2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gece 12 de uyuduğmu duyan herkes kahkalar atıyo sen ve 12 de uyumak gibisindenama Doğuma kadar ne kadar uyursak kardır depolamak lazım☺
Dimi ya. Doğunca uykuya hasret kalacağız. Ama dur kötüyü cagirmayalim, belki çok sakin bol bol uyuyan ve inşallah çok sağlıklı bebeklerimiz olacak. Biz de birlikte uyumaya devam ederiz

Dimi ya. Doğunca uykuya hasret kalacağız. Ama dur kötüyü cagirmayalim, belki çok sakin bol bol uyuyan ve inşallah çok sağlıklı bebeklerimiz olacak. Biz de birlikte uyumaya devam ederiz
İnşallah canım öyle düşünmek istiyorum ama benim oğlum 3 yaşında hala düzelmiş diil

Reactions: Kuf
Yapmayin Allah aşkına. Böyle şeylere inanmayin! Erken teşhis en güzeli. Yine de gönlün rahat etmiyorsa bişey diyemem. Her hangi agrin ve ya kanaman yoksa bekle o zaman.
Haklısın anneme de anlatsana ölümü gör falan dio bana deli en son ona söylemeden gidicem o olacak

Haklısın anneme de anlatsana ölümü gör falan dio bana deli en son ona söylemeden gidicem o olacak

Ultrasyonla bebek duşseydi 5 gun hastanede düsmesi icin yapmadiklari kalmadi düşerdi yani ki,her nöbete gelen doktor bakiyordu gelişme var mi diye. Rabbim onu sana nasip etdiyse ne yaparsan yap o dogacak. Nasipte yoksa ne yaparsan yap düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…