Aynıyız canım bende öyle canım bişiy istiyor yiyorum yedikten sonra midem bulanıyor sonra niye yedim diye pişman oluyorumBenimle ayni haftada olan kizlar,genel durumunuz ne? Ben 6+3 üm. Bulantım yok ama sevdiğim şeyleri neredeyse yiyemez oldum. Tavuk,salata yeşillik benim vazgeçilmezimdiler. Ağzima bile alamiyorum. Hatda dun eşim tavuk yiyordu ona bakamadim bile sanki kendim çiğ tavuk yiyorum gibime geldibu gun kahvaltida her gün yediğim yumurtayi da yiyemedim ağzim zehir resmen. Napcaz bununla?
Bende bulanti yok ama bituhaflik var midemdeAynıyız canım bende öyle canım bişiy istiyor yiyorum yedikten sonra midem bulanıyor sonra niye yedim diye pişman oluyorum
Gözün aydınEvet ben de yazayım artık çünkü bugün ilk doktor randevumuza gittik geçenlerde ücretsiz muayene kazanmıştım gidecektim diye yazdım ama kendi doktoruma gitmek istediğim icin gitmemistim 2 gun ince de havuza gitmistim havuzdan sonra lekelenme var diye 2 gündür üzülüyordum bebeğimi kaybettim sanıyordum ama bizimleymis
Korku içinde doktorun odasına iki kızım ve eşimle girdim 2. Kızımın doktoruydu aradan nerdeyse 3 sene geçmişti doktor beni görür görmez Asysss hoşgeldin dedi her zamanki güler yüzüyle elimi sıktı ben sarılmak istedim sarıldı da ağladım falan sonra küçüğü sevdi 'herkesden önce seni ben gördüm ' dedi büyüğümu sevdi sonra benim hal hatırımı sordu ben de anlattım durumu biseycik yoktur korkma dedi
Karından baktı ultrasonla çok net değildi sonra maalesef vajinadan bakacağım dedi
Ben çok korktuğumu söyledim korkma korkulacak bir şey yok dedi aşama aşama anlattı ultrasonla bebeğimi gördüm bir tane mi dedim 2 tane olursa ben de bayılabilirim dedi doktorcum
Şükür ben tam 7 haftalık diyordum 6+4 cıktı 3 günlük fark önemli değil
Iltihap ve akıntı için vajinal duş verdi folik asit verdi kan verdim
Yatış durumunu sordum istediğim gibi yatabilirsin dedi
Ilişki dedim vajinal duş bitsin sonra serbest dedi
Lekelenme kese de değil vajinadaki iltihaplanmadan kaynaklanıyor dedi
Tam zamanında gelmişsin dedi
Ee maşallah daha ne olsun.. çok şükür ıyiyiz sağlıklıyiz
Gözun aydinBizde bugun kalp atışını dinledik ramzi teorisine inanıyor musunuz arkadaşlar keseye göre bebek cinsiyeti ile ilgili
Gözün aydın
Son adetin ne zamandi senin?
Benden 5 gun öncesinSağol cnm..
13 temmuzdu
7+2Gözun aydinkac haftaliksin?
Rabbim hayırlısıyla kucağina almayi nasip etsin inşAllah
Teşekkür ederim.sanada geçmiş olsunCanım benim de var ve epey güçlü bir bakteri.. İlaçların yüzde 98ine dirençli.. Ben Mart ayından beri cranberry kapsül kullanıyorum. Önlüyor. Çok şükür olmadı ondan sonra.. Hamilelikte de kullanabiliyormuş ama yine de doktoruna danış kullanmadan. Benim kullandığım Crannoza..
Doğrudur ☺ bisey olmaz simdi kullaniyorsun zaten sıkınti olmaz..inormali o aslında ama bizim kararımız biraz ani oldu.
Insallah pazartesi hayirli haberler veririmBen de sizinle aynıyim galibainsAllah hayir haberini bekliyoruz ❤
Bende sizin gibiyim biseyleri yiyiyorum sonra biraz kaynim doyunca tiksinti basiyor ama yumurta kokusu süt kokusu ve et kokusu cok rahatsiz ediyor yumurtayi zorla yiyiyorum cok mide bulantim yok ama kokulara karsi duyarliligim fazla ve gaz şiskinligim rahatsiz edici boyuttaAynıyız canım bende öyle canım bişiy istiyor yiyorum yedikten sonra midem bulanıyor sonra niye yedim diye pişman oluyorum
Ay benim göğusler cok şisti yuzustu yatmaya alisigim bir uyaniyorum göğüsumun agrisindan duramiyorum belimde agiriyor halsizlik ve uyku halim fazla genelde yani vucudum epey bir hassas ve şişhahahahhh aynı ben canımm özellikle de gece 3 4 yatan ben 12 de sızıyorum kocamdan ve oğlumdan önce
Çok şükür benim öyle tiksinme derecesinde bişiyim yok ama mide bulantım var anlık kokularaBende sizin gibiyim biseyleri yiyiyorum sonra biraz kaynim doyunca tiksinti basiyor ama yumurta kokusu süt kokusu ve et kokusu cok rahatsiz ediyor yumurtayi zorla yiyiyorum cok mide bulantim yok ama kokulara karsi duyarliligim fazla ve gaz şiskinligim rahatsiz edici boyutta
Maşallah sevindim senin adina umarim bundan sonra hep mujdeli haberlerini alirizGözün aydın
Son adetin ne zamandi senin?
Ben gece olduğunda sütyeni nasıl attığımı bilemiyorumAy benim göğusler cok şisti yuzustu yatmaya alisigim bir uyaniyorum göğüsumun agrisindan duramiyorum belimde agiriyor halsizlik ve uyku halim fazla genelde yani vucudum epey bir hassas ve şiş
Adet gününün başlangıcı sat a göre.Teşekkür ederimNormalde 19. gün yumurtlamam oluyordu ama geçen ay 20 küsüre kadar yaptım yakalayamadım sonra da bırakmıştım. İlişki de çok seyrek oldu ama tutmuş bir şekilde Peki hani sizler 5+3 falan yazıyorsunuz ya, neye göre yazoyorsunuz onu? Yumurtlama gününe göre mi? Yoksa doktor mu söylüyor?
İnşallah bişey yoktur haberlerini bekliyoruzKızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
Insallah benimde şiskinligim gecer, burda hicbirsey yiyemeyen kusan arkadaslara nazaran kendimi şansli goruyorum en azindan yiybiliyorum ve kusmam mide bulantim yok umarim boylede devam eder.Çok şükür benim öyle tiksinme derecesinde bişiyim yok ama mide bulantım var anlık kokularaşişkinliğim şükür iki gündür geçti