2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı gün satımız ve bende folbiol kullanıyorum. Geçen ay başladım günde 2 içtim hatta hamile kaldım hemen sonra bire düştüm. İshal veya sinirlilik Durumu farkedilir birşey yok. Evet mikrogramdan fazla fakat depolanmıyor vücutta zaten canım günlük karşılanması gerekiyor o yüzden hiç dert etme

anladım ki dert etsemde çaresi yok..Allah a sığınıyorum...melegimı korusun... teşekkür ederim desteğiniz için

Merhaba , hayırlı olsun bebeğiniz . Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Vajinadan bakıldıysa tam tersi oluyor solda kız sağda erkek
Gunaydinnn hanımlar
Merhaba hayırlı olsun canım hoş geldin ❤

Günaydın kızlar, sürekli karnım ağrıyor günlerdir, enfeksiyon vardı zaten ama 2dir ilaç kullanıyorum geçmedi. Bugün enfeksiyon doktoruna gitmeye karar verdim. Geceleri hele daha çok ağrıyor.

Midesinde sürekli açlık hissi olan var mı kızlar ben hiç doymuyorum herşeyi yiyemiyorumda

Bende var. Yemek yiyorum sonra midem kazınıyor sanki.
Ara öğünlerle geçiştiriyorum o durumda çok yeyince rahatsız ediyor çünkü.

Günaydın kızlar, sürekli karnım ağrıyor günlerdir, enfeksiyon vardı zaten ama 2dir ilaç kullanıyorum geçmedi. Bugün enfeksiyon doktoruna gitmeye karar verdim. Geceleri hele daha çok ağrıyor.

Benim de karın ağrım çoktu doktor normal demişti.
Şimdi şimdi geçti.
Bazen yatarken çok ağrıdığı oluyor rahatsız ediyor.

Vajinadan bakıldıysa tam tersi oluyor solda kız sağda erkek
Ben de paylaşayım benim küçük melegimi 6+4 olarak görmüştü doktor vajinadan bakmıştı karından görülmemişti
ramzi plasentanın konumuyla alakalıymış biraz araştırdım netten bebeğin ne tarafta olduğu değil. Bilgisi olan var mı?

mide ekşimesi.... erken değil mi ya? halsizlik bulantı tansiyon 8 e 5.. alistim artik..ama mide ekşimesi beni mahvediyor ya..ağzım limon sepeti gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…