Ben iş yapmayı bıraktım ama 2,5 yaşında oğlum var ona bakmakta bile zorlanıyorum . Bi ilgileniyorm bi kusuyorum , asla su içemiyorum bi damla içsem direk kusuyorum . Eşim bugün istanbul a anneme götürcek beni . Kendisi işte oluyor aklı kalıyor. Şmdi o yolu nasl çekeceğimi düşnüyorum.Çok ya insan da enerji bırakmıyor iş yaptırmıyor
Ah ne erkeni canm hepsi normal . Keşke bende de sadece ekşime olsaydı . Bu kusma beni mahvetti hiç bşe yiyip içemiyorum. Leblebi kusmaya engel olur dediler birsürü yedm hiç de engel olamadı. Hazır kusmuyorken bolca su içinmide ekşimesi.... erken değil mi ya? halsizlik bulantı tansiyon 8 e 5.. alistim artik..ama mide ekşimesi beni mahvediyor ya..ağzım limon sepeti gibi...
Ben iş yapmayı bıraktım ama 2,5 yaşında oğlum var ona bakmakta bile zorlanıyorum . Bi ilgileniyorm bi kusuyorum , asla su içemiyorum bi damla içsem direk kusuyorum . Eşim bugün istanbul a anneme götürcek beni . Kendisi işte oluyor aklı kalıyor. Şmdi o yolu nasl çekeceğimi düşnüyorum.
Ah ne erkeni canm hepsi normal . Keşke bende de sadece ekşime olsaydı . Bu kusma beni mahvetti hiç bşe yiyip içemiyorum. Leblebi kusmaya engel olur dediler birsürü yedm hiç de engel olamadı. Hazır kusmuyorken bolca su için
Günde 1 bardak bile içemiyorum her türlü denedm limon da sıktm daha beter bulandı midem kustum. İstanbul a gidince direk hastaneye gideriz heralde suyu o kadr sevmeme rağmen içemiyorm dudaklarm kurudu artk . Benm de oğluma her sabah babası kahvaltı hazırlıyor . Ben bunların aynısını çin’de ilk bebeğimde de çektim ama onu 12. Haftada kaybetmiştimşu içmek çok önemli.2.5 yaşında oğlum var ve ben ona kaç sabahtır yumurta pişiremiyorum.. canım çok çıkılıyor.cunku o kokuya tahammül edemiyorum...bazen eşimden bazen babaannesinden rica ediyorum.1.gebeligimde kusmaktan helak oldum 16.haftaya kadar şu bile içemedim.meger böbreklerin mahvolmuş haberim yok..dikkat etmeli suya..
Vala ayni durum bndede var basladi mide bulntisi onun yaninda mide agrimda var . Surekli ne yapsam gecirmiyor ne yicemizide sasirdik . Ilac kullanmak istemiom cok yeni cnki .calismasam tamam ama zor oluyir gercektebGünde 1 bardak bile içemiyorum her türlü denedm limon da sıktm daha beter bulandı midem kustum. İstanbul a gidince direk hastaneye gideriz heralde suyu o kadr sevmeme rağmen içemiyorm dudaklarm kurudu artk . Benm de oğluma her sabah babası kahvaltı hazırlıyor . Ben bunların aynısını çin’de ilk bebeğimde de çektim ama onu 12. Haftada kaybetmiştimherşeyi çekmeye razıyım yeterki ona bşe olmasın napaym.
öyle ama böbreklerin zarar görürse karnında ki sıkıntı hissedebilir.sen yine de şu içmeye çalış.icemiyorsan da serum taktir arada vücut susuz kalmasın.2.5 litre icemeyebilirsin ilk etapta.bikac bardakla başla bi yudum iç 5 dk bekle bi yudum iç 5 dk bekle.serum gibi yavaş yavaş.Günde 1 bardak bile içemiyorum her türlü denedm limon da sıktm daha beter bulandı midem kustum. İstanbul a gidince direk hastaneye gideriz heralde suyu o kadr sevmeme rağmen içemiyorm dudaklarm kurudu artk . Benm de oğluma her sabah babası kahvaltı hazırlıyor . Ben bunların aynısını çin’de ilk bebeğimde de çektim ama onu 12. Haftada kaybetmiştimherşeyi çekmeye razıyım yeterki ona bşe olmasın napaym.
Allah yardımcınız olsun bu halde nasıl çalışıyorsunuz . Ben çocuğum için bile elimi zor kaldırıyorum. Ama geçecek inşallah bu günlerimiz de hayırlısıyla .Vala ayni durum bndede var basladi mide bulntisi onun yaninda mide agrimda var . Surekli ne yapsam gecirmiyor ne yicemizide sasirdik . Ilac kullanmak istemiom cok yeni cnki .calismasam tamam ama zor oluyir gercekteb
Çok haklısın bir de öyle deneyeym 5dk da bir yudum yudum içeyimöyle ama böbreklerin zarar görürse karnında ki sıkıntı hissedebilir.sen yine de şu içmeye çalış.icemiyorsan da serum taktir arada vücut susuz kalmasın.2.5 litre icemeyebilirsin ilk etapta.bikac bardakla başla bi yudum iç 5 dk bekle bi yudum iç 5 dk bekle.serum gibi yavaş yavaş.
Suanda cok yeni belki ilerleyen zamanlarda daha kotu de olabilirim olamaya da bilriim rabbim yardim eder insallah.Allah yardımcınız olsun bu halde nasıl çalışıyorsunuz . Ben çocuğum için bile elimi zor kaldırıyorum. Ama geçecek inşallah bu günlerimiz de hayırlısıyla .
İnşallah kötü olmazsın canımSuanda cok yeni belki ilerleyen zamanlarda daha kotu de olabilirim olamaya da bilriim rabbim yardim eder insallah.
Olursun olursun içini ferah tut. Hamilelik çok farklı birşey herşeyi yaşıyor insan . Sürekli kontrol edip strese sokma kendnikesik kesik gelen adet ağrısı gibi karın ağrısına ve sürekli ıslakmış gibi hisse kapılmaya çare bulabildiniz mi?tuvalete gidip kendimi kontrol etmekten yorgunum. bu arada nisan mı mayıs ayı mı annesi olurum bilemiyorum,anne olur muyum onu da bilemiyorum, hayırlısı.
canım merhaba, neden kaybetmiştin 12. haftada düşük riski azalıyor diye seviniyrdum ben de az kaldı 12ye diyeGünde 1 bardak bile içemiyorum her türlü denedm limon da sıktm daha beter bulandı midem kustum. İstanbul a gidince direk hastaneye gideriz heralde suyu o kadr sevmeme rağmen içemiyorm dudaklarm kurudu artk . Benm de oğluma her sabah babası kahvaltı hazırlıyor . Ben bunların aynısını çin’de ilk bebeğimde de çektim ama onu 12. Haftada kaybetmiştimherşeyi çekmeye razıyım yeterki ona bşe olmasın napaym.
İnsanlık hali belli mi olur konuşabilirler vallaAticam valla acimicam
Kiz belki arkamizdan konusuolrdir bugun bi hasta geldi bole bole diyeayy rezalet
Hadi yaaa bilmiodm.. saolsn cnm alicaz insllhh hayrlisiylaaa
Benim 6 ay önce ağır bi enfeksiyonum vardı ondan korktum canım.. Doktor ilgilendi 3 güne çıkacak sonuçlar bakalım inşallah.. Beta hcg ye de baktı 2561 olmuşBende var. Yemek yiyorum sonra midem kazınıyor sanki.
Ara öğünlerle geçiştiriyorum o durumda çok yeyince rahatsız ediyor çünkü.
Benim de karın ağrım çoktu doktor normal demişti.
Şimdi şimdi geçti.
Bazen yatarken çok ağrıdığı oluyor rahatsız ediyor.
Merhaba canım.canım merhaba, neden kaybetmiştin 12. haftada düşük riski azalıyor diye seviniyrdum ben de az kaldı 12ye diye
Merhaba , hayırlı olsun bebeğiniz . Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahherkese merhaba benimde inşallah 2020 nisanda bir çocuğum olacak saygılar..
her şeyin hayırlısı canım inşallah rabbim bebek bekleyen biz anne adaylarına sağlık sıhat verir güzelce kucağımıza alırız yavrularımızı...Merhaba canım.
Hamileliğimi çinde geçirdim. En son kan kusuyordum. Hastanelk olmuştum. 5 günde 25 serum 5 iğne vurdular bana. Herşey düzeldi sandım.
10. Hafta türkiye’ye dönmüştüm. Mide bulantılarm düzelmişti.
11. Hafta bi hataneye gittim bebek iyi demişti.
12. Hafta başka bi doktora başladm bebekte ödem olduğunu kalbinin durduğunu söyledi.
Çindeki serumlardan mı yoksa alacak nefesi olmadığından mı bilemiyorum. Sebep aramıyorum Rabbim böyle olmasını istedi diyorum. Sen içini ferah tut. Hamileliğin her anı riskli. Biz 12. Haftada bi sorun olacak yada olmıcak diyemeyiz. Benmle aynı olacaksınız diye bişey de yok sakın stres yapma
İnşallahh duamız bu yönde canım :)her şeyin hayırlısı canım inşallah rabbim bebek bekleyen biz anne adaylarına sağlık sıhat verir güzelce kucağımıza alırız yavrularımızı...
Merhaba bu bebeğiminde Nisan bebeği olması için totem yapıp konuyu açıyorum
Benim gibi hamilelik bekleyen herkese bu ay gerçek bir umut olsun göbüşler bebiş dolsun bir bedende 2 kalp olsun olsun da olsunhaydi bismillah
ve mucize sekilde hamileyim
@
ÜYE ADI YAŞ SAT TARİHİ T . D. TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK @Lepistesb 29 31 Temmuz 30 Nisan 2 @fatma KTL 25 23 Temmuz 28 Nisan 1 Ebrulipapatya 34 16 Temmuz 21 Nisan 2 @agacsizkoalaa 26 6 Temmuz 20 Nisan 1 @Svled 23 13 Haziran 1 Nisan 1 @Sevgi22884550 27 16 Temmuz 22 Nisan 1 @hayalinizle 32 18 Temmuz 28 Nisan 1 @Babybirds 40 1 Temmuz 6 Nisan 2 @cecenn 29 22 Temmuz 27 Nisan 1 @Harrypottersever 26 4 Temmuz 6 Nisan 1 @dilzar 34 6 Temmuz 11 Nisan 3 @zezella 23 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Kemirsizdemir 36 25 Temmuz 29 Nisan 1 @Nurmur87 32 11 Haziran 4 Nisan 2 @ogretmen61 26 2 Temmuz 9 Nisan 1 @Alya86 33 27 Haziran 2 Nisan 1 @hediye murat 23 21 Temmuz 26 Nisan 1 @Sootica90 28 6 Temmuz 11 Nisan 1 @Tbfth 30 6 Temmuz 10 Nisan 2 @rengarenkk 30 27 Haziran(4temmuz) 9 Nisan 1 @sengelen 27 13 Temmuz 18 Nisan 3 @naslimuu 29 27 Haziran 3 Nisan 1 @neverland85 34 6 Temmuz 20 Nisan 2 @Caghla_29 29 19 Temmuz 29 Nisan 1 @lacivert-dnz 36 23 Temmuz 28 Nisan 2 @meyyke 30 23 Temmuz 28 Nisan 1 @Baharumut18 38 8 Temmuz 13 Nisan 2 @asysss 34 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ozgekrd 37 25 Temmuz 30 Nisan 2 (ikiz) @Fulyaa82 37 9 Temmuz 22 Nisan 1 @ofpufya 32 9 Temmuz 14 Nisan 2 @yuksekokceler_2016 39 13 Temmuz 23 Nisan 1 @seras 38 4 Temmuz 9 Nisan 2 @Bercestte 26 1 Temmuz 6 Nisan 1 @Polat006 23 19 Haziran 13 Nisan 2 @nesraz 31 16 Temmuz 21 Nisan 3 @Anchoress 30 25 Haziran 1 Nisan 2 @SuRMeLi 32 28 Haziran 3 Nisan 3 @Kahkahaseremonisi 38 4 Temmuz 9 Nisan 1 @Demirrrrr 35 24 Haziran 30 Mart 1 @sinope_ 33 10 Temmuz 15 Nisan 2 @KARA mizah 24 2 Temmuz 8 Nisan 1 @Yepyep 28 30 Haziran 5 Nisan 1 (ikiz) @Nisann19 26 30 Haziran 5 Nisan 1 @ayse4401 32 17 Temmuz 3 @Vaveyylla 25 5 Temmuz 10 Nisan 1 @sakizlimuhallebi 24 24 Temmuz 29 Nisan 2 @Mcdmlkmry 30 6 Temmuz 15 Nisan 3 @yoladevam 36 9 Temmuz 14 Nisan 3 @Canparcamm 27 29 Haziran 10 Nisan 1(ikiz) @Bdc 32 26 Temmuz 5 Nisan 2 xiexie 26 22 Temmuz 28 Nisan 3 @Elmothemonster 35 4 Temmuz 10 Nisan 2 @Umudumnefesimm 22 25 Temmuz 30 Nisan @Yaseminys 31 26 Haziran 3 Nisan 2 @ebru_can_ebru 27 18 Temmuz 23 Nisan 1 @ceremoon 35 13 Temmuz 18 Nisan 3 @ladyessen 24 Temmuz 29 Nisan 3
Merhabalar, benide ekler misiniz
Sat 25 Temmuz, yasim 34, Fethiye de yaşiyorum, ilk çocuğum, T.d. tarihi 30 Nisan 2020
teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba , hayırlı olsun bebeğiniz . Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah