2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Usg dışında maalesef keşke anlayabilsek bende endişeliyim ama çok sıkmamak lazım biraz kaderci oldum bu konuda

Bende bir şeyler yiyorum bastırmak için iyice kilo alırım artık

kızlar şimdi doktordan dönüyorum. 2 eczacı ve 1 doktora danıştım.folbiol 'ün yüksek dozda bi folik asit olduğunda hepsi hem fikir.ama korkma dediler.normalde riskli bebeklerde veriliyormuş.eczaci hanım bende gebeliklerinde folbiol kullandım dedi..cocuklarim da sağlıklı dedi.Allah a emanet yavrularımız..

Ilginc benim doktorum da daha kese ve kalp atışıni görmeden baslatti progestana tutunmasina yardımcı olur diye biliyorum ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklı tabi

Sevin canım sevin. Bir sonraki kontrolün ne zaman?

21 Eylül de gideceğim canım. Doğum günümden bir gün sonra :)

Kızlar ailelerinize söylediniz mi gebeliğinizi? Ben kalp atışları duyulana kadar bekleyeceğim, sanırım 8 haftalıkken duyuluyor. Bana kalsa aslında 3 ay beklerim de eşim hevesli..

Biz söyledik herkese.
Aslında biraz beklemek daha iyi sonradan pişman oldum ama iş işten geçti
Annem şimdiden bir sürü şey almış bebeğe daha cinsiyet bile belli değilken.
Bizden daha hevesliler :)

Ya ben kullanmıcam demedim ki olayı nerelere getirdiniz. Bence kapatalım konuyu
Pardon aydinlatmak icin soyledim neyse siz bilirsiniz kimseye akil vermek harcimiz degil herkes kendince dusuncesini paylasiyor bu platforma bu yuzden uye olmadikmi size iyi gunler.

Kızlar ailelerinize söylediniz mi gebeliğinizi? Ben kalp atışları duyulana kadar bekleyeceğim, sanırım 8 haftalıkken duyuluyor. Bana kalsa aslında 3 ay beklerim de eşim hevesli..
Ben 2'li zıbın takımlarından aldım. Birini eşimin tarafına birini kendi aileme paketledim. Size hediye aldık diye verdik ve videoya çektik tepkilerini. Çok duygusal,çok güzeldi. Anneciğimin 5.torunu olacak ama sanki ilk torunmuş gibi oturup ağladı.

Ama 3 aya kadar bırakılması önerilmiyor. Bebeknıcu ciddi sıkıntılar yaratıyormuş. Dr banu çiftçinin bunla ilgili videosu var izlemenizi tavsiye ederim
Canım benim,Banu Çiftçi'yi ilk gebeliğimde de takip ederdim.Çok teşekkürler önerilerin için. Her öneri benim için çok değerli. Benim eşim de kadın doğumcu bu arada Her ne kadar şu an mesleğini yapmasa da asıl mesleği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…