Yan yana odalarda doğumu bekleriz inşallahUmarim insallah
Aynı gün satımız ve bende folbiol kullanıyorum. Geçen ay başladım günde 2 içtim hatta hamile kaldım hemen sonra bire düştüm. İshal veya sinirlilik Durumu farkedilir birşey yok. Evet mikrogramdan fazla fakat depolanmıyor vücutta zaten canım günlük karşılanması gerekiyor o yüzden hiç dert etmemerhaba kizlar beni de kaydedin. yaşım 31 sat 18 temmuz beklenilen doğum tarıhi 23 nisan 2020 6+ 4 teyiz. canımı sıkan bir durum var.doktorum bana folbiol verdi.ben bunu 8 gün kullandım.ama bende aşırı sinir ve ishal yaptı.herhalde hormonlardan böyle diye düşünürken yine de doktoruma gidip ilacımı değiştirmek istediğimi söyledim.sadece ishal yaptığını söyledim. siniri söylemeye gerek duymadım çünkü hiç ihtimal vermedim ilaçtan olabileceğine. bu benim 2. gebeliğim.doktor da bana nasıl istersen o ilacı kullan piyasa folik asit dolu dedi.bende oĞlum da kullandığım folidoce kullanmaya başladım.bugun folbiol u bi okuyayım derken mg dikkatimi çekti folidoce ye göre 20 kat fazlaydı nerdeyse folidoce 400 mcg folbiol ise 5 mg di.ve folbiolun recetesinde aşırı sinir halinde acile gidin yazıyordu.ben bunu ilacı kestikten sonra gordum.ilaci keseli 3 gün oldu sakinlestim ishalim de soyle boyle yani.acaba bana bu kadar sinirerimi yıpratan ilaç minicik bebeğim zarar vermiş mıdır? folbiol kullanan var mı? böyle bi etki fark eden var mı? yarın başka bi doktordan randevu aldım coook huzursuzum.
Vajinadan bakıldıysa tam tersi oluyor solda kız sağda erkekRamziye göre erkek deniyor bu keseye bakalım doğru çıkacak mimaşallah kuzuya
Bende aynıyım hep midem kazınıyor biraz yiyince şişiyorMidesinde sürekli açlık hissi olan var mı kızlar ben hiç doymuyorum herşeyi yiyemiyorumda
Aynen Ah bu erkekler bazen cok odun olabiliyorlar ve halde incelikten anlayamiyorlarYaaaa şimdi vende üzüldüm bence biraz zaman geçsin konuşmayı dene ah bu erkekler bizim kadar inçe olamıyorlar maalesef
Aynen bende öyle biliyorum vajinal ultrasonda solda ise kız sağda ise erkek tahmininde bulunuyorlar.karindan bakılan ultrasonda ayna gibi düşünün.bebek sagdaysa resimde solda oluyor .bebek soldaysa resimde sağda oluyorVajinadan bakıldıysa tam tersi oluyor solda kız sağda erkek
Aynı gün satımız ve bende folbiol kullanıyorum. Geçen ay başladım günde 2 içtim hatta hamile kaldım hemen sonra bire düştüm. İshal veya sinirlilik Durumu farkedilir birşey yok. Evet mikrogramdan fazla fakat depolanmıyor vücutta zaten canım günlük karşılanması gerekiyor o yüzden hiç dert etme
Sadece sabah değil gün içerisinde de yesem de çıkarıyorum . Hem alttan hem üstten . Çok berbat bişeySabah bulantılarız var mı kızlar ben yemek yiyene kadar çıkarıyorum çok kötüüü
Merhaba , hayırlı olsun bebeğiniz . Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahMerhaba yeni annelerkan testinde değerim 5800 gibi bir değer çıktı. Sanırım boş gebelik değil bu kez şimdi keseyi ve kalp atışlarını duymak için Dr arayışına girdim. Kayseri den var mı arkadaş aramızda
Vajinadan bakıldıysa tam tersi oluyor solda kız sağda erkek
Gunaydinnn hanımlarMerhaba yeni annelerkan testinde değerim 5800 gibi bir değer çıktı. Sanırım boş gebelik değil bu kez şimdi keseyi ve kalp atışlarını duymak için Dr arayışına girdim. Kayseri den var mı arkadaş aramızda
Yaş 30 tdt 6 Nisan 2020Canım yaş kaç tahmini doğum tarihi
BenMerhaba yeni annelerkan testinde değerim 5800 gibi bir değer çıktı. Sanırım boş gebelik değil bu kez şimdi keseyi ve kalp atışlarını duymak için Dr arayışına girdim. Kayseri den var mı arkadaş aramızda
Midesinde sürekli açlık hissi olan var mı kızlar ben hiç doymuyorum herşeyi yiyemiyorumda
Günaydın kızlar, sürekli karnım ağrıyor günlerdir, enfeksiyon vardı zaten ama 2dir ilaç kullanıyorum geçmedi. Bugün enfeksiyon doktoruna gitmeye karar verdim. Geceleri hele daha çok ağrıyor.
Vajinadan bakıldıysa tam tersi oluyor solda kız sağda erkek
ramzi plasentanın konumuyla alakalıymış biraz araştırdım netten bebeğin ne tarafta olduğu değil. Bilgisi olan var mı?Ben de paylaşayım benim küçük melegimi 6+4 olarak görmüştü doktor vajinadan bakmıştı karından görülmemişti
Gözünuz aydin insallah saglikla kucaginiza alirsinizMerhaba yeni annelerkan testinde değerim 5800 gibi bir değer çıktı. Sanırım boş gebelik değil bu kez şimdi keseyi ve kalp atışlarını duymak için Dr arayışına girdim. Kayseri den var mı arkadaş aramızda
Çok ya insan da enerji bırakmıyor iş yaptırmıyorSadece sabah değil gün içerisinde de yesem de çıkarıyorum . Hem alttan hem üstten . Çok berbat bişey