Bende de bulantı yok bende gerçi daha ne kese görmeye gittim ne bişiBulantısı olmayan varmı yoksa bendemi Bir gariplik var acaba
Benimde ilk kontroldede kanama alanı vardı 10 gün sonra gittik gene vardı ama çok küçülmüş doktor progestron verdi korkulcak bir durum yok dedi dikkat et dedi sadece bende fiziki bir kanama yoktuKızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Benim bikac kere oldu 9+2yiz bence çok iyi bir durum normalde bile kokulardan midem kalkardıBende de bulantı yok bende gerçi daha ne kese görmeye gittim ne bişi
Diger gebeligimde olmustu cok hafif leke geldi ultrasonda kanama alani goruldu sonra kendiliginden kayboldu oglum 5 yasinda simdiKızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Bendede çok bariz belirgin birşey yok peçetede normalde beyaz olurdu bi ton daha koyu olmasından anladımBenimde ilk kontroldede kanama alanı vardı 10 gün sonra gittik gene vardı ama çok küçülmüş doktor progestron verdi korkulcak bir durum yok dedi dikkat et dedi sadece bende fiziki bir kanama yoktu
Arkadasımında öyle olmuştu kendine dikkat et sadece havalar çok sıcak,ağır kaldırma,ani hareket yapma bence ilk aylar yerleşmeden dolayı oluyor.Bendede çok bariz belirgin birşey yok peçetede normalde beyaz olurdu bi ton daha koyu olmasından anladım
Gozunuz aydinŞimdi doktordan çıktım. Keseyi gördük çok şükür. Haftası ile uyumlu parlak güzel bir kese dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Şuan çok mutluyum. Darısı görmeyenlere kızlar:)
Harika darısı başımıza inşallahŞimdi doktordan çıktım. Keseyi gördük çok şükür. Haftası ile uyumlu parlak güzel bir kese dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağırdı. Şuan çok mutluyum. Darısı görmeyenlere kızlar:)
Kaç haftalıksın canım benimde vardı 5 haftalıkken kese vardı ama kesenin yanında daha büyük kanama alanı vardı Perşembe gittim çok şükür geçmiş canım ama lekelenme v.s yoktu süt iç günde 2 bardak soğuk süt bide ceviz badem ve ayaklarını uzatıp dinlen ağır kaldırma şakın inşallah geçer senindeKızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Doktor dinlen geçer dedi. 9+1 imKaç haftalıksın canım benimde vardı 5 haftalıkken kese vardı ama kesenin yanında daha büyük kanama alanı vardı Perşembe gittim çok şükür geçmiş canım ama lekelenme v.s yoktu süt iç günde 2 bardak soğuk süt bide ceviz badem ve ayaklarını uzatıp dinlen ağır kaldırma şakın inşallah geçer seninde
Sen kaçıncı haftadasın canımKaç haftalıksın canım benimde vardı 5 haftalıkken kese vardı ama kesenin yanında daha büyük kanama alanı vardı Perşembe gittim çok şükür geçmiş canım ama lekelenme v.s yoktu süt iç günde 2 bardak soğuk süt bide ceviz badem ve ayaklarını uzatıp dinlen ağır kaldırma şakın inşallah geçer seninde
Maşallah çok şanslısınızBenim bikac kere oldu 9+2yiz bence çok iyi bir durum normalde bile kokulardan midem kalkardı
Dunden beri aklimdasiniz. Rabbim yardimciniz olsun sizi de bebeginizi de korusun insallahKızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun. Maşallah bebek iyi görünüyor. Sende bir an önce iyilelirşin inşallahKızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun iyi haberlerinizi bekliyoruzKızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Şuan 6+6 dayız çok şükürSen kaçıncı haftadasın canım