Gerekiyormus, ben bugun aradim yarin sabah tahlil icin cagirdilarKizlar gebeligimizi saglik ocagina bildrmk gerekio mu mutlka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerekiyormus, ben bugun aradim yarin sabah tahlil icin cagirdilarKizlar gebeligimizi saglik ocagina bildrmk gerekio mu mutlka
Harika Allahım bize de nasip etsin inşallahKalp atisini duydum gayet saglikli kesede guzel 6+6 adete gore gec döllenme dedi sadece çok gazin var dedi okadar ilgin icin sagol
Protezin sakıncası yok dimi canım bu dönemde ya da emzirirkeneğer sakıncası yoksa kafa ile yarışmasında da bi şakınca yok benceYa ben de de protez var ama daha şimdiden fena şişti , ilerisini düşünemiyorum, tamam sarkmıyor gayet dik durmaya devam ediyor ama boyutu kafa ile yarışır hale gelmez inşallah : )))))))
Hahahah : ))))Protezin sakıncası yok dimi canım bu dönemde ya da emzirirkeneğer sakıncası yoksa kafa ile yarışmasında da bi şakınca yok bence
Bence iyi artmış canımKızlar cuma günü 507 olan değerim şimdi 1644 çıktı. Az değil mi? Doktorum da gitmiş gösteremeden sonucu
Bence gayet iyiKızlar cuma günü 507 olan değerim şimdi 1644 çıktı. Az değil mi? Doktorum da gitmiş gösteremeden sonucu
Bnm hedefim de 10 kilo almak 64 le hamile kalmıştım 63 olmuşum kendimi kontrol altında tutuyorum her iki hamileligimde de 74 kilo ile doğuma girdim bu üçüncüde de hedefim yine aynı inşallah çok almamBende bugun doktordaydim bende hizli birkac kilo aldim gerci doktorum bie kiloya bakti bir bana tekrar tartilmami soyledi sasirdi goruntude oyle kilolu durmuyorum bende danistim doktora istersen kontrolli kilo alimi icin diyetisyene gidebilirsin dedi dogumu 10 kiloda tamamlariz dedi sanirim diyetisyene gidicem doktor bazi bunyeler kilo almaya musayit diyor ve cok gazim şiskinligim var doktorda ultrasonda farketti asiri gazin var dedi napicam bilemedim
şimdi vajinal duş yapıyorum 2 kere olan bir şey ilkini cumartesi yaptım ikincisini çarşamba günü yapacağım sonra cinsellik serbest dedi doktorumKizlar bugun doktordaydin 6+6 yim şükür bebegimin kalp atisinida duyduk şukur ama hala cinsellik yasak ilk 3 ay onermiyoruz dedi sizdede durumlar aynimi?
Pazar 1000 olması lazımdı. Gayette iyi. Neye üzüldüm kiKızlar cuma günü 507 olan değerim şimdi 1644 çıktı. Az değil mi? Doktorum da gitmiş gösteremeden sonucu
Vajinal duş nedemek? İlk defa duyuyorum. Bir de neden doktorum şimdiye kadar yok dedişimdi vajinal duş yapıyorum 2 kere olan bir şey ilkini cumartesi yaptım ikincisini çarşamba günü yapacağım sonra cinsellik serbest dedi doktorum
Aynen sonucun iyi Cuma günü kese için gidebilirsin hattaKızlar cuma günü 507 olan değerim şimdi 1644 çıktı. Az değil mi? Doktorum da gitmiş gösteremeden sonucu
Aynen ya son yıllarda yapılanlar gayet iyi bence de inşallah sorun yaşamazsın sendeHahahah : ))))
Bir sakıncası yok canım neyse ki. 4 arkadaşım var protezli emziren , aksine daha iyi oluyor, sarkma vs de olmadığı için hep dolu dolu ve dik duruyor.
Boy kaç?Bnm hedefim de 10 kilo almak 64 le hamile kalmıştım 63 olmuşum kendimi kontrol altında tutuyorum her iki hamileligimde de 74 kilo ile doğuma girdim bu üçüncüde de hedefim yine aynı inşallah çok almam
Hamilelik sürecine aynen psikolojik olarak hamilelik belirtileri gösteriyorlar beyler, empati sıfır oluyor tabii hamilelik hisleri olmadığı için. Bunun bir de lohusa süreci var. Biz çıkıyoruz (şahsen benim lohusa hissim 7 ay sürdü) onlar devam. Hiçbir zaman anlayamayacaklari fakat sıkıntıya girdikleri dönemler. Çok iyi eşler vardır yardımcı. Benimki de aklınca çok yardımcı ama anlatmaya çalıştığım eksiklik nedeniyle iletişim bozuluyor. İnsanın kendisinden başka yardımcısı yok. Allah hepimize güç ,kuvvet ,sağlık ,şans, bolluk , bereket versinGeçen gün eşim bana kırılmış sebebini bile anlayamadım. Stresimiz ses tonumuza yansıyor ve kendi iç dünyamıza odaklanmaktan farkedemiyoruz. Bu dönemde gergin olabilecek iletişimlerden ve kalabalıktan uzak kalmayı daha çok kabuğumuza çekilmeyi önerebilirim. Eşlerimiz de hamileliğimize alışmakta zorlanıyor. Eskisi gibi temizlik yemek yapamıyor ve onlarla gezemiyoruz, cinsellik yaşayamıyoruz. Onları da anlamaya çalışmalıyız.
Cok geçmiş olsun inşallahGözünüz aydın darısı başıma olsun bende bugün yattım. Nasıldı kanamanız yoğun mu benim ki yoğun oldu üstüne kocaman parça geldi çok korktum.
Mesela ben bildirmedim. İlk gebe kaldığımda zaten böyle bir bildirme durumundan haberim yoktu. Özel hastaneye doktoruma gidiyordum sadece. Bir gün cep telefonundan "merhaba, gebeymissiniz, muayeneleriniz sağlık bakanlığı bilmem ne sisteminden direct bize düşüyor, ben sizin ebe hemsireniz, şu sağlık ocağından" diye aradılar. Sağlık ocağına gittim "Ben bebeğimi nasipse yurtdışında doguracagim, erkek olduğu için de (11. Haftada detaylı genetik testle %100 cinsiyeti biliyordum) türk makamlarına bildirmeyecegim. Baba yabancı "dedim. Anlayışla karşıladılar ama nasıl bir prosedür oldu orada benimle ilgili bilemiyorum. Oğlum iki başka ülkeden çift vatandaş ama Türk kimliği yok. (Askerlik nedeniyle istemedim) 18 yaşindan sonra kendisine açıklamayı yapıp buna kendisinin karar vermesini istiyorum. Türk vatandaşlığı hakkı var , istediği zaman geçebilir. Yani sistemden görünüyor gebelik bilgisi ve size ulaşıyorlar, eve bile geldikleri oluyormus.Bildirmesek nolur ki? Neden bildiriliyor?