2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimle ayni haftada olan kizlar,genel durumunuz ne? Ben 6+3 üm. Bulantım yok ama sevdiğim şeyleri neredeyse yiyemez oldum. Tavuk,salata yeşillik benim vazgeçilmezimdiler. Ağzima bile alamiyorum. Hatda dun eşim tavuk yiyordu ona bakamadim bile sanki kendim çiğ tavuk yiyorum gibime geldi bu gun kahvaltida her gün yediğim yumurtayi da yiyemedim ağzim zehir resmen. Napcaz bununla?

Aynıyız canım bende öyle canım bişiy istiyor yiyorum yedikten sonra midem bulanıyor sonra niye yedim diye pişman oluyorum

Gözün aydın
Son adetin ne zamandi senin?

Teşekkür ederim.sanada geçmiş olsun

Aynıyız canım bende öyle canım bişiy istiyor yiyorum yedikten sonra midem bulanıyor sonra niye yedim diye pişman oluyorum
Bende sizin gibiyim biseyleri yiyiyorum sonra biraz kaynim doyunca tiksinti basiyor ama yumurta kokusu süt kokusu ve et kokusu cok rahatsiz ediyor yumurtayi zorla yiyiyorum cok mide bulantim yok ama kokulara karsi duyarliligim fazla ve gaz şiskinligim rahatsiz edici boyutta

hahahahhh aynı ben canımm özellikle de gece 3 4 yatan ben 12 de sızıyorum kocamdan ve oğlumdan önce
Ay benim göğusler cok şisti yuzustu yatmaya alisigim bir uyaniyorum göğüsumun agrisindan duramiyorum belimde agiriyor halsizlik ve uyku halim fazla genelde yani vucudum epey bir hassas ve şiş

Çok şükür benim öyle tiksinme derecesinde bişiyim yok ama mide bulantım var anlık kokulara şişkinliğim şükür iki gündür geçti

Adet gününün başlangıcı sat a göre.

Çok şükür benim öyle tiksinme derecesinde bişiyim yok ama mide bulantım var anlık kokulara şişkinliğim şükür iki gündür geçti
Insallah benimde şiskinligim gecer, burda hicbirsey yiyemeyen kusan arkadaslara nazaran kendimi şansli goruyorum en azindan yiybiliyorum ve kusmam mide bulantim yok umarim boylede devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…