- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Merhaba canım.
Hamileliğimi çinde geçirdim. En son kan kusuyordum. Hastanelk olmuştum. 5 günde 25 serum 5 iğne vurdular bana. Herşey düzeldi sandım.
10. Hafta türkiye’ye dönmüştüm. Mide bulantılarm düzelmişti.
11. Hafta bi hataneye gittim bebek iyi demişti.
12. Hafta başka bi doktora başladm bebekte ödem olduğunu kalbinin durduğunu söyledi.
Çindeki serumlardan mı yoksa alacak nefesi olmadığından mı bilemiyorum. Sebep aramıyorum Rabbim böyle olmasını istedi diyorum. Sen içini ferah tut. Hamileliğin her anı riskli. Biz 12. Haftada bi sorun olacak yada olmıcak diyemeyiz. Benmle aynı olacaksınız diye bişey de yok sakın stres yapma
aslında çok kusma protestonun yeterli yükseklikte olduğunu bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diye biliyorum.tabi işin uzmanları daha iyi bilir.belki cin de ki tedaviden belki o uzun yolculuktan olmuş olabilir.ama nasibi yokmuş bu dünyada yavrunun.cennette bekleyecek seni artik.benim de bir dusugum var.ama bu başka bi gebelik.bu bambaska bir heyecan deyip kendimizi strese sokmadan guzel gecirelim insAllah.mümkünse dinlenerek evde ve stresten uzak geçir.Allah yardımcın olsun.yani bu da öyle olacak diye kaygılanma.onda olumsuz bir durum yaşanmış.bu bambaşka bi bebek.