2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben 4. haftamdan beri folbiol kullanıyorum ben de bir yan etki göstermedi ama her ilacın herkeste gösterdiği yan etki farklı olabiliyor. En masum ağrı kesicilerin, aspirinlerin bile bir dünya yan etkisi var. Fakat endişe duyacağınız bir durum yok ilacın prospektüsünde gebelik kullanılmaktadır ve bebeğe zarar vermez ibaresi de var. Vücutta fazla olan vitaminler nasıl atılıyorsa aynı şekilde folik asitte eğer fazlaysa atılıyor. Yan etki gösterdiğini doktorunuza söyleyerek marka değişimi yapabilirsiniz. Endişe etmeyin Allah'ın izni ile hiçbir şey olmaz gayet güvenli bir yerdeler.

Kızlar dün gece kanamam oldu, hemen hastaneye gittik. Doktor kanamanın durması için bir ilaç verdi eve geldim baktım kanamam yok lekelenme var. Bir arkadaşıma söyledim bebek rahime yerleşiyor o yüzden lekelenme olur dedi. Bugün de çok az leke vardı sadece ilacı kullanayım mı bilmiyorum?

Ben şu anda çok kötü hissediyorum. Bu haberlerdeki ki yeni gördüm, küçük çocuk beni darmadağın etti. Allah nerede böyle niyette insanlar varsa şu anda taş kesilsinler inşallah. Akıl hastası veya madde kullanıcıları belli ki. Çocuk verilir mi ellerine. İçim çok acıyor.

Benim bugün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunca baya da büyümüş minnoş 2.5 cm olmuş bile. Kolu bacağı da çıkmış. Doktor her şey yolunda dedi ama Progestan iğneye her ihtimale karşı devam edecekmişim. İki hafta sonra bir sonraki randevum fakat benden herhangi bir tahlil istemedi. Sadece sağlık ocağına kayıt için gittiğimde yaptıkları tahlillere baktı her şey yolunda dedi. Tahlil yaptıran arkadaşlar kendiniz mi yaptırdınız yoksa doktor mu istedi? Sanırım benim doktor 12. haftayı bekliyor detaylı kontrolleri on ikinci haftada yaparız dedi.

Canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Tahlil için bu ilk bakılan şeyleri mi diyorsun? Yani idrar testi,bulaşıcı hastalıklar falan?

Canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. Tahlil için bu ilk bakılan şeyleri mi diyorsun? Yani idrar testi,bulaşıcı hastalıklar falan?

Bulaşıcı hastalıklara bakıldı sağlık ocağında ama idrar tahlili istemediler mesela. Toxoplasma gibi başka tahlillerden de bahsedenler olmuş benim tahlillerim içinde onlar yok. Acaba henüz erken olduğu için mi yapmadı diye düşündüm yoksa kendim mi gidip yaptırmam gerekiyor?

Aa biz de aynısını düşünüyorduk, zıbın değil ama patik

Canım ben daha 4 haftalıkken ilk gittiğim gün istedi doktorum bu testleri benden

Fikrinizi çok beğendim çok güzel bir anı olmuş. Hemen düşündüm ben de yapsam diye ama ailem başka şehirde yaşıyor. Bu konuda zaten hep bi burukluk hissediyorum ve üzülüyorum. Şimdi böyle bir şeyi de yapamam diye yine üzüldüm

Sizinle dönemimiz aynı. toxoplazma, troid, TSH, HIV 1, HIV 2 , hepatit C, Rubeole, glycemie, protein, glyco ve idrar. Ayrıca demir ve vitamin testleri gerekli. Bu haftalarda yapılsa iyi olur. Elinizde dosyanızda çıktıları olsun. Doktorunuz sorun görmediği için es geçmiş olabilir ama nazik bir şekilde merak ettiğinizi söylerseniz testleri size yazar. Herşey yolunda çok şükür ama bir bakılsın

Bir kısmı var ama bir kısmı eksik bir sonraki kontrolde bunları soracağım. Ben tedavi ile hamile kaldım tedaviye başlamadan önce benden bir sürü tahlil istemişti ve ben de devlet hastanesinde yedi-sekiz tüp kan vererek her şeye baktırmıştım. Acaba ondan mı gerek görmedi diye düşündüm. Eski tahlillerime de bir bakayım o zaman ona göre bir sonraki kontrolümde danışayım. Teşekkür ederim.

Buarada kizlar 9 mm degilmis 7.09 mm mis 13 gunde anca 1 mm buyumus bilmiyorum kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…