2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende bugün sağlık ocağına gittim 3 tüp kan aldılar. Yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuçlar. Benden idrar tahlili istemedi yaptıran var mı ilk sağlık ocağına gittiğinde? Bir sonraki randevuyu 1 Kasım’a verdi, geldiğinde aşıları da konuşuruz dedi. Aşılar hakkında bilgi sahibi olan var mı? Kaç tane hangi haftalarda yaptıracağız? Bu sonuçlar çıktığında hem normal kadın Doğum doktoruma hem de sağlık ocağındaki doktora gösterecekmişim. 12. Haftada 2 li test dedi. 19. Haftada ayrıntılı ultrason dedi bi de şeker yüklemesi yapılacakmış o haftalarda. Şeker yüklemesi bazı kişiler şakın yaptırmayın diyor. Kafam karışık o konuda da. Açıkçası ilk gebelik olunca her şey çok soru işareti oluyor. Bundan sonra ne gelecek bir sonraki adımımız ne mesela bilmiyorum.
Bir de benim mide bulantım çok oluyor. 2 kilo verdim hap kullanmama rağmen neredeyse yemek yiyemiyorum.
Slm beni sağlık ocağından hemşire aradı ertesi gün gittim tahlil verdim hem idrar hem kan

Ne kadar acaba ücreti? Benim tamamlayıcı özel sigortam var, onun geçtiği bir hastane olsa harika olur da karar veremiyorum işte.. Şu an çakmak erdemde kadriye hanıma gidiyorum. Yine de seçenekleri araştırıyorum.
Koşuyolu medipole giden var mı peki? Çok iyiymiş diye duydum.
Medistate sultan kavruk olabilir ben ona gidiyorum tamamlayici saglik sigortam var. Deneyebilirsnz. 😊

Hamileliğini üzüntü ve stresle geçiren var mı benim gibi? Eşimle boşanma noktasına geldim evi terk ettim vs şu an yanımda ama hala sorunları halledebilmiş değilim haftalardır çok stresliyim ve ağlıyorum bebeğime bir şey olur mu 😭
Geçen gün eşim bana kırılmış sebebini bile anlayamadım. Stresimiz ses tonumuza yansıyor ve kendi iç dünyamıza odaklanmaktan farkedemiyoruz. Bu dönemde gergin olabilecek iletişimlerden ve kalabalıktan uzak kalmayı daha çok kabuğumuza çekilmeyi önerebilirim. Eşlerimiz de hamileliğimize alışmakta zorlanıyor. Eskisi gibi temizlik yemek yapamıyor ve onlarla gezemiyoruz, cinsellik yaşayamıyoruz. Onları da anlamaya çalışmalıyız.

Kızlar selam :KK54: ben eve çıktım bugün çok şükür kanamam durdu bebekte ıyi. Ama düşük tehditi devam ediyor oturmam bile yasak tehlike geçene kadar. Bunada şükür :dua:
Gözünüz aydın darısı başıma olsun bende bugün yattım. Nasıldı kanamanız yoğun mu benim ki yoğun oldu üstüne kocaman parça geldi çok korktum.

Kızlar selam :KK54: ben eve çıktım bugün çok şükür kanamam durdu bebekte ıyi. Ama düşük tehditi devam ediyor oturmam bile yasak tehlike geçene kadar. Bunada şükür :dua:
Çok şükür seninde çok hareketli geçti hamileliğin neler önerdi doktorun ne kadar süre devam edicekmiş risk

Medistate sultan kavruk olabilir ben ona gidiyorum tamamlayici saglik sigortam var. Deneyebilirsnz. 😊
Tamamlayıcı saglık sigortan hangi şirketten ne kadar veriliyor neleri kapsıyor bizde istiyoruz yaptırmak doğum önceside işe yarıyor mu bilmiyorum

Allah bir yol gösterir emin ol, yeterki saglik olsun her sey yoluna giriyor zamanla
Inşallah öyle olur 2 kızımda da bakicidan yana çok şanslıydım bakalım bu üçüncünün şansı nasıl olacak bakıcılar dayanağım oluyor benim de annem ablam gibi oluyorlar

Evet kalp atisini duydum şükürler olsun 6+6 cikti ultrasonda adete gore gec döllenmeymis sadce doktor cok gazın var buyuzden bebegi zor gördu ama şukur kesede guzel bebekte iyi kalp atisinida duyduk rahatladim 🙏😊

Maşallah ne güzel darısı başıma :)

Aleyküm selam . Maşallah çok şükür , Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Saglik ocagina hamile oldugumuz bilgisini bizmi veriyoruz yoksa onlara dusuyormu kayitlar?
bazı hastaneler sistemden bildiriyor hemen arıyorlar. bazı hastaneler hcg yi sistemden bildirmediği için siz bildiriyorsunuz. benimkinde ben bildirdim hemen gebe kaydı açtılar.. ararız sizi deidler ama herkesin çalışması böyle mi bilmiyorum..

X