2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biri ramzi teorisi yorumluyordu , 😁 banada yapabilirmi? Vajinal bakilmisti🤗

Eklentiler

• 20190904_163128.jpg
    20190904_163128.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190904_163059.jpg
    20190904_163059.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 33
:)
Hamileliğimi devlet hastanesinde öğrenmeme rağmen beni hiç sağlık ocağından arayan olmadı . Bende bilgi vermedim . Benim nye izimi bulmaya çalışmadılar acaba :))
Bende kendim bilgi verdim devlet hastanesi e-nabıza tahlilleri zor gösteriyor😂

Bilmiyorum ki, ay ama pek havalı hissettim kendimi :) 2017 de düşük yapmıştım o zaman neden aramadınız dedim, demekki çok küçüktü bize bilgisi gelmemiş olmalı dedi. peki dedim o halde :) bir de çok ilginç ilk gebeliğinizde kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar mı size dedi hanım abla, hayır dedim :110: gel de o konuyu da konuşalım dedi. doktorumun yaptıracağı genel tahlillerin sonucunu da istiyormuş iki gözümün çiçeği..
Aaa kan uyuşmazlığı mı varmış . Mutlaka gidin ona baktırın

Aaa kan uyuşmazlığı mı varmış . Mutlaka gidin ona baktırın

Evet var biz de başından beri de biliyorduk aslında, ama o zaman doktorum ısrarla doğumdan sonra iğne olacağımı; ilk bebeğe değil ikinci bebeğe zararı olabilir demişti. zaten düştü gitti, ama şimdi hemşirenin iğne ismi vererek (sanırım Erogam dedi) onu vuruldun mu diye sorunca, şaşırdım.

Evet var biz de başından beri de biliyorduk aslında, ama o zaman doktorum ısrarla doğumdan sonra iğne olacağımı; ilk bebeğe değil ikinci bebeğe zararı olabilir demişti. zaten düştü gitti, ama şimdi hemşirenin iğne ismi vererek (sanırım Erogam dedi) onu vuruldun mu diye sorunca, şaşırdım.
İlk hamilelğinden sonra iğneyi vurdurmadın o zaman . Acaba hamileyken vuruyorlar mı

İlk hamilelğinden sonra iğneyi vurdurmadın o zaman . Acaba hamileyken vuruyorlar mı

yoooo kimse bir şey demedi :)

namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış derler. ben hiçbir zaman çok fazla istemedim anne olmayı, yapım,işim vs gereği. o sebeple çok üstüne düşmedim tedavilerimde olan bitenin. doktor ne dediyse içtim vuruldum falan filan. inanmadım kalpten istemedim, hamile kaldım hissedemedim, 3 tüp bebek denemem var çok yorulmuştum, 1 yıdır saldım her şeyi. ama şimdi kendi kendine gelen bu mucize öyle değil :) sanırım artık hazırım. ve umarım her şey güzel olur :) herkes için..

kızlar keseyi kalp atışını duydunuzmu biz pazartesi gittik pazar betam 563 ti pazartesi keseyi göremedi normalmi

Canım ben haşlayıp dilimliyorum üzerine sarımsaklı yoğurt ve kırmızı biber yakıyorum. İnan yumurta gibi olmuyor, ben de sevmem yumurta ama buna bayılıyorum.

haslamada yiyemiyorum ya.aslinda sadece menemen yiyebiliyorum.ilginc olan şu ki normalde yumurtalı menemen yiyemem hiç. hamilelik çok garip hiç yemedigin şeyleri yiyorsun yediğin şeyleri yemiyorsun.bi demlik çay içen ben bir bardak icemediğim oluyor..için almıyor çünkü 😅😅😅

ya kizlar kafami kurcalayip duran bir sey var?. doktor ilk ogrendigimde progestron dusuk dedi.11 di.dusebilir dedi.sagliksiz bir gebelik olabilir dedi.ne demek yani dedim.kalbi atmaz veya plasenta gelişim göstermez dedi.ama kalbini zamaninda duyunca bu ihtimali sileceğiz dedi.bunu yaşayan var mı çok anlayamadım.yumurta kalitesi düşük mu demek bu? ne gibi sonuçlar doğurur?

X