2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Benimde ilk kontroldede kanama alanı vardı 10 gün sonra gittik gene vardı ama çok küçülmüş doktor progestron verdi korkulcak bir durum yok dedi dikkat et dedi sadece bende fiziki bir kanama yoktu

Kızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Diger gebeligimde olmustu cok hafif leke geldi ultrasonda kanama alani goruldu sonra kendiliginden kayboldu oglum 5 yasinda simdi

Benimde ilk kontroldede kanama alanı vardı 10 gün sonra gittik gene vardı ama çok küçülmüş doktor progestron verdi korkulcak bir durum yok dedi dikkat et dedi sadece bende fiziki bir kanama yoktu
Bendede çok bariz belirgin birşey yok peçetede normalde beyaz olurdu bi ton daha koyu olmasından anladım

Bendede çok bariz belirgin birşey yok peçetede normalde beyaz olurdu bi ton daha koyu olmasından anladım
Arkadasımında öyle olmuştu kendine dikkat et sadece havalar çok sıcak,ağır kaldırma,ani hareket yapma bence ilk aylar yerleşmeden dolayı oluyor.

Arkadaslar cok sivilce çıkan var mi sinirlerim bozuldu bu sivilceler yuzunden Ergneligimde cikmadi bu kadar sivilce 2 gebelik yasadim onlarda da bu kadar olmadi bu neden boyle biri bitiyor digeri cikiyor

Harika darısı başımıza inşallah Allah sağlıkla Dünya'ya getirmeyi nasip etsin

Kaç haftalıksın canım benimde vardı 5 haftalıkken kese vardı ama kesenin yanında daha büyük kanama alanı vardı Perşembe gittim çok şükür geçmiş canım ama lekelenme v.s yoktu süt iç günde 2 bardak soğuk süt bide ceviz badem ve ayaklarını uzatıp dinlen ağır kaldırma şakın inşallah geçer seninde

Doktor dinlen geçer dedi. 9+1 im

Sen kaçıncı haftadasın canım

Kızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.

Dunden beri aklimdasiniz. Rabbim yardimciniz olsun sizi de bebeginizi de korusun insallah dularimiz sizinle..

Çok geçmiş olsun. Maşallah bebek iyi görünüyor. Sende bir an önce iyilelirşin inşallah

Geçmiş olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…