2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok ya insan da enerji bırakmıyor iş yaptırmıyor
Ben iş yapmayı bıraktım ama 2,5 yaşında oğlum var ona bakmakta bile zorlanıyorum . Bi ilgileniyorm bi kusuyorum , asla su içemiyorum bi damla içsem direk kusuyorum . Eşim bugün istanbul a anneme götürcek beni . Kendisi işte oluyor aklı kalıyor. Şmdi o yolu nasl çekeceğimi düşnüyorum.
mide ekşimesi.... erken değil mi ya? halsizlik bulantı tansiyon 8 e 5.. alistim artik..ama mide ekşimesi beni mahvediyor ya..ağzım limon sepeti gibi...
Ah ne erkeni canm hepsi normal . Keşke bende de sadece ekşime olsaydı . Bu kusma beni mahvetti hiç bşe yiyip içemiyorum. Leblebi kusmaya engel olur dediler birsürü yedm hiç de engel olamadı. Hazır kusmuyorken bolca su için

şu içmek çok önemli.2.5 yaşında oğlum var ve ben ona kaç sabahtır yumurta pişiremiyorum.. canım çok çıkılıyor.cunku o kokuya tahammül edemiyorum...bazen eşimden bazen babaannesinden rica ediyorum.1.gebeligimde kusmaktan helak oldum 16.haftaya kadar şu bile içemedim.meger böbreklerin mahvolmuş haberim yok..dikkat etmeli suya..

Günde 1 bardak bile içemiyorum her türlü denedm limon da sıktm daha beter bulandı midem kustum. İstanbul a gidince direk hastaneye gideriz heralde suyu o kadr sevmeme rağmen içemiyorm dudaklarm kurudu artk . Benm de oğluma her sabah babası kahvaltı hazırlıyor . Ben bunların aynısını çin’de ilk bebeğimde de çektim ama onu 12. Haftada kaybetmiştim herşeyi çekmeye razıyım yeterki ona bşe olmasın napaym.

Vala ayni durum bndede var basladi mide bulntisi onun yaninda mide agrimda var . Surekli ne yapsam gecirmiyor ne yicemizide sasirdik . Ilac kullanmak istemiom cok yeni cnki .calismasam tamam ama zor oluyir gercekteb

öyle ama böbreklerin zarar görürse karnında ki sıkıntı hissedebilir.sen yine de şu içmeye çalış.icemiyorsan da serum taktir arada vücut susuz kalmasın.2.5 litre icemeyebilirsin ilk etapta.bikac bardakla başla bi yudum iç 5 dk bekle bi yudum iç 5 dk bekle.serum gibi yavaş yavaş.

Vala ayni durum bndede var basladi mide bulntisi onun yaninda mide agrimda var . Surekli ne yapsam gecirmiyor ne yicemizide sasirdik . Ilac kullanmak istemiom cok yeni cnki .calismasam tamam ama zor oluyir gercekteb
Allah yardımcınız olsun bu halde nasıl çalışıyorsunuz . Ben çocuğum için bile elimi zor kaldırıyorum. Ama geçecek inşallah bu günlerimiz de hayırlısıyla .

Çok haklısın bir de öyle deneyeym 5dk da bir yudum yudum içeyim

kesik kesik gelen adet ağrısı gibi karın ağrısına ve sürekli ıslakmış gibi hisse kapılmaya çare bulabildiniz mi? tuvalete gidip kendimi kontrol etmekten yorgunum. bu arada nisan mı mayıs ayı mı annesi olurum bilemiyorum,anne olur muyum onu da bilemiyorum, hayırlısı.

Suanda cok yeni belki ilerleyen zamanlarda daha kotu de olabilirim olamaya da bilriim rabbim yardim eder insallah.
İnşallah kötü olmazsın canım

Olursun olursun içini ferah tut. Hamilelik çok farklı birşey herşeyi yaşıyor insan . Sürekli kontrol edip strese sokma kendni

canım merhaba, neden kaybetmiştin 12. haftada düşük riski azalıyor diye seviniyrdum ben de az kaldı 12ye diye

Benim 6 ay önce ağır bi enfeksiyonum vardı ondan korktum canım.. Doktor ilgilendi 3 güne çıkacak sonuçlar bakalım inşallah.. Beta hcg ye de baktı 2561 olmuş

canım merhaba, neden kaybetmiştin 12. haftada düşük riski azalıyor diye seviniyrdum ben de az kaldı 12ye diye
Merhaba canım.
Hamileliğimi çinde geçirdim. En son kan kusuyordum. Hastanelk olmuştum. 5 günde 25 serum 5 iğne vurdular bana. Herşey düzeldi sandım.
10. Hafta türkiye’ye dönmüştüm. Mide bulantılarm düzelmişti.
11. Hafta bi hataneye gittim bebek iyi demişti.
12. Hafta başka bi doktora başladm bebekte ödem olduğunu kalbinin durduğunu söyledi.
Çindeki serumlardan mı yoksa alacak nefesi olmadığından mı bilemiyorum. Sebep aramıyorum Rabbim böyle olmasını istedi diyorum. Sen içini ferah tut. Hamileliğin her anı riskli. Biz 12. Haftada bi sorun olacak yada olmıcak diyemeyiz. Benmle aynı olacaksınız diye bişey de yok sakın stres yapma

her şeyin hayırlısı canım inşallah rabbim bebek bekleyen biz anne adaylarına sağlık sıhat verir güzelce kucağımıza alırız yavrularımızı...

Merhabalar, benide ekler misiniz
Sat 25 Temmuz, yasim 34, Fethiye de yaşiyorum, ilk çocuğum, T.d. tarihi 30 Nisan 2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…