2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok fazla değiştirmeden bulursun inşallah canım çok doktor çok kafa karışıklığı
Ilk cocugumdaki doktoruma gidecem canim
Benim dr tüm tahlilleri istedi. Benimde ferritin düşük çıktı dr ilaç vermedi bende kızdım vermedi diye başka doktora gittim oda dediki 12. Haftada başlıyoruz erken başlayınca anne vucudunu sarsıyor o yüzden vermemiştir doktorunuz. Bende vermem şimdi dedi 😇 aslında doktorlarımız iyi ama açıklama yapmadıkları için kötü düşünen bizleriz galiba 😅
Ferritin 4 cikti onun icin ilac verdi ama d vitamini ve b12 bakmadi

Medistate sultan kavruk olabilir ben ona gidiyorum tamamlayici saglik sigortam var. Deneyebilirsnz. 😊
bu tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgi verir misiniz ücreti ne kadar neleri kapsıyor.. doğumdan sonra tüö özellerde bebek kontrollerinde kullanabiliyor muyuz? doğumdan ne kadar önce başlatmak gerekiyor.. kaç muayene hakkımız var? genelde tüm iyi hastaneler,, kapsıyor mu? uzun oldu kusura bakmayın :)

Çok teşekkür ederim, hem moral oldu hem de bilgilendirme çok faydalı oldu saolun.
İnşallah max 10 -12 ile bitirebilirim. Ama kilo almaya çok müsait bir bünyem var umarım sınırları zorlamam : (((
Bende bugun doktordaydim bende hizli birkac kilo aldim gerci doktorum bie kiloya bakti bir bana tekrar tartilmami soyledi sasirdi goruntude oyle kilolu durmuyorum bende danistim doktora istersen kontrolli kilo alimi icin diyetisyene gidebilirsin dedi dogumu 10 kiloda tamamlariz dedi sanirim diyetisyene gidicem doktor bazi bunyeler kilo almaya musayit diyor ve cok gazim şiskinligim var doktorda ultrasonda farketti asiri gazin var dedi napicam bilemedim😕

bazı hastaneler sistemden bildiriyor hemen arıyorlar. bazı hastaneler hcg yi sistemden bildirmediği için siz bildiriyorsunuz. benimkinde ben bildirdim hemen gebe kaydı açtılar.. ararız sizi deidler ama herkesin çalışması böyle mi bilmiyorum..
Anladim Tesekkur ederim 😊

bazı hastaneler sistemden bildiriyor hemen arıyorlar. bazı hastaneler hcg yi sistemden bildirmediği için siz bildiriyorsunuz. benimkinde ben bildirdim hemen gebe kaydı açtılar.. ararız sizi deidler ama herkesin çalışması böyle mi bilmiyorum..
Bildirmesek nolur ki? Neden bildiriliyor?

Kizlar gebeligimizi saglik ocagina bildrmk gerekio mu mutlka

Kızlar çok sık idrarara çıkıyorum,benim gibi olanlar varmi? Geceleri kac defa kalkiyorum bu idrar yuzunden, hamile kalmadanda son dönemlerde sık idarara cikiuordum şimdi iki kati cogaldi napicam bilemedim tek benmi boyleyim benim gibi olanlar varmi?
Benim de durum aynı
Sabaha kadar neredeyse saatte bir tuvalete kalkıyorum : ((
Ama neyse ki buna da şükür diyorum, çok daha ağır geçirenler var

bu tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgi verir misiniz ücreti ne kadar neleri kapsıyor.. doğumdan sonra tüö özellerde bebek kontrollerinde kullanabiliyor muyuz? doğumdan ne kadar önce başlatmak gerekiyor.. kaç muayene hakkımız var? genelde tüm iyi hastaneler,, kapsıyor mu? uzun oldu kusura bakmayın :)
Öncelikle tamamlayıcı sigorta şirketim tarafından yapıldı, allianz sigorta. anlaşmalı hastaneler var , sitesinde yazıyor , oraya gittiğimde muayene + tetikler ( tahlil , emar vs ) yapıldığında sadece 15 lira ücret ödüyorum. Allianz ile bir görüşün isterseniz, yada siteden inceleyin. Ancak şöyle bir durum var yanlış bilmiyorsam, gebelik teminatları gebelikten önce yaptırdığınız sigorta için geçerli oluyor. gebelikten sonra yapmıyorlar galiba. Tabi en doğrusunu sigorta şirketi bilir :)

Öncelikle tamamlayıcı sigorta şirketim tarafından yapıldı, allianz sigorta. anlaşmalı hastaneler var , sitesinde yazıyor , oraya gittiğimde muayene + tetikler ( tahlil , emar vs ) yapıldığında sadece 15 lira ücret ödüyorum. Allianz ile bir görüşün isterseniz, yada siteden inceleyin. Ancak şöyle bir durum var yanlış bilmiyorsam, gebelik teminatları gebelikten önce yaptırdığınız sigorta için geçerli oluyor. gebelikten sonra yapmıyorlar galiba. Tabi en doğrusunu sigorta şirketi bilir :)
tamam çok tşkler

Hamile kaldıktan sonra özel saglık sigortası yapan bir şirket vardı. İnternete yazın çıkar. Tabi diğerlerinden farklı oluyor biraz ama düşünen varsa araştırabilir

Tamamlayıcı saglık sigortan hangi şirketten ne kadar veriliyor neleri kapsıyor bizde istiyoruz yaptırmak doğum önceside işe yarıyor mu bilmiyorum
Benim Allianz canım, gebelik teminatı için şu yazıyor. Benim anladığım kadarıyla gebelikten 12 ay önce sigorta yaptırmış olmanız.

4.2 Doğum Teminatı Bekleme Süresi Doğum teminatı bulunan poliçede gebelikle ilgili giderlerin karşılanabilmesi için, bu teminatın poliçeye dahil edilmesinden itibaren en az 12 ay sigortalılık süresinin tamamlanmış olması gerekmektedir. Doğum teminatı kapsamındaki tüm giderler bu teminatın bir önceki yıl da seçilmesi kaydıyla geçerli olup, teminata ilişkin giderler, seçildiği ilk yıl kapsam dışındadır. Yenileme döneminde; doğum teminatına ara verilmesi ve poliçeye doğum teminatının tekrar dahil edilmesi durumunda bekleme süresi yeniden başlar.

tamam çok tşkler

Rica ederim canım, birde şöyle bir yazı buldum allianzda.

4.2 Doğum Teminatı Bekleme Süresi Doğum teminatı bulunan poliçede gebelikle ilgili giderlerin karşılanabilmesi için, bu teminatın poliçeye dahil edilmesinden itibaren en az 12 ay sigortalılık süresinin tamamlanmış olması gerekmektedir. Doğum teminatı kapsamındaki tüm giderler bu teminatın bir önceki yıl da seçilmesi kaydıyla geçerli olup, teminata ilişkin giderler, seçildiği ilk yıl kapsam dışındadır. Yenileme döneminde; doğum teminatına ara verilmesi ve poliçeye doğum teminatının tekrar dahil edilmesi durumunda bekleme süresi yeniden başlar.

Benim Allianz canım, gebelik teminatı için şu yazıyor. Benim anladığım kadarıyla gebelikten 12 ay önce sigorta yaptırmış olmanız.

:olamaz:

X