2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun dinlen bol bol dua et nazlı bu çocuklar eskiden köyde doğuruyolarmış biz herseyden tedirginiz
Aynen öyle annemin 4 çocuğu var ne düşük tehlikesi ne kanama geçirmiş hepimiz normal doğmuşuz. 4 yıldır zaten sebepsiz kısırlık yüzünden uğraşıp duruyordum tüp bebekle elde ettim bu gebeliği nasıl kalbim ağzımda anlatamam.

Aynen öyle annemin 4 çocuğu var ne düşük tehlikesi ne kanama geçirmiş hepimiz normal doğmuşuz. 4 yıldır zaten sebepsiz kısırlık yüzünden uğraşıp duruyordum tüp bebekle elde ettim bu gebeliği nasıl kalbim ağzımda anlatamam.
Allah tamamina erdirir inşAllah. Kac haftaliksin?

idrar aldılar benden.. birde rubella toxoplazma cmv vs istedi doktorum ama onun sonucu en erken 4 gün içinde çıkıyor ve sağlık ocakları yapmıyor. devlet hastanesinde yaptırdım ben. senin yaptılar mı?

Testin tam içeriğini bilmiyorum yarın sonuç çıkınca göreceğim daha sonra özel hastanedeki doktoruma götüreceğim. Orda eksikleri yaptırmayı planlıyorum. Büyük ihtimalle bir çok eksik olacak 🤦🏻‍♀️

Maşallah , İçin rahat olsun . Allah ın izniyle herşey yolunda olacak,duyacaksınız . Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Evet kalp atisini duydum şükürler olsun 6+6 cikti ultrasonda adete gore gec döllenmeymis sadce doktor cok gazın var buyuzden bebegi zor gördu ama şukur kesede guzel bebekte iyi kalp atisinida duyduk rahatladim 🙏😊

Gece çok kötü bir rüya gördüm ve korktum . Bugün mide bulantım bilw y

Nakit 180tl kartla 210 tl muayne ücreti , doğum fiyatı da yaptırmak istediğin hastaneye göre değişiyor. Tamamlayıcı özel sigorta geçiyormu hiç bilmiyorum ama benm ilk bebeğimdeki ödemi bu doktor görebilmişti, ultrason aleti ve kendisi çok iyi bir doktor. Keşke daha uygun fiyat olsa :)
Kaç defa muayeneye gidiliyor acaba ortalama😁

Kızlar 10 gündür raporluydum, evde yatıyordum bugün işe başladım ama duramıyorum :cry: midem bulanıyor, sabah ağlaya ağlaya çıkardım yine. Ya burda da öyle olursam napıcam böyle bilmiyorum. Doktoruma gidip söylüycem bugün hastaneye yatırsın beni :cry:
Cok gecmis olsun,Allah yardimcin olsun hersey yoluna girecek umutlu ol lutfen biraz zaman lazim

Evet kalp atisini duydum şükürler olsun 6+6 cikti ultrasonda adete gore gec döllenmeymis sadce doktor cok gazın var buyuzden bebegi zor gördu ama şukur kesede guzel bebekte iyi kalp atisinida duyduk rahatladim 🙏😊
ben de sabahtan senin için bakiyorum ne haberle geldin diye 😊 şükür! Gözun aydin olsun.

Arkadaşlar bugün normalde doktor randevum vardı sabah kalktım esimle beraber gidecektik pijamami çıkarırken her yerin kan olduğunu gördüm nasıl panik oldum anlatamam tuvalete gittim aktif bir şekilde kanama vardı giyindim üstumu apar topar gittik doktor baktı ne bebekte ne kesede ne cevresinde ne rahimde kanama alanı yok bebeğim çok sağlıklı hatta 5 gün de ileriden gidiyor bize kolunu bacağını gösterdi kalbi atıyordu normal normal. Ama aklim fikrim ermedi igne verdi doktor vurdurdum ama zaten hali hazırda progesteron da kullanıyordum. Başına böyle bir şey gelen var mı bebegim sağlıklı ya önemli olan o ama hiç kanama alanı yokken nasıl böyle kanama oldu hiç ağır bi işte yapmadım😢
Cok gecmis olsun bebek ve senin adina sevindim.

Hiç korkma rabbim nasip ettikten sonra o sana nasıl sıkı tutunur gelmiş geçmiş olsun bu durumda kendine çok dikkat et dua edelim stres en kötü durum bebiş için

X