2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
teşekkür ederim.ben de yarın doktor gidip öğrenirim inşallah bisey yoktur.size bilgi vereceğim.bazi sitelerde bu ilacı bolerek için demişler hamislere doktorlar.bn günde 1 aldım.
Prespektüsünde kullanım şeklinde ne diyor günde 1 yazıyorsa ve gebelik katagorisi c x ise kullanılmaz. Zaten kötü bir durum olacak olsa orda gebelerde kullanılmaz der. Bi güzelce okuyun prospektüsü

Kızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günü 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi
Kese oluşmuştur belki. karından mi vajinalmi ultrason bakıldı karından bakildiysa belki görülmemiş olabilir küçük olduğu için.vajinal bakildiysa gorunebilir

Kese oluşmuştur belki. karından mi vajinalmi ultrason bakıldı karından bakildiysa belki görülmemiş olabilir küçük olduğu için.vajinal bakildiysa gorunebilir
Karından baktı yarın tekrar gelirisn dedi testi yaptırıp insallah görünür de dış gebelik olmaz

Karından baktı yarın tekrar gelirisn dedi testi yaptırıp insallah görünür de dış gebelik olmaz
İnşaallah değildir.ben de bugün dr a gittim karından ultrasonda bebeği net göremedik.vajinal ultrasonda daha net gördük ve kalp atışı dinledik.gecen hafta pazartesi gittiğimde ise sadece küçük bir kese olusmustu

Benim 3600 iken karından göremedi vajinal bakmam lazım dedi. Baktı evet burdaymış kese dedi. Ultrason aleti önemli. İnternete bakarsan heryerde 3.000 sonrası karındn gözükür diyor. İçini ferah tut iki güne görürsün inşallah

Arkadaşlar folik asit konusuna niye bu kadar takıldınız ki? Bu bebeğin omurilik gelişimi içn gerekli bir şey.. Hani öyle pahalı bir ilaç da değil ki rant olsun.. Doktorunuza güvenin bence ve için.. Benim kuzenimde folbiol bulnatısını arttırmıştı doktor yarım içmesini önermişti.. Yani folik asit gerekli.. Almanız lazım..

Arkadaşlar folik asit konusuna niye bu kadar takıldınız ki? Bu bebeğin omurilik gelişimi içn gerekli bir şey.. Hani öyle pahalı bir ilaç da değil ki rant olsun.. Doktorunuza güvenin bence ve için.. Benim kuzenimde folbiol bulnatısını arttırmıştı doktor yarım içmesini önermişti.. Yani folik asit gerekli.. Almanız lazım..
Takıldıkları folik asit değil. Bi marka var 5 gr bi marka var 400 miligram. 5 mg asabiyet yapıyormuş. Biri diğerinin 8 katı. Vücuda çok alınmasının zararı olup olmayacağını konuşuyorlar. Benim dr um 400 miligram olanı verdi bana. Bunun 5 katını kullanmak mı benimki mi. Bende de soru işareti oluştu 🧐

Takıldıkları folik asit değil. Bi marka var 5 gr bi marka var 400 miligram. 5 mg asabiyet yapıyormuş. Biri diğerinin 8 katı. Vücuda çok alınmasının zararı olup olmayacağını konuşuyorlar. Benim dr um 400 miligram olanı verdi bana. Bunun 5 katını kullanmak mı benimki mi. Bende de soru işareti oluştu 🧐
5 katı değil sekiz katı benimkinin 🙄

Sizlerle çok değerli paylaşımlarımız oldu. Her birinize teşekkür ederim. Ben Nisan 2020 annesi olamıyorum. Bebeğimin kalp atışı durmuş. Gelişmemiş. Kürtaj olacağım. Sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı yürekten dilerim. Sevgiler.
Çok üzüldüm canim ya 😢 Hayirlisı Rabbimden inşAllah. Sevgiyle kal. Çok yakında seni yeniden aramızda görmek umuduyla... Rabbime emanetsiniz.

Kızlar akşam üzeri kanamam oldu :cry: hemen doktora gittik az önce geldim, her kanama düşük tehlikesidir dedi, ultrason ile baktı bebeğin kalp atışı var, durumu iyi dedi. Progestan diye bir ilaç yazdı. Allah'ım affetsin söylediklerimden dolayı mı oldu bilmiyorum :cry:. Dua edin bana

Vajinal duş nedemek? İlk defa duyuyorum. Bir de neden doktorum şimdiye kadar yok dedi
Vajinaya ilaçlı su vermek demek
Tabi vajinanın içine birkaç santim parmak kalınlığında şişenin ucunu sokuyorsun şişenin içindeki suyu sıktıkça su içeri girip dışarı çıkıyor orayı yıkıyor

Ha pardon ben orayı kaçırmışım özür dilerim... Allah allah neden o kadar fark var ki? Ben folbiolu kullandım hiçbişe yaşamadım.. Şimdi de folic us diye bir ilaç kullanıyorum.. Bir sıkıntı yok çok şükür... Ama miligramı yazmıyor😄

X