Dinlen canım ev süpürme kesinlikle ağır kaldırma yat ilaç verdimi doktorunDoktor dinlen geçer dedi. 9+1 im
Geç döllenme olmuş olabilir canımKızlar merhaba, dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 507 çıktı değerim. Pazartesi tekrarlayacakmışız testi.. Ama son regl tarihime göre 7 haftalık hamile çıkıyorum uygulamalarda.. Sizlerde de böyle olan var mı?
Elini karnına koy bol bol ya musavvir ve ya mubdi çek canım ve takma düşünme güzel düşün dualarımdasınKızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
D vıtamunı takvıyesı alın mutlaka. Bagısıklıgınız düşmüştürAllahım bu hamilelik riniti bela oldu bana yaa... Var mı yaşayan? Sadece hapşırık ve burun akıntısı.. Ama şeffaf bir burun akıntısı.. Hani sinüzit ya da gripte olduğu gibi değil.. Doktoruma sordum malesef ilaç vermedi.. Geçmezse kbb ye yönlendiririm dedi.. Ama nasıl biliyor musunuz? Sanki biri beni almış karabiber çuvalının içine atmış.. Öyle bir burun gıdıklanması ve peşinden gelen hapşırık.. Hormonlardan kaynaklanoyormuş.. Progesteron ve ostrojen hormonları burundaki kılcal damarları genişlettiği için falan filanmış... Çok kötü yaaa
Sukur duyduk iyi haberiniziKızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
MerhabaKızlar merhaba, dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 507 çıktı değerim. Pazartesi tekrarlayacakmışız testi.. Ama son regl tarihime göre 7 haftalık hamile çıkıyorum uygulamalarda.. Sizlerde de böyle olan var mı?
Yok tüm kan tahlillerim yapıldı.. He tşey yolunda.. Gribal bir enfeksiyon değil.. Alerjik.. Hamilelik riniti deniliyor..D vıtamunı takvıyesı alın mutlaka. Bagısıklıgınız düşmüştür
Belki bitkisel boylarla falan boyatanilirsiniz. Sonuçta annenin mutlu olması da önemliKızlar bende inşallah Nisan ayı annesi olacağım, 8 haftalık hamileyim. İnanılmaz mide bulantısı yaşıyorum 10 gündür evde yatıyorum, o kadar halsizim ki anlatamam sürekli ağlıyorumpsikolojim bozuldu bu durumdan dolayı. Dün akşam, çıkara çıkara halim kalmadı, eşim de git yatağa yat deyince kavga ettim sabaha kadar ağladım . Saçlarımda da çok beyazlar var boyayamıyorum da iyice kötü hissediyorum kendimi.
Geç döllenme olmuş olabilir canım
Teşekkür ederimMerhabaTikkabilla sende uzun süredir gebelik bekliyordun çok sevindim senin adına hayırlı olsun . Muhtemelen geç dollenmedir ovu testi kullanmış miydin az çok sen bilirsin döllenme gününü
Ben de sizinle aynıyim galibaAyniyiz hafta konusunda nerdeyse :) senin adina cok sevindim insallah bende duyarim pazartesi gunu minik kalp atislarini
Canım benim de var ve epey güçlü bir bakteri.. İlaçların yüzde 98ine dirençli.. Ben Mart ayından beri cranberry kapsül kullanıyorum. Önlüyor. Çok şükür olmadı ondan sonra.. Hamilelikte de kullanabiliyormuş ama yine de doktoruna danış kullanmadan. Benim kullandığım Crannoza..İdrar yolu enfeksiyonu aylardir bendede var.surekli ilaç kullandım geçmek bilmedi.en son hamile olduğumu bilmiyordum dr fitil vermişti.bir tane kullandım araya bayram girdi kullanamadım.iyikide kullanmamisim hamilelik varmış bilmiyordum.
Doktor ultrasonda söylüyor ama zaten sat a görede uyumlu çıkıyor canımmTeşekkür ederimNormalde 19. gün yumurtlamam oluyordu ama geçen ay 20 küsüre kadar yaptım yakalayamadım sonra da bırakmıştım. İlişki de çok seyrek oldu ama tutmuş bir şekilde Peki hani sizler 5+3 falan yazıyorsunuz ya, neye göre yazoyorsunuz onu? Yumurtlama gününe göre mi? Yoksa doktor mu söylüyor?
Kızlar halsizlik ve ağrılarla nasıl baş ediyorsunuz? İnsanın her yeri ağrır mı ya? İki memem oldu iki bomba sanki. Bacaklarım belim basım kulağım agrimayan yerim yok. Biri bitiyor diğeri başlıyor.
Ben de aynisi dusunuyorum. Bir kac forum da daha okuyunca rahatlamistim. Hamilelikten kaynakliymis.Allahım bu hamilelik riniti bela oldu bana yaa... Var mı yaşayan? Sadece hapşırık ve burun akıntısı.. Ama şeffaf bir burun akıntısı.. Hani sinüzit ya da gripte olduğu gibi değil.. Doktoruma sordum malesef ilaç vermedi.. Geçmezse kbb ye yönlendiririm dedi.. Ama nasıl biliyor musunuz? Sanki biri beni almış karabiber çuvalının içine atmış.. Öyle bir burun gıdıklanması ve peşinden gelen hapşırık.. Hormonlardan kaynaklanoyormuş.. Progesteron ve ostrojen hormonları burundaki kılcal damarları genişlettiği için falan filanmış... Çok kötü yaaa
Zaten D vitamini alerjik için kullanacaksın. Gripte kullanmıyor. D vitamin kaç cıktı. 100 olması gerekiyor rahatlamam ıxın. Benim tavsiyen d bir kullan günlük. Düzeldiğini goreceksınYok tüm kan tahlillerim yapıldı.. He tşey yolunda.. Gribal bir enfeksiyon değil.. Alerjik.. Hamilelik riniti deniliyor..
Valla yatmaktan başka çare yok sanırımKızlar halsizlik ve ağrılarla nasıl baş ediyorsunuz? İnsanın her yeri ağrır mı ya? İki memem oldu iki bomba sanki. Bacaklarım belim basım kulağım agrimayan yerim yok. Biri bitiyor diğeri başlıyor.