı olduğunu bilmem ve tabiki 2,5 yaşındaki oğlum :)
Soğuk su içmeyi denediniz mi? Daha az mide bulantısı yapıyormuş
Hiç denemedim bir de soğuk su deneyeyim . Buz ye diyen de olmuştu o da iyi geliyormuş da bu sefer da hasta olurum diye korkuyorum :)

:)
Hamileliğimi devlet hastanesinde öğrenmeme rağmen beni hiç sağlık ocağından arayan olmadı . Bende bilgi vermedim . Benim nye izimi bulmaya çalışmadılar acaba :))

:)
Hamileliğimi devlet hastanesinde öğrenmeme rağmen beni hiç sağlık ocağından arayan olmadı . Bende bilgi vermedim . Benim nye izimi bulmaya çalışmadılar acaba :))

Bilmiyorum ki, ay ama pek havalı hissettim kendimi :) 2017 de düşük yapmıştım o zaman neden aramadınız dedim, demekki çok küçüktü bize bilgisi gelmemiş olmalı dedi. peki dedim o halde :) bir de çok ilginç ilk gebeliğinizde kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar mı size dedi hanım abla, hayır dedim gel de o konuyu da konuşalım dedi. doktorumun yaptıracağı genel tahlillerin sonucunu da istiyormuş iki gözümün çiçeği..

Ahaha alemsin Bizimkilerden ses yok, zaten çok tembeller biliyorum.

Merhaba kızlar herkese kısaca anlatıcak olursam bende Allah 'ın izniyle 2020 nisan annesi olucam inşallah . Benim hikayem aslında çok bekleyen bir anne adadayım çok şükür rabbim duydu sesimi sene sonra tüp bebek tedavisi sonra bebeğimi kucagımı alıcam inşallah .geçen sene 1 evladım 7 haftalıkken kaybettim gene bu zamanlar mucizem benimle bu aralar hisemedğim herşeyi yaşıyorum mide bulantısı, bel agrısı, gögüs dolgunluğu o kadar güzel duyguymuş ki anlatamıyorum .12 haftalıkken ikili tarama testi için birr diğer kontrolümü bekliyorum bende sizinleyim benide aranıza alırmısınız . Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…