- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
merhaba kizlar beni de kaydedin. yaşım 31 sat 18 temmuz beklenilen doğum tarıhi 23 nisan 2020 6+ 4 teyiz. canımı sıkan bir durum var.doktorum bana folbiol verdi.ben bunu 8 gün kullandım.ama bende aşırı sinir ve ishal yaptı.herhalde hormonlardan böyle diye düşünürken yine de doktoruma gidip ilacımı değiştirmek istediğimi söyledim.sadece ishal yaptığını söyledim. siniri söylemeye gerek duymadım çünkü hiç ihtimal vermedim ilaçtan olabileceğine. bu benim 2. gebeliğim.doktor da bana nasıl istersen o ilacı kullan piyasa folik asit dolu dedi.bende oĞlum da kullandığım folidoce kullanmaya başladım.bugun folbiol u bi okuyayım derken mg dikkatimi çekti folidoce ye göre 20 kat fazlaydı nerdeyse folidoce 400 mcg folbiol ise 5 mg di.ve folbiolun recetesinde aşırı sinir halinde acile gidin yazıyordu.ben bunu ilacı kestikten sonra gordum.ilaci keseli 3 gün oldu sakinlestim ishalim de soyle boyle yani.acaba bana bu kadar sinirerimi yıpratan ilaç minicik bebeğim zarar vermiş mıdır? folbiol kullanan var mı? böyle bi etki fark eden var mı? yarın başka bi doktordan randevu aldım coook huzursuzum.